Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoja na słoiczki nawet nie chce patrzeć
wczoraj chciałam jej dać królika z czymś tam z Gerbera ale zaczęła pluć i buzi nie chciała już otworzyć. więcej jej nie kupię słoiczka bo i tak lądują w koszu. Szczerze to mi to też nie smakowało. no cóż pozostało gotować, no i może poszukać jakiegoś króliczka do kupienia.
znalazlam pilot przypominajacy prawdziwy... ciekawe czy dziecko da sie oszukac?
https://www.empik.com/smily-play-pilot-telewizyjny-anek,p1101676213,zabawki-p -
Amir moj śpi na mnie od 10.50 pijąc sobie co jakiś czas mleczko ... ale ja już umieram z głodu i tyłek mi ścierpł 🤷♀️🤓 chce żeby już wstał tym bardziej ze tata w domu i na spacer gdzieś chcemy pojechać dalej 😊 śliczna pogoda słonecznie, powietrze dobre
-
nick nieaktualnyJa dzis od rana latam bo miałam kilka spraw do załatwienia na mieście i oczywiście z Laura i jak zasnęła we wózku po 8 tak spala do 12 🙊 mogłam wszystko na spokojnie załatwić, ludzie...gdyby ona w domu tak spala to ja bym miała ugotowane, posprzątane, poprane i nawet kawa byłaby wypita 😂 Tak to ona w dzień tez niewiele śpi ok 2 godziny i jej to wystarcza...jakim cudem? Nie mam pojęcia 🤷♀️
A przez ta drzemkę nie jadła prawie 6 godzin 😱 Nakarmiłam ja rano o 6 jak wstała, potem zwykle karmie ja po powrocie z przedszkola (zaprowadzamy rano starszaki), ale ona poszła spać bez cycusia i spala w najlepsze. Jak wracałam autobusem do domu to bałam sie tylko, ze mi sie w tym busie obudzi i zrobi z głodu awanturę na sto dwa, ale NIE. Obudziła sie z uśmiechem na ustach i żadnego domagania o mleczko 😀 za to moje piersi juz sie domagały 😂
Dzis mamy widać dzień na opak 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 13:50
symbolica lubi tę wiadomość
-
bumbum wrote:Gerberki smakują mężowi, tylko pyta czy Kornelka coś mu zostawiła albo czy ten w lodówce to już nie otwarty dłużej niż 24h 😀
Ej_est dobra jest, może to zwiastuje koniec skoku rozwojowego?? 😊
My mamy apogeum skoku, młody ma problemy zaròwno, że snem jak i obiadkami, natomiast tubkę owocòw wciągnął i jeszcze płakał za nią - dałam mu tam trochę wody i zakręciłam i się tym bawił 😉 pobudka o 4.45, pierwsza drzemka od 7.45-9,10.. spał dziś dziwacznie więc myślałam że trzy drzemki upchniemy, ale nieee.. padł dopiero o 13,50.. jakby baterie mu wyciągnąć , tylko na go musiałam chwilkę pobujać, bo na leżąco natychmiast przechodził do czworaczej i ryyyk.. śpi od pòł godziny, psy ujadają w kojcach i mam ochotę je powystrzelać bo już raz obudziły go, ale sam zasnął.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 14:24
-
nick nieaktualnyej_est świetnie że udało Ci się wszystko załatwić. moje dziecko też dłużej śpi na spacerze ale ostatnio pogoda u nas nie bardzo na takie długie wyjścia. Ostatnio tylko deszcz siąpił, dziś ładniej ale mrozi. właśnie pierze się śpiworek, bo z koca mała się rozkopuje a póki co kurtkę nosi więc w nogi chłodno. A dziś usłyszałam komentarz: "w takie zimno z małym dzieckiem Ty tu przyszłaś, nie mogłaś jej w domu zostawić" hahaha spytałam się czy mam ją teraz na pół roku albo dłużej zamknąć w domu i z kim? eh moja teściowa też takie teksty miała do starszaka ale żeby się nim zająć to już nie... przecież nie chodzimy w samym body jak latem
-
nick nieaktualny
-
bumbum wrote:Właśnie uśpiłam dziecko :o
Macie blisko do Lidla? - jakaś wyprzedaż ciuchowa tam jest - sukienki.dla dziewczynek za 1,50, spodnie damskie za 2,99 itp.itd. Niektòre ceny do -95%..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 19:24
-
nick nieaktualny