Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak wygląda w około 12 tygodniu między nóżkami u dziewczynki. Do około 14 tc rozmiary są praktycznie identyczne u chłopca i dziewczynki. Z tego powodu standardowe badanie płci nie ma prawa być obiektywne. Tylko z wykorzystaniem teorii NUB można określić ją z dużym prawdopodobieństwem. Oczywiście jeśli uda się zastać dziecia w odpowiedniej pozycji
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b13d2a93934.jpg
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Hej dziewczyny tak jak pisałyście wcześniej plany planami a zycie i tak wszystko weryfikuje U nas miedzy dziewczynami miało być z załozenia 4 lata roznicy ale 3 lata starań trochę nam roznice wieku zwiększyły i podobnie jak większość zdecydowaliśmy sie szybko na trzecie ( nie wiedzielismy ile zajmą nam starania ) bo moj wiek mnie goni miedzy moimi najmłodszymi dzieciakami będzie 16 msc różnicy
-
Mamusia też o to chciałam spytać.
Kropeczka zobaczymy czy się sprawdzi Może w poniedziałek lekarz mi coś powie.
Byłam dziś u dentysty. Zgorzel mi się zrobiła. Założył mi lekarstwo i teraz śmierdze jak pół apteki. Ble...
A jak wracaliśmy to babka wymusiła pierwszeństwo i centymetry dzielił od kolizji... Mam dość na dziś tych emocji. Jak dobrze, że juz mam urlop... -
Dziewczyny help! sprawdzone domowe sposoby na ból zatok? Paracetamol pomógł na chwilę. Okłady ciepłe też są chwilowe. Ile paracetamolu mogę wziąć dziennie?
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:Dziewczyny help! sprawdzone domowe sposoby na ból zatok? Paracetamol pomógł na chwilę. Okłady ciepłe też są chwilowe. Ile paracetamolu mogę wziąć dziennie?
Inhalacje też na pewno można.
Masz mocno nos zatkany czy tylko ból?
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Makowa_Panna wrote:Mamusia też o to chciałam spytać.
Kropeczka zobaczymy czy się sprawdzi Może w poniedziałek lekarz mi coś powie.
Byłam dziś u dentysty. Zgorzel mi się zrobiła. Założył mi lekarstwo i teraz śmierdze jak pół apteki. Ble...
A jak wracaliśmy to babka wymusiła pierwszeństwo i centymetry dzielił od kolizji... Mam dość na dziś tych emocji. Jak dobrze, że juz mam urlop...
Bidulka nie dość , że ząb to jeszcze stresy za kółkiem...trzymaj się!
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Ja właśnie wróciłam z SORu...zaczęłam plamic krwią... Na szczęście z dzidziusiem wszystko ok ale ja mam leżeć...dodatkowo dostałam dupashon 3x1(doktor powiedział że jestem bardzo delikatną i ze wystarczyło ze gwałtownie wstałam albo coś podniosła i mam taką "wyrwe"w trzonie macicy i stad to krwawienie.
Tak bardzo się bałam...czas się wybrać na L4! -
nick nieaktualny
-
ruda90 wrote:Ja właśnie wróciłam z SORu...zaczęłam plamic krwią... Na szczęście z dzidziusiem wszystko ok ale ja mam leżeć...dodatkowo dostałam dupashon 3x1(doktor powiedział że jestem bardzo delikatną i ze wystarczyło ze gwałtownie wstałam albo coś podniosła i mam taką "wyrwe"w trzonie macicy i stad to krwawienie.
Tak bardzo się bałam...czas się wybrać na L4!
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Ruda współczuję tego że musiałaś się tyle strachu najeść ... Wypoczywaj sobie i uciekaj na L4 jak najprędzej :*🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
ruda90 wrote:Ja właśnie wróciłam z SORu...zaczęłam plamic krwią... Na szczęście z dzidziusiem wszystko ok ale ja mam leżeć...dodatkowo dostałam dupashon 3x1(doktor powiedział że jestem bardzo delikatną i ze wystarczyło ze gwałtownie wstałam albo coś podniosła i mam taką "wyrwe"w trzonie macicy i stad to krwawienie.
Tak bardzo się bałam...czas się wybrać na L4!
Odpoczywaj teraz dużo -
Kropeczka85 wrote:Miło wiedzieć, że nie tylko ja trzecią ciążę znoszę najgorzej. Latek mamy tyle samo tyle, że ja mam dwójkę wcześniej. Tzn w 24 i 29 roku życia.
Ciąża druga. Różnica będzie 8 lat