X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2020, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, wspólczuje :( Może Smecte mozna podczas karmienia?

U nas wczoraj była imprezka. Dzieci przyjechały wiec Franio zachwycony :)
    Jak mi siostra wysle to wrzuce jakies foto na fb.
    A rowny rok skonczy we wtorek.

• Pepper Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2020, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda ja na zatrucie biorę węgiel

💙Synek 2011
    🩷Córcia 2019
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2020, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica rumianek raczej dziala przeczyszczajaco ;) lepsza czarna herbata ;)

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2020, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica niestety wczoraj miałam dzwonić a wyleciało mi z głowy bo co chwile coś 🤭 będę dzwonić jutro

Piękna pogoda leje cały czas🙄

961l20mmezoojidp.png
  • Pepper Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2020, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak to nie plesniawki tylko pozostałości mleczka.

malami.91 lubi tę wiadomość

💙Synek 2011
    🩷Córcia 2019
    preg.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2020, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też pogoda była dziś paskudna, więc cały dzień przesiedzieliśmy w domu. Mały się stęsknił za domem, zabawkami, więc na szczęście mu się nie nudziło.

Wczoraj po raz pierwszy przejechaliśmy 200km od moich rodziców bez żadnego postoju. Cała droga przespana 👍🙂.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 19:58

Pepper lubi tę wiadomość

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2020, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też dzień w domu, deszcz cały dzień.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2020, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wietrze,deszczowo od wczoraj. Syn byl dzis na kinder balu u kuzynki a my u dziadkow- pietro nizej ;) wczoraj byla impreza dla rodziny wiec 2 dni imprezowalismy. Mala wszystkich zaczepiala,tzn dziadka i ciocie i nawet babci dala sie na rece wziac. U niej to jest tak niespotykane ze babcia byla szczesliwa ;) ja za to mam zaległości z prasowaniem bo wczoraj pralam a nie mialam kiedy prasowac.
    Aa i kupilam 6-latce taka mate do tanczenia i dzis to byl hit :D ona lubi tanczyc ale jak jej kolezankom sie to podobalo. Az w szoku bylam ze caly czas tylko ta mata byla w uzytku mimo ze szwagierkam miala dla nich inne atrakcje...

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2020, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez cały dzień w domu 🤷‍♀️ Myślałam ze nie pada ubrałam małemu bluze poszłam sprawdzić ze jednak pada i mu ja ściągnęłam to biedny poszedł próbował kurtkę dosięgnąć 😊

Malami a o której jechaliście?

Pepper super ze to nie pleśniawki 👍🏻

Pepper lubi tę wiadomość

961l20mmezoojidp.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2020, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina, 19:30-22:30.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2020, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lutyska nie wiem nic o przeczyszczającym działaniu rumianka... Wiem, że działa przeciwzapalnie na żołądek i piłam w trakcie rota - bardzo pomògł, koił żoładek.. może na zatrucie jednak nie działać, nie wiem.. Świetny pomysł z tą matą miałaś, fajnie udany prezent ☺️
    U nas o dziwo "zabawka nr 1" młodzieży była gitara (kupiliśmy niedawno jej, wcześnie pożyczyliśmy by sprawdzić zapał..) Moja còra od początku ferii się nauczyła grać 10utworòw (klasyka rocka, ale też shallow Lady Gagi)- tato uczy. Myślałam, że będzie słomiany zapał a tu ogromną chęć i przyjemność nauki, choć palce bolaly..Kuzyn jej też gra.

Malami super, że mały Wam przespał podròż! my też dziś w domku, zresztą alerty pogodowe były.. no i roczek od 15 świętowaliśmy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 21:32

Pepper lubi tę wiadomość

da8300b52b.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2020, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami super 😊 zastanawiałam się właśnie czy wieczorkiem jechaliście

Symbolica fajnie ze córkę wciągnęła gitara 😊 ślicznie śpiewa to teraz czas na instrument 😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 21:42

symbolica lubi tę wiadomość

961l20mmezoojidp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2020, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica oby ten zapal zostal corce ;) tez bym chciala zeby dzieci byly instrumentalne ale co bedzie to sie okaże ;) nic na sile ;)
    I jak sie impreza Jacka udala?

Malami super ze Jas przespał cala droge ;)
    Paulina ja w pierwszej kolejności sprawdzam czy mozemy wyjsc bo inaczej bylby ryk i zawod. Mala lubi wychodzić i jest zawsze chętna na spacer wiec wole nie kusic ;)

• symbolica Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2020, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lutyska imprezka udana w kameralnym gronie czyli my domownicy z babcią + szwagier z żoną i dwòjką dzieci ,- nastolatkowie. Zbyt często się nie widzimy, Jackowi troszkę mu się nudziło, szukał sobie "zabawek", wymuszał noszenie przez tatę - czyli norma. 😉 Miał godzinną drzemkę w tym czasie i po drzemce lepszy humor i trochę się rozkręcił. Zawsze robię urodziny w domu, na piętrze u teściowej lub koło domu - grillowo..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:03

da8300b52b.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2020, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica fajnie ze impreza się udała 😊

Lutyska moj błąd masz racje ale kurczę zobaczyłam przez okno j wyglądało jakby nie padało poszłam na górę i niestety skośne okna ujawniły prawdę ze jednak pada 😉

961l20mmezoojidp.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też wczoraj siedzieliśmy w domu ja cały dzień przekazałem mąż się zajmował Ala a wieczorem mówi że zmęczony :D

Dziś też chyba będzie bez spaceru bo wstrząśnie wieje...

Symbolica super że impreza się udała :)

Malami super że udało się wrócić bez przygód my jeszcze nigdy tak daleko bje byliśmy :) rodzinę mamy do 120 km :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2020, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina nie osadzam tylko podpowiadam ;)
    U nas dzis tez sie nie da wyjsc na spacer. Bylismy autem w przedszkolu i sklepie. Wieje niemilosiernie, weszliśmy do domu i zaczęło padac. Masakra.
    Symbolica my tez urodziny w domu robimy ;) mamy miejsce a z dziecmi to jest wygodniejsze ;)

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lutyska coś Ty nawet tak nie pomyślałam 😊 może zle zabrzmiało nie tak jak miało 😊

Kurczę właśnie niby nie pada ale jest niepewnie a mam do załatwienia pare sprawę trochę dalej i mam dylemat iść na spacer czy jednak samochodem 🤷‍♀️ Powietrze super spacer dobrze bo zrobił ale jak zacznie łac w trakcie to się wkurzę 😫

961l20mmezoojidp.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica chyba znalazłam szczepionke na ospę 199zl babka z infolinii ma sprawdzić i mi oddzwonić bo pokazuje jej 1 sztukę

961l20mmezoojidp.png
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh Małej wczoraj wyskoczyła mała wysypka po mmr. Dzisiaj jest 11 dzień po szczepieniu, więc tak jak mówiła pielęgniarka... Na szczęście gorączki brak, apetyt i humor dopisują :)

‹‹ 1422 1423 1424 1425 1426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ