Mamusie luty 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPepper wrote:Inka ja 15 dnią po ow miałam 744,8
Pytam bo mnie właśnie ten brzuch martwi. Ja wazyłam ok 50 kg i raczej jestem szczupła a teraz na samym początku mam brzuch taka piłeczkę jak na conajmniej 4 miesiąc. .. -
nick nieaktualnyinka1985 wrote:I ja tez po wizycie Ogłaszam oficjalnie, jestem w trzypaku, czyli są bliźniaki ❤️❤️ Jedno ma 0,51 cm, drugie jest nieco wyższe - ma 0,59 cm obojgu pięknie biją serduszka
termin 1 luty, normalnie byłby 15, ale wiadomo, przy bliźniakach ciąza trochę krótsza
Gratulacje
Bliźniaki to cudowna sprawa, naprawdę!
Ja bym sie nawet cieszyła jakby mi sie drugi raz trafiłyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 09:03
inka1985 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny z tą beta to rożnie, nie ma co się sugerować na bliźniaki Moja koleżanka nie miała jakieś szałowej bety, a ma dwóch chłopców
Ja tez póki co dobrze się czuję, brzuch czasami zaboli, ale poza tym ok. Gdybym nie była tak senna i po przejściu 10m nie byłabym zdyszana jak po maratonie to w sumie nie odczuwam jeszcze ciąży Na razie się cieszę, ale z młodą jak byłam w ciąż od 6 tyg miałam takie mdłości, że ruszenie palcami powodowało wymioty. Także tego....cieszę się póki mogę -
inka1985 wrote:I ja tez po wizycie Ogłaszam oficjalnie, jestem w trzypaku, czyli są bliźniaki ❤️❤️ Jedno ma 0,51 cm, drugie jest nieco wyższe - ma 0,59 cm obojgu pięknie biją serduszka
termin 1 luty, normalnie byłby 15, ale wiadomo, przy bliźniakach ciąza trochę krótszainka1985 lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:Dziewczyny z tą beta to rożnie, nie ma co się sugerować na bliźniaki Moja koleżanka nie miała jakieś szałowej bety, a ma dwóch chłopców
Ja tez póki co dobrze się czuję, brzuch czasami zaboli, ale poza tym ok. Gdybym nie była tak senna i po przejściu 10m nie byłabym zdyszana jak po maratonie to w sumie nie odczuwam jeszcze ciąży Na razie się cieszę, ale z młodą jak byłam w ciąż od 6 tyg miałam takie mdłości, że ruszenie palcami powodowało wymioty. Także tego....cieszę się póki mogę
Heh mam to samo. 21.30 a ja śpie na siedząco Spałam dziś chyba z 10 h
-
baranosia wrote:Karola współczuję w dodatku widzę że masz córeczkę to w ogóle tragedia tak źle się czuć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 09:32
14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
-
Jonesey wrote:Wiesz Karola może i jest czego zazdrościć ale przez to dobre samopoczucie to i apetyt dopisuje także już chyba 2kg jestem na plusie eh :p gdybym chociaż miała mdłości to bym tyle nie jadła..14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
-
jestem po wizycie uśmiech 7 +4 maluszek ma 112 mm i ma się dobrze uśmiech muszę jeszcze zrobić kilka badań bo mogę mieć infekcję szyjki macicy ale to się okaże po kolejnych badaniach...
też macie do wykonania jakieś dziwne badania typu CMV IgG, CMV IgM, Anty HCV, HBS antygen ? -
Pepper wrote:Inka ja 15 dnią po ow miałam 744,8
Pytam bo mnie właśnie ten brzuch martwi. Ja wazyłam ok 50 kg i raczej jestem szczupła a teraz na samym początku mam brzuch taka piłeczkę jak na conajmniej 4 miesiąc. ..lenka.m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inka gratuluję podwójnie
Mamamajeczki mi wg owu tez wychodzi data porodu na 18.02 w sobotę mam pierwszą wizytę i juz się nie mogę doczekac. Dzis kontrolnie upuscilam krwi na bhcg i proga-wyniki o 17:00
Co do objawów to mam mega opuchniete i bolace piersi... Do tego wiecznie sterczace sutki co jest bardzo irytujace... Jajniki dają o sobie znac no i plecy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 09:44
inka1985 lubi tę wiadomość
-
ruda90 wrote:jestem po wizycie uśmiech 7 +4 maluszek ma 112 mm i ma się dobrze uśmiech muszę jeszcze zrobić kilka badań bo mogę mieć infekcję szyjki macicy ale to się okaże po kolejnych badaniach...
też macie do wykonania jakieś dziwne badania typu CMV IgG, CMV IgM, Anty HCV, HBS antygen ? -
ruda90 wrote:jestem po wizycie uśmiech 7 +4 maluszek ma 112 mm i ma się dobrze uśmiech muszę jeszcze zrobić kilka badań bo mogę mieć infekcję szyjki macicy ale to się okaże po kolejnych badaniach...
też macie do wykonania jakieś dziwne badania typu CMV IgG, CMV IgM, Anty HCV, HBS antygen ?ruda90 lubi tę wiadomość