Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ruda90 wrote:jutro badania prenatalne - proszę o kciuki
Trzymam kciuki !
Ja dzisiaj krew pod badania biochemiczne a jutro USG szczegółowe. Jakiś taki spokój mnie ogarnał hm niech trwa i niech będzie dobrą wróżbą.MałaMała, Karola94c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda spokojnie A czym aplikujesz lutke?
Mi tak dobrze na hamaku, że nawet obiad na nim jadłam -
MałaMała wrote:Ja tez dodatkowo biegam do toalety w nocy, Maz to spi jak mops i nic nawet nie slyszy hahaha
A ja na lewym boku lubie , najpierw sie mecze i zasypiam dopiero na wznak...
ja to samo.. w ogole sikam 47 razy dziennie nie pamietam kiedy spalam dluzej niz 6 godzin, tak mi sie marzyla ta ciazowa sennosc a dostalam bezsennosc w zamian
trzymam kciuki za wszystkie wizytujace w tym tyg!! ale wam fajnie, ja nastepna wizyta dopiero za miesiac ehhhMałaMała lubi tę wiadomość
-
Jestem po badaniu. Wszystko w jak najlepszym porządku, uff
Maluch był bardzo żywotny, ale dało się zrobić piękne ujęcia (pochwalę się wieczorem) i widzieliśmy wyraźnie wszystko to, co trzeba Wg badającego ginekologa, z pomiarów i obrazu wszystko pięknie sugeruje drugą kobietkę
Termin wskazuje 30.01/1.02Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 18:07
Jonesey, malami91, Reni, paprot.ka, Kamkakamila, Lady_E, Nadzieja22, MałaMała, -Mamunia-, Karola94c, kjt91, Pau.Em, MonisiaK lubią tę wiadomość
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
essentiel wrote:Jestem po badaniu. Wszystko w jak najlepszym porządku, uff
Maluch był bardzo żywotny, ale dało się zrobić piękne ujęcia (pochwalę się wieczorem) i widzieliśmy wyraźnie wszystko, co to, co trzeba Wg badającego ginekologa, z pomiarów i obrazu wszystko pięknie drugą kobietkę
Termin wskazuje 30.01/1.02
witam w klubie, rodzimy w tym samym czasie!!!
gratuluje drugiej dziewuszki!!! -
essentiel Super
My za tydzień prenatalne. Parę dni po wizycie byłam spokojna ale znowu sie denerwuje. Chciałam kupic detektor tętna płodu ale mąż mi wybi z głowy. Mówi że będę się bardziej denerwowała jak nie daj boże nie usłyszę tętna bo sie dzidzia źle ułoży. Noo w sumie ma racje bym cały dzień siedziała i szukała tętna. Więc nie kupuję
Od tygodnia śpię w poduszce ciążowej i jest rewelacja. W końcu nie wstaje połamana
My jutro zaczynamu 12 tydzień I powiem wam że leci ten czas Dopiero bo zobaczyłam 2 kreski a tu zaraz drugi trymestr
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:essentiel Super
My za tydzień prenatalne. Parę dni po wizycie byłam spokojna ale znowu sie denerwuje. Chciałam kupic detektor tętna płodu ale mąż mi wybi z głowy. Mówi że będę się bardziej denerwowała jak nie daj boże nie usłyszę tętna bo sie dzidzia źle ułoży. Noo w sumie ma racje bym cały dzień siedziała i szukała tętna. Więc nie kupuję
Od tygodnia śpię w poduszce ciążowej i jest rewelacja. W końcu nie wstaje połamana
My jutro zaczynamu 12 tydzień I powiem wam że leci ten czas Dopiero bo zobaczyłam 2 kreski a tu zaraz drugi trymestr
Jaką masz poduchę? -
bumbum wrote:Jaką masz poduchę?
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka