Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2019, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda u nas podobnie dlatego w nocy nie przebieram bo nie ma w sumie potrzeby w dzien wiadomo ze jak jest kupa a tak to jak gdzies wychodze albo jak ma juz troche nasikane no i czesto wydaje mi sie lekka ta pielucha no ale to jest malenstwo wiec czego oczekiwac?nie nasika jeszcze tyle co roczne dziecko :)

• amir Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest tak samo w dzień też mi się wydają dużo lżejsze pieluchy, na logikę skoro dzieci jedzą ok 120-130 ml co 2.5-3h (mój bynajmniej tyle je odciagnietego mleka) to nie nasikają pół kilo

• Ciążowa_Gapsy Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Nie było mnie 1000 lat, wiem.

U Krzysia wszystko dobrze, tyle że... ja chyba nie muszę zmieniać nicku bo podejrzewam, że jestem w drugiej ciąży.... czekam na wyniki bety właśnie... jeśli jestem to urodzę kolejne dziecko po niecałym roku

• baranosia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow ciążowa_gapsy to czekamy razem z Tobą na wynik! Jeśli mogę spytać to planowane?

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png

Wysłany: 6 czerwca 2019, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tej jednej krótkiej chwili zaryzykowałam i pomyślałam będzie co ma być.
    Teraz się boję!

• amir Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gapsy a robiłaś test z moczu czy od razu beta?

Wysłany: 6 czerwca 2019, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta HCG. mam 30 dzień cyklu. U mnie po miesiącu od porodu wróciły regularne okresy. Ale może nie było owulacji. Zabezpieczaliśmy się zawsze prócz tego razu i niby był późny dzień cyklu, ale... temperaturę mam 36.9

Wysłany: 6 czerwca 2019, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywisćie za wcześnie ta beta, ale już wariuję. Może życie czasem wie lepiej i ktoś na górze ;)

Kochane co u Was. Dużo piszecie! Dużo osób się udziela. Dzieci rosną :)))

• Ewelcia85 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciążowa_Gapsy czekamy z tobą 😉 u mnie rożnica między dzieciakami 16 msc więc trochę więcej niż u ciebie ( jeżeli jesteś w ciąży) ale jakby co to bądź dobrej myśli 😘 nie jest tak źle i ciężko jakby się mogło wydawać 😘

Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość

f2wli09kebrdx746.png

km5sdf9hrbv8wz69.png

zem3df9hlpgxzhqc.png

• MonisiaK Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj szczepiliśmy prezesa ;) dziś dosypia ale nie ma gorączki... Oczywiście najlepiej na mamie się śpi 😎 młody waży już 7140 także kawał chłopa 🥰 Ale mieści się w 50 centylu...

Ciążowa_Gapsy, Ewelcia85, nick nieaktualny, KaroKaro, Papapatka lubią tę wiadomość

ex2b9vvj4jxe17l2.png
    km5siei3wv50qtno.png
  • KaroKaro Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Ciążowa_Gapsy! Czekamy na wyniki razem z Tobą😊 i nie bój się bo na pewno wszytko się ułoży jeśli okaże się że jesteś w ciąży 😘
    Ja bym tam chciała być znów w ciąży i mieć drugiego dzieciaczka☺️

Ewelcia85 lubi tę wiadomość

🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
    💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
    🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
    💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
    Niedoczynność tarczycy
    Endometrioza
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2019, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciążowa_Gapsy wrote:
    Beta HCG. mam 30 dzień cyklu. U mnie po miesiącu od porodu wróciły regularne okresy. Ale może nie było owulacji. Zabezpieczaliśmy się zawsze prócz tego razu i niby był późny dzień cyklu, ale... temperaturę mam 36.9
    Trzymam kciuki i czekam niecierpliwie na wiadomość,jak z tą beta:D też bym chciała jeszcze jedno dziecko, ale póki co,to dwójka mi stanowczo wystarcza:D podrosna to pomyslimy:D

Monisia super, że wszystko ok:)

• Papapatka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, ja to na jednym zakonczę, chyba ze los zechce inaczej... Jak coś, to wychowam jak swoje :D

Pochwalę się tortem, jaki był na chrzcie Zosi i ciasteczkami dla Gości

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e578187f222f.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2580da95bbc7.jpg

Moja jakoś mniej ostatnio je, ja podliczyłam zapasy mleka i mam zamrożone 1380 ml (od 16.03). Eh, oby dotrwać do 6 mc...

KaroKaro, nick nieaktualny, malami.91, symbolica, Migotka83 lubią tę wiadomość

Zosia! Spełnienie marzeń...km5scwa1f3mt6hq0.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny tort :)

• SiSi111 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczny tort, az bym zjadla cos slodkiego:)
    Moja wzrostowo w 90cetylu, wagowo 75 cwntyl wiec kawał kobietki:) po wczorajszym.szczepieniu tez,wyjątkowo dobrze, humorek dopisuje, ladnie spi i je, goraczki nie mierze zeby nie zwariowac, ale nie czuje zeby miała.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

❤❤❤
    m5kxvau.png

Wysłany: 6 czerwca 2019, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta-HCG <0,1

Istnieje jeszcze możliwość, że nie doszło do implantancji i że test jej jeszcze nie wychwyci. Bo może mi się cykl przedłużył? ALE! Już 3 tydz: 5,8 – 71,2 mIU/m. Oni to liczą od zapłodnienia czy od miesiączki?

TO chyba nie...

Powiem Wam, że trochę mi ulżyło, a trochę mi przykro.

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim!

Jakiś czas mnie tutaj nie było. Miałam trochę zawirowań, przez które postanowiłam odciąć się od internetu. Na szczęście jest już stabilnie, a że mam spory sentyment do naszego forum to wracam :-). Szkoda mi tylko mojego starego konta, no ale cóż, to był impuls :-P. Mam nadzieję, że nie macie mi za złe, że zniknęłam bez słowa.

Gapsy, trzymam kciuki za najbardziej pomyślny dla Ciebie rozwój sytuacji :-).

Jak dajecie radę w te upały? Jakieś pomysły jak ulżyć maluchom? U nas w mieszkaniu tropiki :-|. Mały ssie co chwilę, że aż mnie brodawki zaczynają boleć, tak mu się biedakowi pić chce. A śmiga w samym pampersie.

Ciążowa_Gapsy, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami welcome back :D
    Ciążowa Gapsy, na chwilę wstrzymałam oddech, ale co się odwlecze to nie uciecze :)
    U mnie też częstsze picie i chyba trochę więcej śpi :) ale humorek dopisuje :)
    Dzisiaj idę do fryzjera po raz pierwszy od porodu, bo już wyglądam, że szkoda gadać :D

malami.91 lubi tę wiadomość

• symbolica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami witaj ponownie... pisz co u Ciebie,... w ciąży nie jesteś czasem? ;-)

Bumbum oj przydałby mi się fryzjer też...

malami.91 lubi tę wiadomość

da8300b52b.png

Wysłany: 6 czerwca 2019, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wstrzymałam, ale zaczął mi się dziś śluz, więc jeszcze nie wypuszczam. hmm, gdybyśmy utrafili w tę poźną owulację, to chyba wiele szans na dziewczynkę... zobaczymy!

‹‹ 1130 1131 1132 1133 1134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ