WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • amir Autorytet

Wysłany: 30 października 2019, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Także tak moje dziecko sobie noc za dnia urządza. Śpi od 8.45 i tylko co godzinę cyca dojada.. Oczywiście śpi na mnie :)

• bumbum Autorytet

Wysłany: 30 października 2019, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olej lniany do słoiczków i masło orzechowe/banan do kaszki :)

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 30 października 2019, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amir to odpoczywaj sobie 😊 sen na mamie zawsze najlepszy i najdłuższy 🥰 nieograniczony dostęp do mleczka nic tylko spać

961l20mmezoojidp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2019, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja na słoiczki nawet nie chce patrzeć :P wczoraj chciałam jej dać królika z czymś tam z Gerbera ale zaczęła pluć i buzi nie chciała już otworzyć. więcej jej nie kupię słoiczka bo i tak lądują w koszu. Szczerze to mi to też nie smakowało. no cóż pozostało gotować, no i może poszukać jakiegoś króliczka do kupienia.

znalazlam pilot przypominajacy prawdziwy... ciekawe czy dziecko da sie oszukac?
    https://www.empik.com/smily-play-pilot-telewizyjny-anek,p1101676213,zabawki-p

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 30 października 2019, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może tanim pilotowi sie to uda 😉

Mojemu robimy z mężem ale tez sloiczki czyli mieszanie

961l20mmezoojidp.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 30 października 2019, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amir moj śpi na mnie od 10.50 pijąc sobie co jakiś czas mleczko ... ale ja już umieram z głodu i tyłek mi ścierpł 🤷‍♀️🤓 chce żeby już wstał tym bardziej ze tata w domu i na spacer gdzieś chcemy pojechać dalej 😊 śliczna pogoda słonecznie, powietrze dobre

961l20mmezoojidp.png
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 30 października 2019, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gerberki smakują mężowi, tylko pyta czy Kornelka coś mu zostawiła albo czy ten w lodówce to już nie otwarty dłużej niż 24h 😀

Lutyska, symbolica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2019, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis od rana latam bo miałam kilka spraw do załatwienia na mieście i oczywiście z Laura i jak zasnęła we wózku po 8 tak spala do 12 🙊 mogłam wszystko na spokojnie załatwić, ludzie...gdyby ona w domu tak spala to ja bym miała ugotowane, posprzątane, poprane i nawet kawa byłaby wypita 😂 Tak to ona w dzień tez niewiele śpi ok 2 godziny i jej to wystarcza...jakim cudem? Nie mam pojęcia 🤷‍♀️

A przez ta drzemkę nie jadła prawie 6 godzin 😱 Nakarmiłam ja rano o 6 jak wstała, potem zwykle karmie ja po powrocie z przedszkola (zaprowadzamy rano starszaki), ale ona poszła spać bez cycusia i spala w najlepsze. Jak wracałam autobusem do domu to bałam sie tylko, ze mi sie w tym busie obudzi i zrobi z głodu awanturę na sto dwa, ale NIE. Obudziła sie z uśmiechem na ustach i żadnego domagania o mleczko 😀 za to moje piersi juz sie domagały 😂

Dzis mamy widać dzień na opak 😄

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 13:50

symbolica lubi tę wiadomość

• symbolica Autorytet

Wysłany: 30 października 2019, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bumbum wrote:
    Gerberki smakują mężowi, tylko pyta czy Kornelka coś mu zostawiła albo czy ten w lodówce to już nie otwarty dłużej niż 24h 😀
    Spokojnie do ok48h może stać nic się nie stanie.

Ej_est dobra jest, może to zwiastuje koniec skoku rozwojowego?? 😊

My mamy apogeum skoku, młody ma problemy zaròwno, że snem jak i obiadkami, natomiast tubkę owocòw wciągnął i jeszcze płakał za nią - dałam mu tam trochę wody i zakręciłam i się tym bawił 😉 pobudka o 4.45, pierwsza drzemka od 7.45-9,10.. spał dziś dziwacznie więc myślałam że trzy drzemki upchniemy, ale nieee.. padł dopiero o 13,50.. jakby baterie mu wyciągnąć , tylko na go musiałam chwilkę pobujać, bo na leżąco natychmiast przechodził do czworaczej i ryyyk.. śpi od pòł godziny, psy ujadają w kojcach i mam ochotę je powystrzelać bo już raz obudziły go, ale sam zasnął.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 14:24

da8300b52b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2019, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej_est świetnie że udało Ci się wszystko załatwić. moje dziecko też dłużej śpi na spacerze ale ostatnio pogoda u nas nie bardzo na takie długie wyjścia. Ostatnio tylko deszcz siąpił, dziś ładniej ale mrozi. właśnie pierze się śpiworek, bo z koca mała się rozkopuje a póki co kurtkę nosi więc w nogi chłodno. A dziś usłyszałam komentarz: "w takie zimno z małym dzieckiem Ty tu przyszłaś, nie mogłaś jej w domu zostawić" hahaha spytałam się czy mam ją teraz na pół roku albo dłużej zamknąć w domu i z kim? eh moja teściowa też takie teksty miała do starszaka ale żeby się nim zająć to już nie... przecież nie chodzimy w samym body jak latem ;)

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 30 października 2019, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wózku się super śpi. Mój 2h pośpi jak wózek jedzie, a w domu to 30min i koniec.

Lutyska lubi tę wiadomość

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • amir Autorytet

Wysłany: 30 października 2019, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój w wózku ostatni raz zasnął w lipcu :D

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 30 października 2019, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amir wrote:
    Mój w wózku ostatni raz zasnął w lipcu :D

Ja czasem wkładam na śpiocha do wózka i heja w drogę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 16:03

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 30 października 2019, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    symbolica wrote:
    Spokojnie do ok48h może stać nic się nie stanie.
    Mąż będzie niepocieszony 😄

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2019, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tez we wózku nie śpi raczej rzadko kiedy jej się zdarza no i tez nie za długo

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 30 października 2019, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jak wyjdziemy w porze drzemki to jest spanko 🙂.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 30 października 2019, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie uśpiłam dziecko :o

• symbolica Autorytet

Wysłany: 30 października 2019, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bumbum wrote:
    Właśnie uśpiłam dziecko :o
    Ja też identyko Bumbum ☺️ tzn sam padł przy cycu a ledwo przytomny to już był ponad godzinę ale bawił się/ziewał/tarł oczy więc ledwo udało się dociagnąć. Ja też padnięta, trzeba się wcześniej położyć - żeby spał do tej 6 🙏 to jakoś dzień się poukłada.

Macie blisko do Lidla? - jakaś wyprzedaż ciuchowa tam jest - sukienki.dla dziewczynek za 1,50, spodnie damskie za 2,99 itp.itd. Niektòre ceny do -95%..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 19:24

da8300b52b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2019, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dolaczam sie do mam spiacych dzieci ;)

• amir Autorytet

Wysłany: 30 października 2019, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dopiero zasnął, ja też już ledwo na oczy widzę.. Prysznic i spać będę się cieszyć jak do 5 dotrwamy :D

‹‹ 1295 1296 1297 1298 1299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ