Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pepper wrote:U mnie wczoraj moj cały czas robił podchody. ja zasypiam a ten mnie głaszcze. .. jak nigdy. Wkońcu nawrzeszczalam na niego ze juz dwa razy mnie obudzil i wreszcie się doczepil
Czekam na jakieś siły witalne
hahaha Pepper rozwalilas mnie tym.. ja bym na mojego w zyciu nie nakrzyczala bo bym chyba miala celibat do konca swiata, jest bardzo wrazliwy w tych kwestiach -
Siwulec mi kazał łączony kwas foliowy zwykły i metylowany, jod i coś tam jeszcze, więc wspólnie ustaliliśmy, że mam brać prenatal uno już przed ciążą. Jak już bierzesz preparat witaminowy, to dodatkowo kwasu foliowego nie bierz, bo w nim już jest
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie uwierzycie. Wracam do domu po naszych rozważaniach forumowych na temat facetów i ich popędu a tu piękny bukiet.
Nie ma to jsk zdesperowany facet
Kocham swojego męża
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/290cf1196f39.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 18:32
MałaMała, baranosia, Jonesey, amir, Nadzieja22, Mila_85, SiSi111, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja po urlopie nad morzem, dlatego się nie odzywałam. u nas dobrze zaczynamy 14 tydzień . Moje libido jest -1, ale dajemy radę z mężem. Ale stopy puchną strasznie, a co do wyprysków to mam okropne ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 18:41
Ewelcia85, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
-
Hej, jestem po badaniu, wszystko u dzidzi dobrze. Zostałam oszukana, że mam nadżerkę a ta gin co tak stwierdziła jest młoda i niekompetentna. Moja gin powiedziała, że jest wszystko pięknie i daje mi 100% gwarancję, że nic się nie dzieje. Co do szyjki lekko we krwi to możliwe, że przez współżycie bo przyznałam się, że 2-3 dni przed tym skrzepem co ze mnie wyleciał współżyłam. Faktycznie dzidzia nisko, ale mam się nie przejmować bo jeszcze dużo może się zmienić. Powiedziała żebym ze współżyciem odczekała jeszcze ze 2 tygodnie. Ah i co jeszcze teraz to za wcześnie, ale koło 16-tego tygodnia powie jaka płeć a więc może na kolejnej wizycie będę wiedziała
Ewelcia85, Pepper, Papapatka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:Dziękuje dziewczyny, jeszcze pytanie typowe dla blondynki Kwas foliowy brać nadal czy ten w witaminach wystarczy ? Czy może zależy jaka jego dawka jest w tych witaminach ?
Ja biorę doppel herz activ mama premium i dodatkowo kwas foliowy. Pytałam lekarza czy brać go mimo, ze jest w witaminach to powiedział, ze tak. W pierwszej ciąży zalecał dokładnie tak samo. W sumie nie wiem czemu...nie dopytywałamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 20:59
Siwulec lubi tę wiadomość
-
A czy któraś z Was boryka się z infekcjami? Ja niestety już drugi raz mam bakteryjną, lekarz mi kazał używać clotrimazolum, ale właśnie dostałam znowu, więc chyba nie był zbyt skuteczny... Macie jakieś sposoby? Staram się postępować wg wytycznych, nie chodzę na basen, wycieram się ręcznikami jednorazowymi, śpię bez majtek Ale to wszystko kicha...
-
nick nieaktualnybumbum wrote:A czy któraś z Was boryka się z infekcjami? Ja niestety już drugi raz mam bakteryjną, lekarz mi kazał używać clotrimazolum, ale właśnie dostałam znowu, więc chyba nie był zbyt skuteczny... Macie jakieś sposoby? Staram się postępować wg wytycznych, nie chodzę na basen, wycieram się ręcznikami jednorazowymi, śpię bez majtek Ale to wszystko kicha...
Clotrimazolum jest na grzyby, nie na bakterie. -
Jonesey wrote:witam sie w 15 tygodniu
bardzo sie ciesze, ze wszystkie wizyty jak do tej pory wypadly pomyslnie! Luty 2019 bedzie miesiacem szczesliwych zdrowych bobaskow
mam pytanie do dziewczyn bioracych Duphaston- powoli koncze swoja przygode z dupkiem, zostalo mi jakies 24 tabletki (biore 2x1 tan dziennie) i nie wiem teraz czy powinnam brac tak jak biore do wykonczenia ostatniego blistra, czy moze bardziej stopniowo rezygnowac np ostatnie 20 tabletek jesc po 1 dziennie zamiast dwoch.. jak wam lekarz zalecil? moj nic nie mowil, ale czytalam na innych watkach ze dziewczyny raczej stopniowo odstawialy dupka a nie tak po prostu
Myśle ze powinnaś zapytać lekarza, mnie zapytał na wizycie ile mi zostało tabletek i powiedział ze skoro mam OK 15 to powinnam stopniowo zmniejszać jesli nie ma krwawienia... na Twoim miejscu bym zadzwoniła albo zapytała na wizycie jeśli masz jakoś blisko ale sama nie zmieniała dawkowania bo niewiadomo czy dalej Ci nie przepisze tabletek -
Ja czasem zupełnie zapominam o ciąży. W pierwszej czekałam na kazdy kolejny tydzień, czytałam, analizowałam. A teraz, po tej biochemicznej, trochę się zablokowałam. Wczoraj lekarz nawet się dziwił, że czemu nie chce oglądać maleństwa jak fika tylko od razu chce konkretów. Jakoś przed każdą wizytą jestem nastawiona i na dobre i na źle wiadomości. I jakoś zawsze mnie dziwi, że maluch jeszcze jest i ma się dobrze
Liczę że odblokuje się po badaniu pierwszego trymestru i jak wszystkim powiemy.
No i moja mała ostatnio na głowe chce wejść, wiec ogólnie czasu mniej na myślenie.
Byłam dzisiaj w domu rodzinnym i tak było że 40 stopni i bardzo tęskniłam do mojej klimy. Jak wróciłam to tak schłodziłam dom że pod kocem musiałam siedzieć. Brawo jaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 22:10
-
Grzechotka mam tak samo jak Ty i mam nadzieję, że w końcu po badaniu zacznę się cieszyć ciążą i wierzyć, że faktycznie może się udać. Mąż też póki co ostrożnie podchodzi do tematu.
Ja w poniedziałek tak ustawiłam klimę w aucie jak jechaliśmy na wizytę, że aż nogi i ręce miałam zimneKarola94c lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ...
Maci moze tez taka "przypadlosc"
...ja np po obiedzie, po 5-10min czuje takie uczucie hakby glodu, jakby kwas na zoladku jakbym nic nie jadla... i to jest drazniace... macie tak?? Jak sobie radzicie??-Mamunia- lubi tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Nadzieja22 wrote:Mała może to zgaga? Ja wtedy jem Kaktusa i przechodzi
I tak mam co bym nie zjadla...12/02/2019
SZYMEK