Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
A to pomysly. A MON zapewni zlobek zastepczy? Czy traktuja Was jako medykow i macie puscic dzieci do zlobka/przedszkola?
Sasiadka pracuje w wojsku i jej dowodca kazal na zwolnieniu ciazowym przerwac zwolnienie zeby wybrac urlop. Nie pracuja na dobra opinie ci dowodcy z tymi swoimi Lex widzimisie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2021, 12:02
-
Mi po covidzie okres się nie spóźniał.
Jutro jadę na krzywa cukrowa i insulinowa...
mam wrażenie ze po tym covidzie coś jest nie tak, minęły 3 mc od przechorowania, wyniki niby w normie (poza kortyzolem) a samopoczucie nie te -
Zrobiłam ten test, nie jestem w ciąży ja po covidzie mam brać cynk, vit D i vit B na powrót do dobrego samopoczucia. Ale ja już czuję się ok.
Lekarka mówiła w czasie wizyty, że przychodzą do niej ludzie z listopadowej fali covida i mają jeszcze problemy typu ucisk w klatce piersiowej także rekonwalescencja może być długa... -
Bumbum a jednak, lepiej wiedzieć. Ja też nie mam następstw covida ani nikt z mojej rodziny, tyle dobrego. Biorę kompleks witamin i osobno wapno jeszcze bo karmię.
Papatka daj znać..Cukrxyca może być powikłaniem covida? 😯Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2021, 07:51