Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Z mężem obydwoje pracujemy a Zośka w domu. Częściowo po nocach pracujemy. Miałam nadzieje ze 2 tyg i otworzą teraz mocno zastanawiamy się nad ciągnięciem zapaleń które z nas weźmie opiekę covidowa nad Zośka bo tak się nie da żyć.
Myśle ze znowu potem przedłuża o kolejny tydzień. -
Ekspedientka ktòra sprzedaje maseczki i żele/płyny dezynfekcyjne też walczy z pandemią. Farmaceutka ròwnież na logikę.Nie ma się czego czepiać skoro na kolanie w nocy piszą ustawy a potem sami nie potrafią odpowiedzieć komu się przywilej należy. Moja kumpela w Anglii pracuje jako pracownik socjalny - taki opiekun osòb starszych dojeżdżający i przywileje w postaci otwartych szkòł też jej dzieciakom się należały.
Dyrektor placòwki nie dostając JASNYCH wytycznych nie ma prawa nie przyjąć dziecka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2021, 10:59
-
Ruda Małopolska blisko Śląska - mam dokładnie to samo pogodowo. Od jutra do poniedziałku przyjemna i stabilna pogoda i coraz cieplej maks.pt9-sb15-ndz15-pon15. Od wtorku do czwartku znowu beznadziejnie deszczowo i od piątku poprawa..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2021, 12:56
-
Brawo!
U nas tylko siusiu w nocnik. Ostatnio tłumaczyłam ze kupa tez i jej ulubiona pingwinka sadzalam i wyrzucałam brązowa plastelinę ze niby pingwinek zrobił kupę do nocnika 🙈... ale jakoś jej to nie przekonuje.symbolica, Moniiiikaaaa lubią tę wiadomość