Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja od wczoraj jakaś niemrawa jestem. Ciekawe jak jutro będzie, bo chcemy iść do kina na Mamma Mia i na pyszne jedzonko
-
nick nieaktualnyBeOptimistic wrote:Dziękuję za przyjęcie
Lekarz na ostatniej wizycie mnie właśnie uspokajał tym że macica się rozciąga i więzadła i dlatego podbrzusze boli...Najważniejsze, że nie ma krwawienia
Nie mogę się doczekać kolejnej wizyty
Wy też tak z niecierpliwością czekacie na kolejną wizytę??
Niby czas się wlecze ale tak naprawde leci szybciutko
Nie mogę się doczekać ruchów
Któraś z Was już czuje ruchy??
chyba każda z nas czeka niecierpliwie od wizyty do wizyty:) A na ruchy to zdecydowanie za wcześnie. W 1 ciąży czułam ok 16-18 tygodnia (skonczonego).
-
Papapatka współczuję Ci
u mnie na szczęście ani razu nie wymiotowalam. Chociaż mdlosci miałam do końca 8 tyg.
Jeszcze trochę. Po 14 tyg podobno jest juz na prawdę znośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2018, 09:49
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia jutro dziewczyny ja mam we wtorek o 20:00. I juz chodze jak na szpilkach...
W którym tygodniu będziecie zaczynac kompletować wyprawkę?
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:Powodzenia jutro dziewczyny ja mam we wtorek o 20:00. I juz chodze jak na szpilkach...
W którym tygodniu będziecie zaczynac kompletować wyprawkę?ale myślę ze tak od 20 tc będę kupować po trochu to czego brakuje . W poprzedniej ciąży też tak zaczęłam i dzięki temu wydatki nie były tak uciążliwe
-
nick nieaktualny