Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMałaMała wrote:Wlasnie to nie zgaga... to takie uczucie jakbym byla nienasycona jedzeniem, lub cos jakbym dlugo nie jadla w ciagu dnia a przeciez 5-10 min temu jadlam!!
I tak mam co bym nie zjadla...
Jeszcze tydzień i wejdę w 2 trym. Może się to skończy..MałaMała lubi tę wiadomość
-
Pepper wrote:Dziewczyny nie uwierzycie. Wracam do domu po naszych rozważaniach forumowych na temat facetów i ich popędu a tu piękny bukiet.
Nie ma to jsk zdesperowany facet
Kocham swojego męża
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/290cf1196f39.jpg
Hahaha pewnie nie skumał czemu nie chciałaś i na niego warknęłaś to na wszelki wypadek kupił kwiaty jakby o czymś zapomniałPepper, Pepper lubią tę wiadomość
-
A ja się witam w 12 tygodniu. Za tydzień wizyta u specjalisty od badań prenatalnych ❤ Ale już ostatnio mój lekarz na fundusz pokazał mi kręgosłup, żołądek i costam jeszcze co udało się złapać na starym sprzęcie na fundusz są też dwie ręce i nogi
Ewelcia85, Pepper lubią tę wiadomość
-
Ewelcia85 wrote:W sobotę wejde w magiczny drugi trymestr obym zyskała siły witalne
Wszystko mi śmierdzi, nic nie mogę jeść, bo od razu mdłości. Nie sprawia mi przyjemności ani gotowanie, ani jedzenie.
Mogę jeść tylko warzywa i owoce w każdej postaci... I to mi po prostu smakuje. Resztę albo wmuszam w siebie, albo nie jem bo sam zapach mnie odstrasza. Także bobo dba o dietę mamy -
Ja od tygodnia wymiotuję mniej ale mdłość mam cały czas na tym samym poziomie. Od dłuższego czasu mam problem ze zrobieniem zakupów bo wszystkie zapachy w sklepie mnie odpychają na szczęście mąż wziął na siebie ten obowiązek. W pierwszej ciąży też długo męczyły mnie mdłości i wymioty do 16 tc. Lekarz mówi, że taki stan może utrzymać się nawet do 20 tc.
-
No przecież ja się wykończę przez te upały... :p
Bez wiatraka ani rusz. Miałam sprzątać ale zostawię to na wieczór może będzie chłodniej. Na razie siedzę i się chłodzę.
A jak mąż wróci z pracy jak co dzień nad jeziorko. Tylko to jest dobre w taki upał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 11:24
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Witajcie w ten upalny dzień! Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :*
Ja właśnie umówiłam się na prenatalne 13go sierpnia, będzie to 11tc+5dni. A Wy dokładnie w jakich tygodniach ciąży byłyscie na usg prenatalnym?Pepper lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza