Mamusie luty 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropeczka85 wrote:Pepper sama widzisz u Ciebie 24 a u mnie 33 DC a moja beta nawet nie pół Twojej. Gdzie wszystkie wiemy jak powinna wyglądać. Uwierzcie mi, że nie jestem osobą skorą do użalania się. Życie.
Dobrej nocy Drogie Panie :* -
labamba wrote:To i mnie pocieszylas,bo u mnie dzis znowu plamienie..wizytuje tez dopiero w srode..jak konsultowalam sie z polozna to jakby z gory zalozyla ze mi nie pomoze i powiedzilaa,ze wskazan do progesteronu nie ma:/// czekam niecierpliwie co gin powie
Ja teraz biorę luteinę na nielegalu
-
Kropeczka85 ale ja czytałam gdzieś na forum, musze tego poszukać, jak jedna dziewczyna opisywała podobna sytuacje do Twojej i ze jej urosła beta po którymś tygodniu a na początku też była mała a teraz jej synek zdrowy biega. Nie chce pocieszać na siłe ale ja też już mam swoje lata i kolejna ciążę i tez leżałam z dziewczynami w szpitalu o wierze ze każda z nas jest inna i wszystko może być jeszcze dobrze
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Grzechotka ja dzisiaj też powtarzałam betę teraz czekam na wynik 3mam kciuki za nas obie &&&&Cs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się! -->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta -
Grzechotka2 wrote:No i zaczęło się. Mdli mnie. W pierwszej ciąży obeszło się bez wymiotów więc jestem dobrej myśli.
Trzymajcie dzisiaj kciuki za naszą betę.
Życzę aby Cię ominęły wymioty. Ja za radą tutaj probowałam herbatki imbirowej, gum do zucia i nic. Rano wymiotuję ok 1 h, po południu i wczoraj również wieczorem ok pol godziny. Ostatnio też w nocy. Jade dzisiaj do gin, bo mam pierwsze wyniki badan ogolnych i przy okazji moze coś mi poradzi, bo nie daję juz z tym rady...
-
Beta 292,8 przyrost 82,5% pisze że w normie. Jak myślicie?
Lilka® lubi tę wiadomość
Cs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się! -->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta -
Tydzień temu zaczęłam plamić- w szpitalu kazali zrobić Bete w odstępie 2 dniowym i zgłosić się do ginekologa.
Tak też zrobiłam, pisałam już że beta wyszła pięknie- 150% podwyższona.
Jednak ginekolog robiąc mi usg zobaczył pęcherzyk umiejscowiony w macicy, jednak o nieregularnym kształcie . Zaczął mnie uświadamiać o ryzyku samoistnego poronienia (jestem w 4t5d) i o tym żebym się nie martwiła na zapas bo mam 80% szans że będzie dobrze, szczególnie że beta ładnie przyrasta. Przepisał antybiotyk i luteine na plamienia. Dziewczyny jestem załamana
Kolejna wizyta dopiero za 2 tygodnie,a ja już zdążyłam naczytać się w internecie że częściej występuje poronienie niż happy end.
Przesyłam link do zdjęcia usg
https://zapodaj.net/9525f23dc27f0.jpg.html -
Firalka wrote:Tydzień temu zaczęłam plamić- w szpitalu kazali zrobić Bete w odstępie 2 dniowym i zgłosić się do ginekologa.
Tak też zrobiłam, pisałam już że beta wyszła pięknie- 150% podwyższona.
Jednak ginekolog robiąc mi usg zobaczył pęcherzyk umiejscowiony w macicy, jednak o nieregularnym kształcie . Zaczął mnie uświadamiać o ryzyku samoistnego poronienia (jestem w 4t5d) i o tym żebym się nie martwiła na zapas bo mam 80% szans że będzie dobrze, szczególnie że beta ładnie przyrasta. Przepisał antybiotyk i luteine na plamienia. Dziewczyny jestem załamana
Kolejna wizyta dopiero za 2 tygodnie,a ja już zdążyłam naczytać się w internecie że częściej występuje poronienie niż happy end.
Przesyłam link do zdjęcia usg
https://zapodaj.net/9525f23dc27f0.jpg.html