Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusiagusia wrote:Jonesey, tym razem brak ładnych zdjec. To niestety nie moja Pani Doktor robila usg:( Mam jedno i sadze, ze lekarz korzystał z teorii nub, bo sam powiedzial, ze chłopczyk i dziewczynka wyglądają teraz bardzo podobnie, ale na tym zdjęciu wyrostek płciowy bardzo dobrze widac. Może któraś sie zna na tej teorii??
Dziewczyny czy lozysko na tylnej scianie i wysoko to Ok??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/03e0bae2f11d.jpgMamusiagusia, -Mamunia- lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
bumbum wrote:A jak już jesteśmy przy tematach łóżkowych... Czy Wasi mężowie/partnerzy piją alko przed? Bo mnie jedna znajoma straszyła, że faceci też nie powinni pić, żeby nic nie przenikło do dzidzi... Nie wydaje mi się to możliwe szczerze mówiąc :o
Popadanie w paranoję !
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Jonesey wrote:a jak twoj facet znosi celibat? mojemu jak sie zabroni i mu powiem ze nie mozemy, to nagle napalony jakby od miesiecy poscil
Bumbum, ale bzduryWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 15:07
-
nati1992 wrote:Nie do końca mamy pewność, że wszystkie dzieci rodziły się zdrowe, kiedyś nie mówiło się o FAS... zresztą teraz też niewiele osób w ogóle wie co to jest.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
bumbum wrote:Dziewczyny, uważajcie na wodę - właśnie przeczytałam o bakterii coli w Józefowiance i Świętokrzyskiej:
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/gis-ostrzega-bakterie-coli-w-wodzie-zrodlanej/9r741ky
Kurcze Dziewczyny ja jestem chemikiem , głównie analitykiem i tyle co próbek środowiskowych i żywności przebadalam to moje. Nawet sobie nie zdajemy sprawy co my w ogóle jemy, pijemy i czym oddychamy!
Wiadomo, że tego co możemy unikać w ciąży np.alkoholu to się wystrzegać, ale to właśnie te czynniki cywilizacyjne nas niszczą. Nasze zdrowia i życia. Ten alkohol czy fajka to nic w porównaniu z tym jakie trucizny przyjmujemy na co dzień żywiąc się i oddychając!
Przerażające to , ale prawdziwe. Czasami wolałabym być nieswiadoma. Przepraszam Was, że to piszę, ale czasem człowiek musi, bo inaczej...się udusi.
Nie mamy wpływu na pewne rzeczy i tyle! Trzeba z tym jakoś żyć i liczyć , że zdrowia nasze i naszych bliskich nie ucierpią za bardzo!Ewelcia85 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
mamusiagusia, nati sliczne te wasze dzieciaczki az sobie na swoje zdjatko patrze z rorzewnieniem
empiq hahaha a wiesz, ze cos w tym jest my jak sie zbyt dlugo nie kochamy to jacys tacy dla siebie nieprzyjemni jestesmy, on jest oschly ja zlosliwa natomiast juz po, to zupelnie jakby sie bramy niebios otworzyly, on jest nagle przekochany ja sie juz o nic nie wkurzam.. to dziala w obie strony u nas i tez mi sie wydaje ze gdybysmy dostali przymusowy celibat to mogloby to na nas zle wplynac wiadomo jednak ze dla malenstwa nie ma niewykonalnych poswiecen
poza tym nie sadze zeby cokolwiek co zje czy wpije partner mialo wplyw na dziecko, ktore nosi w sobie kobieta gdyby tak bylo to 70% populacji ziemskiej nie mialoby prawa istniec
a tak pytanie z innej beczki, bardziej do dziewczyn, ktore maja zostac mama po raz pierwszy wiem ze jeszcze wczesnie na takie rozwazania, ale planujecie miec wiecej dzieci? jak szybko chcecie sie na drugie dziecko zdecydowac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 17:50
Aliq lubi tę wiadomość
-
My chcielibyśmy mieć dwójkę Co do różnicy wieku to myśleliśmy o 2-3 latach. No ale wszystko przed nami, i niech najpierw urodzi się jedno Maleństwo.
https://zapodaj.net/c2d09d065186b.jpg.html
z olbrzymim przymrużeniem oka nas bawiło )
Jonesey lubi tę wiadomość
-
Jonesey to będzie nasza pierwsza dzidzia a planujemy 3. Za 2 lata bierzemy ślub i od razu po ślubie zaczynamy starać się o drugie czyli jak dobrze pójdzie różnica między dziećmi będzie mniej więcej 2 i pół roku. A trzecie chce max do 33 roku życia. Czyli generalnie różnica wieku między dziećmi nie będzie duża... goni mnie czas[/url]
[/url] -
nati1992 wrote:Jonesey to będzie nasza pierwsza dzidzia a planujemy 3. Za 2 lata bierzemy ślub i od razu po ślubie zaczynamy starać się o drugie czyli jak dobrze pójdzie różnica między dziećmi będzie mniej więcej 2 i pół roku. A trzecie chce max do 33 roku życia. Czyli generalnie różnica wieku między dziećmi nie będzie duża... goni mnie czas
Z tym czasem to tak jak u nie Stąd taka mała planowana różnica wieku. -
My też chcielibyśmy mieć co najmniej 2, dobrze gdyby różnica wieku wynosiła max 2-3 lata..
Zobaczymy jak wyjdzie Niestety tego zaplanować się nie da..
Gdyby to zależało od nas to pierwsze dziecko byłoby już z nami a tak jeszcze kilka miesięcy musimy poczekać.. -
nick nieaktualny
-
Aliq dobry obrazek
mi sie tez zawsze marzyla mala roznica wieku tak od 1 do 3 lat max, ale wiadomo ze nie zawsze to od nas zalezy
poki co ciaze przechodze tak dobrze, ze sobie mysle smialo o drugim dziecku, pewnie po porodzie mi sie odwidzi
w kazdym razie plan jest taki: 1sze dziecko przed 30tka, drugie przed 35tka, narazie mam 27 lat takze nie ma tragedii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 20:50