Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj był ostatni dzień kwarantanny Malej i akurat spadła z krzesła. Nic się nie stało, ale pomyślałam sobie, że muszę obserwować i byle nic nie było do północy bo nawet na sor nie można pojechać... Tylko covidowa karetkę wzywać których nie ma ... Masakra
-
Super Ruda podbijesz przeciwciała 🙂
Bumbum to dobrze, że małej nic się nie stało.. no niestety jeszcze wiele takich sytuacji przed nami z dziećmi w roli.glòwnej.. 🙄
Monika dobre 😄
Dziś u mnie temperatura 18-19*C ☀️ bosko.. młody chyba polubił swòj drewniany rower biegowy 🙂 w czwartek po południu ma się popsuć, jakieś burze a w piątek 8-9*C..
Jak Wasze dzieci przełknęły zmianę czasu.. Jacek lajtowo, lepiej niż myślałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2021, 21:16
-
Mój chodzi spać normalnie jak przed zmiana czasu po 21 a wstaje raz normalnie po 7 a raz jednak później po 8 wiec zobaczymy tylko jak z tym wstawaniem 😊
Ktoś kupował test w biedronce na przeciwciała?
Mój ostatnio siedział na blacie w kuchni jak robiłam mu śniadaniei trzymałam go ręka i chciałam coś wziąć z innego blatu, nie puszczając go patrzę i leci niby trzymałam za nogę ale nie dałam rady nie dopuścić do upadku i mały spadł ale na szczecie chwile wcześniej próbował miękkie krzesło przynieść sobie z pokoju do kuchni i przewróciło się ja ziemie i leżało akurat tam gdzie spadł wiec wylądował na miękkim oparciu 😁 dobrze ze nie zdążyłem do wsiąść
-
Tak, wszystko jest ok.
Mała dostała małej wysypki. Pewnie od masła orzechowego, bo dawno nie dawaliśmy i teraz daliśmy. Ale przypomniało mi się że może być po covidzie wysypka, któraś z Was pisała że też było podejrzenie? Jak ta wysypka covidowa wygląda? -
Jaś miał takie drobne krostki, ale też suche placki jak przy AZS. W sumie do dziś nie wiem czy to był wynik covid.
My mamy kitchenhelper, ale na blacie też czasem sobie lubi posiedzieć, żeby popatrzeć przez okno.
Dzisiaj takie ciepło, latał cały zgrzany w bluzie i nie dał sobie zdjąć, upierał się żeby czapkę zakładać, no co za uparciuch... oczywiście czapki nie założyłam, a bluzę w końcu na siłę zdjęłam. Wasze dzieciaki też takie są? A ile się musiałam naprodukować żeby adidasy założył, bo chciał w śniegowcach biegać, eh 🙄🙄🙄. Wszystko na przekór! Kiedy to mija???
My z mężem sobie sprawdzaliśmy jak tam nasze przeciwciała po grudniowym covidzie i szału nie ma. Co ciekawe mąż ma 3x więcej niż ja, przy czym on nie miał żadnych objawów. Farciarz 😋.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2021, 11:39
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Mój buty czasami pokazuje śniegowce czy inne np gumiaki jak wcale deszcz nie pada ale mówię mu ze nie te tylko te i pokazuje które i zgadza się
Oj tak dzisiaj cieplutko, miał krótki rękawek koszulkę i ba to cieniutka bluzkę i był zgrzany, byliśmy na rowerach Ok 16 o wróciliśmy po 18 i dalej cieplutko 🥰
Tez się zastanawiam nad helper kitchen 😊
Malami jaki macie helper kitchen? Ja widziałam jakiś fajny chyba na stronie mamabrum -
MZ jajcarze, do tej pory nie wiem czy to zart z tymi szczepieniami czy nie
Mam pytanie (pada tu chyba 50 raz). Polecicie mi spacerowke? Lekka, niedroga, mala - Tylko na podwozke dla Franka jak gdzies idziemy i juz nogi nie maja sily. Moze "parasolka"?. -
Monika może używany mclaren bo one dosyć mocne są. Albo takie siedzisko do wòzka doczepiane, gdzieś to widziałam..
Obadaj: dostawka bumprider z siedziskiem
Na olx dużo osòb chce sprzedać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2021, 17:18
-
Symbolica, widzialam to siedzisko. Sasiedzi maja. Fajne wyglada. Nawet myslalam zeby kupic. Ale w praktyce ta orzejazdzka w strone domh konczy sie usnieciem na drzemke. Potem tylko przekladam do lozka. Z siedziskiem nie bede miala tego gratisowego efektu