Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój dziś później poszedł spać, bo mieliśmy gościa po południu 🙂.
Tak w ogóle to muszę się pochwalić, że dziś podpisaliśmy akt notarialny i odebraliśmy klucze do naszego własnego 🏠 🙂.amir, bumbum, ej_est, symbolica, artemida27 lubią tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
bumbum wrote:U mnie właśnie 740% normy smogu
masakra
U nas podobnie 😔.
Chociaż zależy na jaki czujnik spojrzeć. Niby najbliższy ma takie wskazania, ale tam jest dużo domów jednorodzinnych, u nas na blokowisku może być lepiej trochę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 21:06
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Malami powodzenia !!!
Ruda biedna mala, oby spokojnie pospala, może rzeczywiście zęby a ma już jakiegoś? Bo nie pamietam
Moj miał dzisiaj długie popołudniem pojechaliśmy nad Wisle na spacer potem na rynek, kawiarnia, na koniec galeria małe zakupy a to wszystko po drzemce trwającej 2,30 i w ciągu tego wyjścia (ok 3-4godz) spał tylko 10min w nowym nosidełku 😊 coś go obudziło. Nosidło tylko na próbę bo raczej będziemy czekać aż sam tak całkiem usiądzie a narazie chusta.
Wróciliśmy po 18 był bardzo zmęczony ale tak bardzo ze aż zapomniał ze jest zmęczonym i jeszcze poszalał do ok 19 wykapalismy go i usnął i jeszcze do tej pory nie obudził się 😁
U nas powietrze dobre 80%malami.91 lubi tę wiadomość
-
A ktoś już się przesiadł do kolejnego fotelika? Amir, może Wy?
My dziś kupiliśmy nowy, bo w łupinie kiepsko to już wygląda, ciasno strasznie jak więcej ubrań doszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 21:38
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Tak my już od jakiegoś miesiąca używamy britaxa
jestem bardzo zadowolona mimo że logistycznie trochę trudniej bo w lupine mieliśmy śpiworek ale małemu jest dużo wygodniej podróżować.
Zresztą tamten fotelik był po dwójce dzieci szwagierki więc chciałam przed zimą coś bezpieczniejszego.malami.91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalami gratulacje i miłego urządzania
my w swieta bedziemy rok na swoim a czuje sie jakbym tu byla od zawsze
Malami a Wy jaki fotelik kupiliscie? My mamy jeszcze czas na szczescie
Moje dzieci spaly do 7.30! Lubię sie rano sama ogarnacmalami.91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Symbolica moj tez do 5.50 😊 ale jak na niego to wcześnie 😉 ale akurat dzisiaj to mi na rękę, mąż przywiózł nas do mojej mamy a sam wrócił w domu popracować wiec moze dzięki wcześniej porze wróci po nas na tyle wcześnie żeby spędzić wspólnie popołudnie 😊
Moj teraz śpi ale nie chciał iść spać pomimo zmęczenia bo tyle ciekawych rzeczy u babci jest 😁 kolejka drewniana jego kuzyna i inne zabawki
My chcemy kupić fotelik maxi cosi pearl pro
Ruda może rzeczywiście ząbek się szykuje, ale fajnie ze pospala sobie dłużej 😊 -
nick nieaktualny