Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyruda90 wrote:Palcem... Znowu się pojawiło brązowe plamienie tym razem bardzo wodniste chce już jutro ! Żeby wiedzieć ze wszystko ok...
Hej ja tez mam krwiaka i praktycznie cały czas mam brązowe plamienia. A to na wkładce, a to na papierze przy podcieraniu albo na placu przy aplikowaniu luteiny codziennie od 3 tygodni. Lekarz mówił, ze tak moze być bo krwiak sie opróżnia. Mówił tez, ze brązowe moze być, ale czerwonego nie chcemy. W szpitalu tez mi mówili, ze przy brązowym sie położyć dac odpocząć macicy, ale jakby sie pojawiła żywa krew to od razu ma szpital.
Myśle, z póki jest to stara krew to nie ma sie czy, martwić tym bardziej jesli wiesz, ze masz krwiakaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 21:38
-
nick nieaktualny
-
Karola94c wrote:Aneczka86, moze głupio napisze, ale wszystko się tam nam powiększa... więc może to coś związane akurat z tym.. Bądź dobrej myśli :*
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Szyjka macicy wychodzi przez pochwe?? No bez jaj. To mozliwe???
Pochwa ma z 10 cm
Podpytaj jutro gina i daj znać, bo z tego co piszą w internetach to może być groźne
-
Dzień dobry!
Aneczka daj znać co powiedział gin.
Ruda to pewnie krwią się oczyszcza. Trzymam kciuki za wizytę.
Miałam nadzieję, że będzie lepiej a jest gorzej. Wieczorem miałam spotkanie z porcelaną. Teraz też nie jest za dobrze. Boję się, że będę znowu wymiotować tak mi dziwnie na żołądku. Jeszcze jakoś przerwać te 4 dni...
Miłego dnia Wam życzę.
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Ja w pierwszej ciąży namiętnie używałam detektora. Nigdy nie miLam problemu ze znalezieniem serduszka, dlatego polecam taki z monitorem, bo widać czy to super szybkie tętno dziecka czy moje. Ale używałam tego od 30tygodnia raczej jak maluch spał a ja się niepokoiłam.
-
Dziś rano wstałam, przebadalam się i już wszystko w normie. Zadzwoniłam do lekarza i mówię o sytuacji i powiedział, że tak może się zdarzyć, że to druga ciąża, poród był ciężki. Po intensywniejszym dniu tak może być ale to nic groźnego. Uff..
Reni lubi tę wiadomość
-
ruda90 wrote:Ja w 10 tyg miałam już przez brzuch wcześniej dopochwowo
Witamy sie w 12 tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 10:57
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka