Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPapatki ja od kiedy dowiedziałam się o ciąży miałam tylko USG przez powłoki brzusznej. Ani razu nie miałam dowcipnie.
Jestem pewna ze w tym tygodniu i u ciebie będzie przez brzuch, a moze juz poznasz płeć swojego dziedzica! Chyba że jesteś mocno przy masie. W co napewno watpie -
nick nieaktualny
-
Dorota3 wrote:Miałam już ... gin dał mi skierowanie na pappa i na wynikach napisali że sprawdzili dwa razy. Oczywiście zaczęłam sobie dobierać że coś musi być nie tak. Wyczytałam że ta pappa za niska bo tylk 0,32 i stresowalam się kilka dni aż do USG. Na wizycie okazało się że wszystko super, maluszek miał 6cm a NT 2,2mm - to było w piatek tydzień temu a od 2 dni wydaje mi się że czuję ruchy.
-
baranosia wrote:Boże znowu męczą mnie nudności i kijowe samopoczucie A muszę jeść co 2.5-3h tylko jak jak każde wejście do kuchni powoduje odruch wymiotny
Ugotowanie obiadu to tylko i wyłącznie zupa! Jak widzę mięso to od razu mam wszystko w gardle!
Mąż też Ci ciągle smeci, że mu mięsa brak i żąda steka?
Ja przezuwam paluszki albo orzeszki pomalutku i pomaga. Jak doprowadzę do głodu to jest masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 20:54
Karola94c lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyJestem po USG. Trwało długo to wszystko, bo moje dziecko nie bardzo chciało współpracować, dosłownie stalo na glowie. Musiałam isc na spacer, zjeść batonika i w końcu sie uspokoilo . Udalo sie wszystko pomierzyć, nie ma żadnych odchyleń od normy. CRL 64mm. Co do plci lekarz powiedział, że na połówkowym się dowiemy. Fajny jest widok takiego fikającego maleństwa .
Pepper, SiSi111, Nadzieja22, MałaMała, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Kropeczka mąż na szczęście wrócił już z urlopu do pracy i tam je. Ja muszę ogarnąć tylko coś dla siebie i synka. Zupy też mi najlepiej wchodzą i na szczęście mały też lubi.
Ja takich przekąsek nie mogę - cukrzyca ciążowaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 22:31