Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylllwus wrote:Dziewczyny czym sie ratowac w przypadku kataru, robie inchalacje z mgielki solankowej i olejku olbas, mam wode morska w sprayu i pije na cieplo Prenalen z polowa cytryny, syropem z czarnego bzu 100% i miodem. Nie chce zeby rozwinelo sie jakies zapalenie zatok i konieczny byl antybiotyk. Nie mam gorączki, tylko ten zakatarzony nos mnie meczy.
ja niedawno jak byłam chora i to w dodatku poszło mi na zatoki to jedyne co mi pomogło to częste inhalacje z AmolemSylllwus lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:U mnie wypicie glukozy poszło gładko. Wcisnęłam pół cytryny.
Gorzej było po jakimś czasie. Myslalam, że nie dotrwam do pierwszego pobrania.dobrze, że mam jeszcze chwilę czasu.
-
Ja w szpitalu wiec bede milczec na razie lekarze nie wiedza co mi jesttrafilam o 23:30 wymioty isilne bole pod piersiami posrodku dostalam 9lekow bylam na SORze teraz szpital, boli dalej troche lzej pelno badan
Na leki czekalam 6godzin taki personel....
12/02/2019
SZYMEK
-
MałaMała wrote:Ja w szpitalu wiec bede milczec na razie lekarze nie wiedza co mi jesttrafilam o 23:30 wymioty isilne bole pod piersiami posrodku dostalam 9lekow bylam na SORze teraz szpital, boli dalej troche lzej pelno badan
Na leki czekalam 6godzin taki personel.... -
Małamała, trzymaj się, trzymam kciuki!
Dziewczyny, a myślałyście nad pobraniem krwi pępowinowej i bankowaniu jej?
Nie kosztuje to mało (czytałam, że 2-3 tys. przy porodzie i potem kilkaset rocznie za bankowanie), ale jeśli to może pomóc w razie jakiejś choroby to warto? -
bumbum wrote:Małamała, trzymaj się, trzymam kciuki!
Nie kosztuje to mało (czytałam, że 2-3 tys. przy porodzie i potem kilkaset rocznie za bankowanie), ale jeśli to może pomóc w razie jakiejś choroby to warto?
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
bumbum wrote:Małamała, trzymaj się, trzymam kciuki!
Nie kosztuje to mało (czytałam, że 2-3 tys. przy porodzie i potem kilkaset rocznie za bankowanie), ale jeśli to może pomóc w razie jakiejś choroby to warto? -
Mała trzymaj się dzielnie razem z Szymusiem! :*
Ja też ledwo żyje. Rozłożyło mnie totalnie, leżę z gorączką
Ja mam jakby co do sprzedania super pakę ciuhow dla Niuni od 98-104. Jakby któraś chciała to podam namiary.
Miłej niedzieli!
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczko zdrówka
Kochane ale dzisiaj interes zrobiłamkupiłam 2 pary spodni ciążowych za 20 zł i komplecik
dla Wojtusia nowy z metkami za 5 zltakie zakupy to ja lubie
A to ten komplecik
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db9b027736fc.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 15:30
Pepper, Straciatellaa, Jonesey, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Pepper wrote:Karola mi też wyrwali swego czasu ósemkę. Bolało 3 dni mimo leków. Przestało boleć z dnia na dzień. Obys jutro poczuła ulgę.
No mam nadzieje, że przejdzie.. bo się wykończę -
hej dziewczyny u mnie jak narazie leniwy weekend.
jutro rano mam polowkowe i powiem wam że tak jak nie mogłam się juz doczekac i się cieszyłam że zobaczę małego, tak od wczoraj mi się jakaś panika włączyła i boję się strasznie tych badań jutroaż stwierdziłam że nie chce iść i że może odwolam.. Ale stwierdziłam że już trudno co ma być to będzie i chyba lepiej że będę już to mieć za sobą
ehhh ciężka noc mnie czeka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 20:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jonesey ! masz połówkowe już jutro, ja się doczekać nie mogę, mam 26.09 ale też się martwię i schizuję.. bo, a to byłam na antybiotyku... a to miałam wyrwanego zęba i teraz cały czas przez dwa dni już jadę na apapie.. Jutro zadzwonie do mojej dentystki żeby mi to sprawdziła.. bo boli nadal, a chyba już nie powinno
I schizuje, czy wszystko okej
-
Dzień dobry, ja też mam dziś połówkowe o 19.30 i się troszkę stresuje...proszę o kciuki !
PS. śniło mi się że będzie chłopak ciekawe czy się sprawdziej_est, Jonesey, malami91, MałaMała, bumbum, Ewelcia85, kjt91, Papapatka, Nadzieja22, Dorota3 lubią tę wiadomość