Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U nas też pogoda była dziś paskudna, więc cały dzień przesiedzieliśmy w domu. Mały się stęsknił za domem, zabawkami, więc na szczęście mu się nie nudziło.
Wczoraj po raz pierwszy przejechaliśmy 200km od moich rodziców bez żadnego postoju. Cała droga przespana 👍🙂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 19:58
Pepper lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
nick nieaktualnyU nas wietrze,deszczowo od wczoraj. Syn byl dzis na kinder balu u kuzynki a my u dziadkow- pietro nizej
wczoraj byla impreza dla rodziny wiec 2 dni imprezowalismy. Mala wszystkich zaczepiala,tzn dziadka i ciocie i nawet babci dala sie na rece wziac. U niej to jest tak niespotykane ze babcia byla szczesliwa
ja za to mam zaległości z prasowaniem bo wczoraj pralam a nie mialam kiedy prasowac.
Aa i kupilam 6-latce taka mate do tanczenia i dzis to byl hitona lubi tanczyc ale jak jej kolezankom sie to podobalo. Az w szoku bylam ze caly czas tylko ta mata byla w uzytku mimo ze szwagierkam miala dla nich inne atrakcje...
-
My tez cały dzień w domu 🤷♀️ Myślałam ze nie pada ubrałam małemu bluze poszłam sprawdzić ze jednak pada i mu ja ściągnęłam to biedny poszedł próbował kurtkę dosięgnąć 😊
Malami a o której jechaliście?
Pepper super ze to nie pleśniawki 👍🏻Pepper lubi tę wiadomość
-
Lutyska nie wiem nic o przeczyszczającym działaniu rumianka... Wiem, że działa przeciwzapalnie na żołądek i piłam w trakcie rota - bardzo pomògł, koił żoładek.. może na zatrucie jednak nie działać, nie wiem.. Świetny pomysł z tą matą miałaś, fajnie udany prezent ☺️
U nas o dziwo "zabawka nr 1" młodzieży była gitara (kupiliśmy niedawno jej, wcześnie pożyczyliśmy by sprawdzić zapał..) Moja còra od początku ferii się nauczyła grać 10utworòw (klasyka rocka, ale też shallow Lady Gagi)- tato uczy. Myślałam, że będzie słomiany zapał a tu ogromną chęć i przyjemność nauki, choć palce bolaly..Kuzyn jej też gra.
Malami super, że mały Wam przespał podròż! my też dziś w domku, zresztą alerty pogodowe były.. no i roczek od 15 świętowaliśmy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 21:32
Pepper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySymbolica oby ten zapal zostal corce
tez bym chciala zeby dzieci byly instrumentalne ale co bedzie to sie okaże
nic na sile
I jak sie impreza Jacka udala?
Malami super ze Jas przespał cala droge
Paulina ja w pierwszej kolejności sprawdzam czy mozemy wyjsc bo inaczej bylby ryk i zawod. Mala lubi wychodzić i jest zawsze chętna na spacer wiec wole nie kusic -
Lutyska imprezka udana w kameralnym gronie czyli my domownicy z babcią + szwagier z żoną i dwòjką dzieci ,- nastolatkowie. Zbyt często się nie widzimy, Jackowi troszkę mu się nudziło, szukał sobie "zabawek", wymuszał noszenie przez tatę - czyli norma. 😉 Miał godzinną drzemkę w tym czasie i po drzemce lepszy humor i trochę się rozkręcił. Zawsze robię urodziny w domu, na piętrze u teściowej lub koło domu - grillowo..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:03
-
My też wczoraj siedzieliśmy w domu ja cały dzień przekazałem mąż się zajmował Ala a wieczorem mówi że zmęczony
Dziś też chyba będzie bez spaceru bo wstrząśnie wieje...
Symbolica super że impreza się udała
Malami super że udało się wrócić bez przygód my jeszcze nigdy tak daleko bje byliśmyrodzinę mamy do 120 km
-
nick nieaktualnyPaulina nie osadzam tylko podpowiadam
U nas dzis tez sie nie da wyjsc na spacer. Bylismy autem w przedszkolu i sklepie. Wieje niemilosiernie, weszliśmy do domu i zaczęło padac. Masakra.
Symbolica my tez urodziny w domu robimymamy miejsce a z dziecmi to jest wygodniejsze
-
Lutyska coś Ty nawet tak nie pomyślałam 😊 może zle zabrzmiało nie tak jak miało 😊
Kurczę właśnie niby nie pada ale jest niepewnie a mam do załatwienia pare sprawę trochę dalej i mam dylemat iść na spacer czy jednak samochodem 🤷♀️ Powietrze super spacer dobrze bo zrobił ale jak zacznie łac w trakcie to się wkurzę 😫