Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, u mnie taka sytuacja, że wieczorem po kąpieli mała daje się odłożyć po cycku do łóżeczka. Natomiast po 1 pobudce i cycku nie da się, awantura nie z tej ziemi. Podnoszę, lulam, odkładam i tak kilka razy, aż wymiekam. Dodam, że to nie przyzwyczajenie, bo do tej pory zostawała od początku snu w naszym łóżku.
-
bumbum wrote:Dziewczyny, które szczepią na meningokoki po 1rż - czy dobrze czytam, że Nimenrix jedna dawka a Boxsero dwie dawki?
Nimenrix jeśli po roczku to jedna dawka. Bexsero 2dawki + potem jeszcze jedna przypominająca (po 12-23 miesiącach).Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 15:14
bumbum lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Za bexero w doz płaciłam ok 350.. teraz sprawdziłam kosztuje 344,99. W aptece Melissa jest za 319,99 ale to nie mój rejon Polski. Nimenrix będzie tani w porównaniu z Bexero bo za 174zł w doz, no.i jedną dawka... Na ospę szczepiłam z MMR córę więc na 100% można. Ten Nimenrix rozdzielę. Ospę się szczepi 2x, choć jeden raz już chyba na ogromny procent zabezpiwcza.. jest gdzieś artykuł mamy pediatry.
Od dziś do jutra sa pieluchy Dada fioletowe za połowę ceny tzn karton (dwupak) kosztuje 29,99.
A w Lidlu tylko jutro promocja na pieluchy i pantsy lupilu:
https://www.pepper.pl/promocje/pieluszki-i-pantsy-lupilu-30-taniej-w-sobote-0401-222518Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 21:25
-
Oo...musimy wypróbować te pantsy lupilu.
Mały mi się nauczył wchodzić na kanapę. Szkoda, że schodzić nie umie od razu inaczej niż na główkę...Strach z oka spuścić. Ze stołu/szafki zdejmuje wszystko co bliżej brzegu leży. A ulubione zajęcie ostatnio to trzaskanie drzwiczkami od szafek kuchennych. A co u Was jest na topie? 😁♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Malami, u nas też niewiele brakuje aż wdrapie się na fotel. Aż strach pomyśleć. Dziś wyłazl z krzesełka do karmienia. dobrze ze bylam obok!
Malami, ja że 2 miesiace temu zaczęłam go uczyć schodzić. zawsze układałam to tyłem do krawędzi I mówiłam głośno "tylem". I tak raczkiem. teraz schodzi sam. praktyka czyni mistrza. polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2020, 09:43