Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie ma być jutro ok pogoda i dopiero wieczorem deszcz więc nie narzekam choć dziś po.poludniu już zrezygnowaliśmy ze spaceru, tylko rano byliśmy jak słońce jeszcze naparzało - wiatr jednak okropny.
Ruda u mnie też trochę wcześniej się pojawił tym razem, ale granicach normy.
Ruda ja znowu nie dezynfekuje młodemu rąk, jedynie chusteczkami mokrymi wycieram po placu zabaw. Ponoć te żele płyny nie są dedykowane dla tak małych dzieci, jakoś mam obawy bo moich kłopotach kiedyś z tym..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2021, 23:34
-
Ruda spoko maroko przeżyjesz, daj znać jutro/pojutrze jak samopoczucie.
Moi rodzice już po pierwszym szczepieniu w tamtym tygodniu. Specjalnie do Krakowa ( rodzinne miasto taty) pojechali i jeszcze z ciotka i wujkiem się razem zaszczepili - dostali Modernę. Nic się nie działo po szczepieniu. Teściowa ma w połowie maja szczepienie Pfizerem, mogłaby w sumie przyspieszyć termin, ale nie chcę tego robić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2021, 16:41
-
Ruda moja teściowa to samo.. jest nagonka na tę szczepionkę.. teraz czytam ze ten.korpnawirus tak zmutował w tym wariancie afrykańskim ( zmienił kolec) że ta Pfizer jest nieskuteczna i ludzie chorują po dwòch dawkach normalnie a nawet 8-krotnie częściej niż niezaszczepieni.. domyślam się że chodzi o służbę zdrowia.. 🤔 w każdym razie właśnie dlatego że wirus mutuje to należałoby szczepić szybko jak Izraelu, Anglii..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2021, 08:45
-
Dziewczyny czy zauważyliście u swoich dzieci ze potrafią okno otworzyć? Bo ja dziś byłam świadkiem jak młody to zrobił 😲 i czas już na klamki blokowane kluczykiem. Muszę dokupić do wszystkich okien bo mam tylko 2szt.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2021, 13:33
-
Ruda no u mnie chodzą bajecznie lekko więc się nie dziwię że to żaden problem dla niego.. a on jeszcze taki typ siłacza.
Następne newsy odnośnie szczepionek tym razem Johnson: "Amerykańskie federalne agencje zdrowia zaapelowały o wstrzymanie stosowania jednodawkowej szczepionki Johnson & Johnson z powodu wystąpienia zakrzepicy u sześciu kobiet w wieku od 18 do 48 lat. Jedna z nich zmarła, a jedna jest w stanie krytycznym." Podano 7mln dawek tej szczepionki.
Kurczę, młode osoby i niby fajna bo tylko jednodawkowa szczepionka.. ciekawe co nam.zaproponują jak przyjdzie co do czego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2021, 16:41