Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
My zawsze myśleliśmy o 3 dzieci, ale los zweryfikowała nasze plany. Jak to się urodzi to może pomyślimy o jeszcze jednym. Garść leków, które muszę brać i codzienne kłucie się zniechęcają...
Po wczorajszej wizycie wszystko z dzieckiem ok. Najpier zrobiła mi usg dopochwowo a później stwierdziła, że sprubuje przez brzuch i też było ładnie widać Zmierzył też przeziernosc karkową 0.79. Kość nosowa też jest. Pomierzyła coś jeszcze i powiedziała, że wszystko dobrze. Nawet przez chwilę słyszałam serduszko
Dzieć obecniea 4.76 cm.
W poniedziałek prenatalne.
A ja dziś idę do dentysty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 07:09
Mamusiagusia, Nadzieja22, Pepper lubią tę wiadomość
-
hejo my planujemy więcej niż jedno dziecko ale na razie skupiam się na tym jednym i czekam na jego narodziny
mam pytanie czy wy też macie różnokolorowy śluz ? u mnie raz jest taka kawa z mlekiem raz lekko brązowy raz normalny ? nie wiem czy to przez luteine czy co ?
-
Mamusiagusia wrote:Jonesey, tym razem brak ładnych zdjec. To niestety nie moja Pani Doktor robila usg:( Mam jedno i sadze, ze lekarz korzystał z teorii nub, bo sam powiedzial, ze chłopczyk i dziewczynka wyglądają teraz bardzo podobnie, ale na tym zdjęciu wyrostek płciowy bardzo dobrze widac. Może któraś sie zna na tej teorii??
Dziewczyny czy lozysko na tylnej scianie i wysoko to Ok??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/03e0bae2f11d.jpgMamusiagusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My również czekamy na pierwsze Dzieciątko. Od zawsze marzyła nam się trójka pociech od razu po ślubie z małą różnicą wieku, ale życie weryfikuje i nie zawsze jest tak jak tego chcemy więc póki co cieszymy się tą ciążą i nie wybiegamy tak daleko w przyszłość🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Ruda mnie nawet powiedziałabym że czesto pobolewa, najczęściej jak leżę i nagle wstanę, albo jak długo sprzątam albo siedzę w jednej pozycji. Pytałaś też wcześniej o śluz i u mnie bywa różnie, czasami brązowy czasami biały...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 08:47
ruda90 lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualnyruda90 wrote:czy was też czasami lekko pobolewa brzuch ?
U nas będzie różnica 3lata i 4 miesiące. Rocznikowo 4 lata. Ale to taka fajna różnica, bo córka już jest bardzo samodzielna, sama chodzi siku, sama je, sama się ubierze. Także taki w sumie idealny czas:) -
Prawda że życie może pokrzyżować nasze plany kiedy i ile dzieci będziemy mieć. Pierwsze dziecko urodziłam niecały miesiąc po 30tce. Gdyby nie poronienie to dzidziuś byłby wcześniej. Teraz mam 33 lata i czekamy na 3 dziecko. Od początku chcieliśmy 2-3 dzieci.
Tę ciążę znoszę najgorzej i 4 nie planujemy, także będzie trzeba uważać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 09:06
-
Makowa_Panna wrote:url=https://naforum.zapodaj.net/b09003767b5b.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b09003767b5b.jpg[/url
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Mila_85 wrote:Prawda że życie może pokrzyżować nasze plany kiedy i ile dzieci będziemy mieć. Pierwsze dziecko urodziłam niecały miesiąc po 30tce. Gdyby nie poronienie to dzidziuś byłby wcześniej. Teraz mam 33 lata i czekamy na 3 dziecko. Od początku chcieliśmy 2-3 dzieci.
Tę ciążę znoszę najgorzej i 4 nie planujemy, także będzie trzeba uważać.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Śluz mam cały czas albo biały albo przezroczysty i bardzo dużo.
Brzuch oj boli boli i to często. Dziś w nocy ból mnie obudził i miał charakter takiego bólu silnego co kilka sekund przez dobre kilka minut.
Tłumacze sobie, że to wszystko rośnie stąd te bóle, ale oczywiście czarne myśli też się pojawiają.
Miłego dnia Dziewczęta
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc