Mamusie luty 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Grzechotka co masz na myśli że ciagniecie jak na @ daje nadzieję że to biochemiczna? Kurde nie byłam jeszcze na becie i teraz zaczynam trochę panikowac. O matko mam nadzieję że to jednak tak jak ewelcia pisze o tej macicyCs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się! -->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta -
nick nieaktualnyPionerka wrote:Grzechotka co masz na myśli że ciagniecie jak na @ daje nadzieję że to biochemiczna? Kurde nie byłam jeszcze na becie i teraz zaczynam trochę panikowac. O matko mam nadzieję że to jednak tak jak ewelcia pisze o tej macicy
Pewnie chodziło jej o to że ma nadzieję że to nie jest biochemiczna. Nie martw się takie bóle przy których nie towarzysza krawienia są norma. Bardzo duzo dziewczyn tak ma. Ja miałam biochemiczna, przy niej miałam słaby progesteron bodajże 5 i betę spadkowa, a z 11 po dwóch dniach zeszła na 6.
Dziewczyny czekam na dobre wiadomości z wizyt i super przyrosty bet.
Może ktoś ma ochotę z pierwszej strony zrobić listę dziewczyn wraz z terminami porodu, później płci, byłoby milo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 22:49
-
Kochane! Beta hcg w 4 tygodniu i 2 dni wynosi 995 Jutro czeka mnie kolejna beta, mam nadzieję zę ładnie wzrośnie, co prawda wczoraj bardzo delikatnie brudziłam na beżowo i to kolejny dzień, ale przestałam się aż tak martwić. Moja mama mówiła że również tak miała w ciąży.
Grzechotka2, mamamajeczki lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, to moj 5t6d i dzisiaj rano mdłości mnie złapały, ze 3 razy poszłam do łazienki :< po czym zjadlam sniadanie i dalej poszłam spać... Spię około 12-14 h na dobe. I w ciągu dnia jak mnie złapie, to nieważne ze jestem w trakcie robienia czegos, i tak zasypiam. I to tak na dwie godzinki...
-
nati1992 wrote:Papapatka jak długie miałaś cykle? nie pamiętam czy się o to Ciebie pytałam.
Teraz jak patrze na aplikacje ktorej uzywałam do zapłodnienia pradopodobnie doszło 20.05 -
Firalka piękna beta!
Papapatka no cóż takie uroki ciąży
A mnie naszły czarne myśli i poszłam dziś znów na bete. To czekanie jest straszne. Nie mogę się na niczym skupić w pracy.Firalka lubi tę wiadomość
-
Papapatka wrote:Hej, zawsze miałam 28 dni jak w zegarku. Jednak poprzedni cykl przed zajsciem w ciąże (1 cykl staran) wydłuzyl mi sie do 30 dni.
Teraz jak patrze na aplikacje ktorej uzywałam do zapłodnienia pradopodobnie doszło 20.05
To może ja dzisiaj też usłyszę serduszko, miałam zawsze cykle co 27 dni a przed zajściem w ciąże wydłużył mi się o 2 dni, podobna sytuacja jak u Ciebie. Przeczuwam, że owulację miałam teraz 18 maja, dzisiaj będzie 5t2d, zobaczymy.[/url]
[/url]