Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Baranosia, a orzechy, borówki/jagody z jogurtem naturalnym (koniecznie bez mleka w proszku w składzie). Też muszę uważać na cukier, bo przed ciążą miałam kiepskie wyniki insuliny plus jeszcze biorę steryd, który ten cukier może zaburzać i tym się często zajadam.
-
Imagination wrote:Cześć dziewczyny widzę tu parę zanjomych nicków z testowania czerwcowego. Podpinam się pod grupę, to mój pierwszy maluch, termin na 16.02
Imagination lubi tę wiadomość
-
Mi mdłości prawie przeszły ( zostały tylko wieczorne ) za to w nocy spać nie mogę mniej więcej 2-3h spaceruję po kuchni a potem i tak budze się ok 5 rano i już usnąć nie mogę
W tej ciąży czuje się najlepiej bo absolutnie żadne zapachy mi nie przeszkadzają i od niczego mnie nie odrzuciło
Mam nadzieję Baranosia i Kropeczka że wasze fatalne samopoczucie niedługo się skończyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 05:20
-
nick nieaktualnybaranosia wrote:Boże znowu męczą mnie nudności i kijowe samopoczucie A muszę jeść co 2.5-3h tylko jak jak każde wejście do kuchni powoduje odruch wymiotny
Oby w 2 trym wszystko nam przeszło:) -
-Mamunia- wrote:
Dziewczyny może i zgłupiałam, ale dzisiaj ewidentnie czuje w dole jakby mi ktoś tam drapał.! A czasami jakby mnie gniotlo.
a widzisz i Ciebie dopadło ! ja mam takie odczucia praktycznie codziennie od poniedziałku -
nick nieaktualnyAnia prawda kobieta w ciąży nie może przekroczyć 92 nawet. Ja miałam 98 powiedział że jest poza norma i miałam powtórzyć, nie jadłam przez dwa dni słodyczy i było mi prze to strasznie nie dobrze, wymioty ból żołądka i wyszło 77 wówczas powiedział że musiałam się zdrowo najeść że miałam taki zawyżone wyniki. No ale teraz wcinam drożdżówkę bo na prawdę u mnie z jedzeniem kiepsko. I już nie mam aż takich mdłości.
Siw ulec tylko wczoraj miałam takie odczucie dzisiaj już nic nie czuje, ale to przez to że prze dwa dni nic nie jadłam i tylko wymioty były wczoraj nie miałam siły się podnieść. A dzisiaj mam brzuch płaski jakbym nir była w 4 miesiacuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 09:45
-
ja jestem po wizycie - wszystko super! młoda/młody tak fikał, normalnie jak koziołek, aż trudno uwierzyć, że ma tylko 5,5 cm. w pewnym momencie badania nawet złapał się za głowę to był naprawdę cudowny widok, nawet ginka powiedziała, że ona by mogła tu teraz się rozsiąść i go podglądać przez godzinę bardzo mnie ta wizyta uspokoiła
Lady_E, baranosia, malami91, Nadzieja22, ruda90, Kropeczka85, Agnessa, Ewelcia85, KaroKaro, MałaMała, Jonesey, Pepper, -Mamunia-, essentiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybaranosia wrote:Mam przekroczone tylko na czczo i mam 101.
Czemu nie kazała Ci robić? Przecież cukrzyca to nie żarty dla matki i dziecka -
nick nieaktualny