Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć!
My raczej się nie znamy, ale 7lat temu zaczynałam w "starając się ogólnie".
Od początku wiedziałam, że nie będzie łatwo, ponieważ każde badanie i diagnozy to były nowe kłody pod nogi...
Dość szybko się okazało, że bez wspomaganego rozrodu się nie uda. Tak oto na koncie mam 5procedur IVF, 12tranferów, 7ciąż,ale nigdy nie było mi dane przejść z dziewczynami z TP z tego samego miesiąca od początku do końca☹
Została nam ostatnia szansa na rodzicielstwo, ale pojawił się problem z finansami...
Załozyłam zrzutkę, wszystkie dotychczasowe cegiełki zostały wpłacone przez dobre duszyczki z forum, które spotkały mnie na swojej trudnej drodzę do 🤰, ale same nie dadzą rady.
Może któraś z Was chciałaby dorzucić swoją cegiełkę i razem z nimi wybudować dla mnie 🧱?
https://zrzutka.pl/v9cc6c
Byłabym ogromnie wdzięczna! -
To mój Jasiek ma ok.100cm wzrostu, ubrania nosi 104-110, buty 26-27, nie wiem ile waży, bo nasza waga nie jest zbyt dokładana, coś między 16a17kg chyba. Każdy go bierze za starszego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2021, 20:06
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Franek ma 96/97cm, tez przy wejsciu do Magicznych ogrodow sprawdzalismy bo za darmo jest do 100cm
Nie wiem ile wazy bo nie dorobilismy sie wagi. Kurcze mize zamowie bo od dawna sie zbieram.
Ciuchy 104.
Malami, jak dajecie rade z dwojgiem? U nas juz Ala zasuwa na kolanach po calym domu. Nawet sie razem bawia. Chociaz czesciej awantury bo Ala zabiera Frankowi zabawki
Przedwczoraj zawislo juz nade mna widmo powrotu do pracy. Szefowa dzwonila. Chyba na poczatku roku trzeba bedzie wrocic. -
Monika, ogarniamy, jest lepiej niż się spodziewałam 🙂. Jasiek się nie może doczekać aż siostra zacznie się z nim bawić, chodzić itd. Póki co leżą razem na macie, Jaś jej pokazuje zabawki, "czyta" książki itp. W sobotę jedziemy nad morze, ciekawa jestem jak nam wyjdą wakacje z 2ką.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2021, 11:54
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Moja firma wraca na tryb hubrydowy czyli 2-3dni w biurze. Mi pozwolila wrocic na 2 bo ja mam 100km do Warszawy.
Do 15 jest moja mama i zaproponowala ze moze pilnowac. Miedzy 15 a 17 ja bede musiala ogarniac. A te 2 dni biurowe to do 15 mama a od 15 tesciowa albo maz bedzie wczesniej konczyl. Cos wykombinujemy.
Na razie mam jeszcze 75 dni urlopu za 19,20 i 21 rok hehe do 7 marca.symbolica lubi tę wiadomość
-
Ja bym z chęcią Jasia wysłała do przedszkola, jest samodzielny, ciągnie go do dzieci, ale...boję się tych wszystkich chorób przyniesionych do domu, w którym jest też niemowlę. Za rok chyba jedno do przedszkola, drugie do żłobka pójdzie. Trochę wychowawczego raczej znów będę musiała wziąć...
Amir, zaglądasz tutaj? Co u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2021, 15:31
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Malami zaglądam ale ostatnio jakos życie tak absorbuje ze nie ma czasu na internety..
Ruda my od poniedziałku zaczynamy adaptacje w pkolu troche jestem przerażona Bo Kuba ma ostatnio taki okres ze wszystko jest ma nie,każda nasza wypowiedź przerabia dodając lub usuwając nie tak żeby nam zaprzeczyc I sie tak droczymy po całych dniach.. plus totalnie się nie słucha i wchodzimy w jakas neofobie bo coraz bardziej zawęża krąg zjadanych posiłków, odpieluchowanie lepiej nie mówić sam zrobi siku tylko jak faktycznie lata z gola pupa, poza tym to ruletka
A co do wymiarów bobtez byl o tym wątek to wzrost 96, waży 15,8 kg a ubranka 98/104 chociaz krotkue spodenki niektóre to i 92 a buty 25/26 zależy jaka firma Także w skrócie tak to wygląda postaram się częściej odzywać