Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Słuchajcie, u mnie to już laktacja siada a mały w nocy się przysysa x razy. Tak sobie z przyzwyczajenia 🤷🏼♀️. Teraz w weekend chcemy spróbować żeby mąż go w nocy przejął, zobaczymy co wyjdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2020, 11:29
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Znowu brzydka kupa ale inna niż podczas infekcji ...podczas infekcji były zielone i wodniste a teraz są poprostu rzadkie poszłabym do pediatry ale jak ?niby biegunka może być od zębów ale bądź tu mądry...Ala jest wesoła coś tam już je tylko te kupy 😥
-
nick nieaktualnyRuda u nas z kolei odwrotna sytuacja. Problem żeby wogole zrobić. Dziś rano udało się na nocnik po 2dniach bez... Tak źle, tak nie dobrze...
A może to dieta Ali? Zastanawiałaś się nad jej menu ostatnim? U nas na pewno dieta. Muszę więcej owoców jej dawać tylko ostatnio nie chce ☹️ -
nick nieaktualny
-
A mnie pozera zgaga. W ciagu dnia po kazdym posilku. A w nocy to juz jakas tortura, tak pali Kolejna noc nie spie.
Kurcze Ruda, a pije chetnie? Tez bym obstawiala ze jelitka potrzebuja czasu zeby wrocic do normalnoaci. Ale nie mialam takiej sytuacji wiec nie mowie z doawiadczenia. Moze probuj metody z rozszerzania diety czyli duzo marchewki, banana i ziemniakow?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2020, 03:03
-
nick nieaktualnyRuda kontaktowalas się z lekarzem? Biedna Ala... Raz dziennie kupa to myślę że to nic poważnego ale lekarzem nie jestem. A mało sika bo kupa rzadka i jeszcze te wymioty. Dobrze by było poradzić się chociaż lekarza bo strasznie długo to już trwa....
-
nick nieaktualnyRuda jak Cię to nie przekonuje to poszukaj jakiegoś innego lekarza. Ja też myślę że organizm Ali potrzebuje czasu. A Ala je banany? Ja synowi czekoladę daje jak ma rzadka kupę. Coś "zatwardzajacego". Słodkie to chętnie zjedzą 😉 będzie dobrze 😉 i oby szybko przeszło.