Mamusie luty 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mamamajeczki wrote:Ja słyszałam, że nie powinno się wykonywać cytologii we wczesnej ciąży.
Ja miałam takie brązowe plamienia wprawdzie nie po badaniu, ale miałam - dla swojego spokoju byłam na wizycie u swojego lekarza bo na IP nigdy niczego się nie dowiedziałam, okazało się to niczym złym (dopóki nie ma żadnych bóli i krwawienia)
cytologie robiłam na skierowanie mojej Pani doktor... nic mnie nie boli nie krwawię tylko taki brązowy śluz mam (sory za szczerość) -
ruda90 wrote:cytologie robiłam na skierowanie mojej Pani doktor... nic mnie nie boli nie krwawię tylko taki brązowy śluz mam (sory za szczerość)
Ruda90, dopoki nie bedzie to świeża krew w kolorze czerwonym plus nie bedzie Ci towarzyszył mocny bół brzucha to nie szkodzi to Dzidzi. Jezeli chcesz miec pewność idź do ginekologa. Scianki macicy są teraz mocno ukrwione i pobranie cytologii, jak również USG dopochwowe moze skonczyc sie krótkim plamieniem. My mozemy pisac jedno, ale jak chcesz to samo usłyszeć od lekarza, to poleć do niego. będziesz spokojniejsza....ściskam mocno, nie martw się -
mamamajeczki wrote:Myślę że to normalny objaw nie martw sie, a kiedy masz następną wizytę, masz jakiś kontakt do twojej ginekolog może umówi cie na wizytę i sprawdzi czy wszystko jest ok
20 czerwca - niestety nie mam żadnego kontaktu do mojej Pani doktor -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny !!!
Ja juz od 5tygodnia spie tyle ze az mi glupio
Jak spioch
Moge spac do 8-9godz pozniej po poludniu kolo 16-17 godz znow dopada mnie sen ze zasypiam na siedzaco 2h ! I jak juz jest wieczor to oczy same mi sie zamykaja jakbym byla nienasycona snem
Martwie sie tylko (wizyta za tydzien dopiero) poniewaz nie wiem czy to takie normalne prawie bez wymiotow itd? Tez tak macie??? Od czasu do czasu poczuje lekki bol w podbrzuszu i podczas wieczornego prysznica jakby bylo mi niedobrze ale nic wiecej... usciski dla Was!!!! Jestem z Wami juz w tej grupie12/02/2019
SZYMEK
-
Cześć dziewczyny Czy odczuwacie już może jakieś wczesnociążowe dolegliwości ? Ja na razie oprócz tego ze mam wzdęty brzuch to cisza To moja 3 ciąża i jestem ciekawa jak będzie w pierwszej wszystko mi śmierdziało i bardzo bolały mnie piersi a w drugiej nie mogłam znieść smaku herbaty i chleba wieloziarnistego no i te cudowne mdłości do 13 tyg a jak tam wasze doświadczenia ?
-
Ja również nieśmiało się witam. Pierwsza, wyczekiwana ciąża. Dziś byłam pierwszy raz u lekarza, ale oczywiście niczego nie było jeszcze widać, oprócz tobieli na jajniku, ale ma się ponoć wchłonąć. Pierwsze planowe usg wyznaczone na 23 czerwca.
Ostatnia beta z piątku 320 (dwa dni wcześniej 84). Wg OM - 15 luty.
Z objawów nic, poza wzdętym brzuchem. -
Cześć dziewczyny nieśmiało dołączam do was. Zrobiłam 2 testy wczoraj i dzisiaj i widać 2 kreskę. W środę albo w piątek idę na betę to moja 1 ciąża nie wiem czego się spodziewać. Niby 4t1d dzisiaj według OM termin 16 luty .
Czy was też boli czasem brzuch tak okresowo?Cs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się! -->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta -
Pionerka wrote:Cześć dziewczyny nieśmiało dołączam do was. Zrobiłam 2 testy wczoraj i dzisiaj i widać 2 kreskę. W środę albo w piątek idę na betę to moja 1 ciąża nie wiem czego się spodziewać. Niby 4t1d dzisiaj według OM termin 16 luty .
Czy was też boli czasem brzuch tak okresowo? -
Papapatka wrote:Dziewczyny,
Ja dzisiaj byłam byłam u lekarza 5t5d jest serduszko i CRL:0,233 cm
Czekałam na Twoja wiadomość, w którym dniu mniej więcej miałaś owulacje. Ja jutro idę na badanie 5t2d i myślę czy jest jakaś szansa na serduszko[/url]
[/url]