Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie w niedzielę :* u mnie standardowy posmak w ustach jakbym miała mega kaca...🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Dziewczyny dzisiejszy dzień to jakaś masakra, jestem po prostu wściekła, rozryczalam się jak dziecko, nie mogłam złapać oddechu. Ja po obchodzie, znowu to pytanie od lekarza czy już nie krwawie to mu mówię że nigdy nie krwawilam miałam jedynie ten jednorazowy skrzep a on do mnie czyli krwawienie było. Pyta się co na badaniu a ja mówię mu o tej nadzerce ten głupio się uśmiechnął i mówi a ciąża jest mówię że tak a ten jeszcze glupsze pytanie czy żyje. On do mnie ze jak nie będzie krwawienia to jutro dostanę wypis na co ja czy nie mogę dzisiaj to ten że dzisiaj nie dają wypisów i na koniec znowu wyskoczył z tym pytaniem czy teraz nie ma krwawienia. Już nie mam siły i co najgorsze nie wiem jak się zachować po powrocie do domu, cały okres ciąży będę przechodziła w stresie tak mnie nastraszyli swoim podejściem[/url]
[/url] -
nati1992 wrote:Dziewczyny dzisiejszy dzień to jakaś masakra, jestem po prostu wściekła, rozryczalam się jak dziecko, nie mogłam złapać oddechu. Ja po obchodzie, znowu to pytanie od lekarza czy już nie krwawie to mu mówię że nigdy nie krwawilam miałam jedynie ten jednorazowy skrzep a on do mnie czyli krwawienie było. Pyta się co na badaniu a ja mówię mu o tej nadzerce ten głupio się uśmiechnął i mówi a ciąża jest mówię że tak a ten jeszcze glupsze pytanie czy żyje. On do mnie ze jak nie będzie krwawienia to jutro dostanę wypis na co ja czy nie mogę dzisiaj to ten że dzisiaj nie dają wypisów i na koniec znowu wyskoczył z tym pytaniem czy teraz nie ma krwawienia. Już nie mam siły i co najgorsze nie wiem jak się zachować po powrocie do domu, cały okres ciąży będę przechodziła w stresie tak mnie nastraszyli swoim podejściem
Staraj się cieszyć ciąża i jutrzejszym powrotem do domu :*🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nati1992 wrote:Dziewczyny dzisiejszy dzień to jakaś masakra, jestem po prostu wściekła, rozryczalam się jak dziecko, nie mogłam złapać oddechu. Ja po obchodzie, znowu to pytanie od lekarza czy już nie krwawie to mu mówię że nigdy nie krwawilam miałam jedynie ten jednorazowy skrzep a on do mnie czyli krwawienie było. Pyta się co na badaniu a ja mówię mu o tej nadzerce ten głupio się uśmiechnął i mówi a ciąża jest mówię że tak a ten jeszcze glupsze pytanie czy żyje. On do mnie ze jak nie będzie krwawienia to jutro dostanę wypis na co ja czy nie mogę dzisiaj to ten że dzisiaj nie dają wypisów i na koniec znowu wyskoczył z tym pytaniem czy teraz nie ma krwawienia. Już nie mam siły i co najgorsze nie wiem jak się zachować po powrocie do domu, cały okres ciąży będę przechodziła w stresie tak mnie nastraszyli swoim podejściem
Rozumie Cię przechodziłam podobne sytuacje w szpitalu ... OK 6 tyg w pracy zobaczyłam trochę krwi później jej nie bylo a też ciagle ktoś pytał o krwawienie. Zastanawiam się czy w szpitalach pracują normalni lekarze ... Mysle ze musi minąć trochę czasu żebyś się trochę uspokoiła i pewnie po wizycie u swojego lekarza będziesz spokojniejsza. Ja po wyjściu ze szpitala czekałam 2 tyg na wizytę i to był najgorszy okres. Ciagle zastanawiałam się czy serce bije itp ale wszystko było ok teraz jestem trochę spokojniejsza ale nadal jak chodzę siku to boje się żeby nie zobaczyć krwi ... Pewnie dostajesz leki i skoro nie ma krawaienia wszystko będzie dobrze ! Trzeba myśleć pozytywnie i nie przejmować się takim lekarzem jak ten ... wiem ze to trudne ale musisz dać radę bo pozytywne myślenie to połowa sukcesu ! Życzę zdrowia -
Reni ja biorę neoparin 0.8 i acard 150. Mam mutacje MTHFR i to może też mieć wpływ na nadkrzepliwosć. Przy poronieniach nawykowych ak jak u mnie leki przeciwzakrzepowe to standard. Ponad to acard podobno zwiększa ukrwienie endometrium ułatwiając zagnieżdżane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 14:02
-
nati1992 wrote:Jakoś do jutra wytrzymam jak jutro mnie nie wypuszcza to już sama biorę na żądanie. Ah i jutro powinna być moja gin tu na szpitalu to porozmawiam z nią o tej sytuacji.
Karola94c lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Pozdrawiam z hamaczka
Reni, ja też na Clexane jestem plus acard. Z badań nic nie wyszło, że z krzepliwoscią jakiś problem, ale mój gin po poronieniach zaleca. U mnie też już nawykowe jak u Makowej, stąd takie zalecenia.
U Ciebie pewnie przepisane przez historię, przecież jesteś po iui i ivf. Wiem, że to ciąża naturalna, ale to jest dla zwiększenia szans powodzenia na donoszenie. A w badaniach nic Ci nie wyszło?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 15:37
-
Ależ miałam do nadrabiania przez weekend Jak zwykle nie wiem kiedy uciekają mi te wolne dni.
Jutro mam prenatalne. Poziom stresu mega wysoki, strasznie się stresuje. Także trzymajcie proszę jutro o 15:30 kciuki za same dobre wieści.
kjt91 lubi tę wiadomość
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
Essentiel będę trzymać
Ja wreszcie spakowałam nas na urlop , i mam taką refleksje ze kiedy nie ma dzieci nie potrzebna jest cała dodatkowa kosmetyczka leków , balsamów , kremów , plastrów opatrunkowych itd Bez dzieci urlop jakiś prostszy się wydawał a no i pół bagażnika zabawek do wodyKarola94c lubi tę wiadomość
-
Ewelcia, tak to prawda, spisałam sobie na kartce co mi potrzebne dla małej i stwierdzam, że dość dużo tego . Jak się jeździło jeszcze przed poczęciem dzieciaków to jakoś dużo mniej tego było. Ale oczywiście wole mieć więcej rzeczy do zabrania i więcej radości dać córce
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
-
Dzień dobry w poniedziałek. Powrót do pracy i powrót mdłości. Najwidoczniej w weekend przesypiałam ten czas kiedy mnie mdliło. Wniosek jest jeden czas na urlop a potem L4, bo jak mam wolne to lepiej się czuję.
-
Również witam się w poniedziałek:) dziś mdłości prawie nie mam i już się martwię oczywiscie czy wszystko jest w porządku...
Ja w laboratorium od rana się goszczę, bo wizyta za tydzień, a nie zrobiłam jeszcze badań🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza