Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pamiętajcie też, że glukometry trochę oszukują Nie pamiętam tylko do ilu jest zakres błędu. Ja np miałam średnie wyniki insuliny przed ciążą (potem trochę poprawiłam dietą), ale glukozy ok i dopiero teraz pierwszy raz będę badać glukoze na czczo.
-
paprot.ka wrote:MałaMała, dobry pomysł! ja właśnie żałuję, że męża ze mną nie było, może by mi nagrał filmik. mam tylko jedno zdjęcie i w sumie niewiele widać na nim, a tyle było okazji i tak pozował
Maz tez kazal sobie przeslac filmik i wszystkim pokazuje hihi12/02/2019
SZYMEK
-
nick nieaktualnyNadzieja22 wrote:Pamiętajcie też, że glukometry trochę oszukują Nie pamiętam tylko do ilu jest zakres błędu. Ja np miałam średnie wyniki insuliny przed ciążą (potem trochę poprawiłam dietą), ale glukozy ok i dopiero teraz pierwszy raz będę badać glukoze na czczo.
Ok. 5% błędu mają glukometry
Dziewczyny, czy którejś z Was dokucza rwa kulszowa? Mnie ostatnio łapią takie bóle, że muszę się kłaść od razu. Nie wiem jak sobie pomóc .Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 12:47
-
Malami91 tylko 5%? Ale 5% od danego wyniku, dobrze rozumiem? Mojej koleżance w labo wyszło 89, a w tym samym czasie na 2 glukometrach 102 i 99.
-
nick nieaktualny
-
Witamy się po długiej przerwie
Chyba pomału wracam do żywych. Mdłości przez cały dzień dały trochę w kość. Na wadze -2kg. Ale z racji iż dzisiaj czuje się świetnie to zjadłam 3 mielone
Upały też dają w kość.
Wczoraj mieliśmy również wizytę u lekarza.
Maluszek ma się dobrze, skakał, machał rączkami no cudowny widok. Ma już 6,10 cm, wszystkie pomiary są jak najbardziej ok, płci jeszcze nie znamy, także czuje się już spokojna i wytrwale czekam na kolejną wizytę (22.08)Pepper, Karola94c, malami91, Nadzieja22, Papapatka, MałaMała, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja22 wrote:Malami91 tylko 5%? Ale 5% od danego wyniku, dobrze rozumiem? Mojej koleżance w labo wyszło 89, a w tym samym czasie na 2 glukometrach 102 i 99.
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
mamamajeczki wrote:Witamy się po długiej przerwie
Chyba pomału wracam do żywych. Mdłości przez cały dzień dały trochę w kość. Na wadze -2kg. Ale z racji iż dzisiaj czuje się świetnie to zjadłam 3 mielone
Upały też dają w kość.
Wczoraj mieliśmy również wizytę u lekarza.
Maluszek ma się dobrze, skakał, machał rączkami no cudowny widok. Ma już 6,10 cm, wszystkie pomiary są jak najbardziej ok, płci jeszcze nie znamy, także czuje się już spokojna i wytrwale czekam na kolejną wizytę (22.08)
Ja również wizyta 22.08 ! , Czekam z niecierpliwością !malami91, mamamajeczki lubią tę wiadomość
14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wizyte 23.08 i juz nie moge sie doczekac, ogolnie to czuje sie dobrze mam duzo energii i brak mdlosci, piersi mniej bola tylko glowa czasem ale tez mniej niz wczesniej, az mnie trochę martwi to dobre samopoczucie, brzuch natomiast rośnie:)
-
A ja mam przed Wami, 21 sierpnia
Pokażcie swoje brzuszkiempiq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To tydzień zapowiada się mocno wizytowy
Właśnie, a co ile macie wizyty? -
nick nieaktualny