Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Wczoraj wieczorem leżąc w łóżku poczułam chyba pierwszy raz małą. Czułam jakby robiła gimnastykę a raz dostałam takiego kopniaka, że aż podskoczyłam
Pau.Em czasami czuje jakby mi twardniał brzuch i się zastanawiam czy to to.Mambella, Pau.Em, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA no to dobrze, znaczy niedobrze, ale bałam się że mam je za wcześnie. A widzę, że i Wy już macie. Ja na razie lekkie i delikatne, to nic w porównaniu z tym co miałam w pierwszej ciąży-wtedy brzuch się robił jak kamień. A teraz tylko lekko się napina.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny-Mamunia- wrote:Też mam skurcze
Dziewczyny jakie macie wymiary szyjki?
Moja podobno jest długa. Ale nie wiem jaka skala mierzy mój lekarzna następnej wizycie ma mi robić USG szyjki to sie dokładnie dowiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 13:43
-
nick nieaktualnyMałaMała wrote:21t a ja nudnosci... masakra Kobietki... rano mialam parcie na sniadanie taka swieza bule z zielenina a wrocilam z biedry raptem przez ulice i jak juz wypakowalam zakupy stracilam chec i ... bleeee
Ojej współczuje. Mi na szczęście wymioty i nudności na dobre odeszły w 15 tygodni. Teraz robi mi sie tylko niedobrze jak za długo jestem głodna. Ale w pierwszej ciąży męczyłam sie bardzo długo. Nawet w III trymestrze zdarzało mi sie wymiotować wiec mogę sobie wyobrazić jak sie męczyszMałaMała lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny :p . Ja byłam na weselu , wróciłam około 2 w nocy do domu, ale nie tańczyłam.. bóle krzyża mi dokuczaly.. mąż się mną opiekował i donosił ciasto i babeczki hehe.. no cóż teraz odpoczywam :p u mnie już leci 21 tydzień. Zaraz wchodzę w 22 i akurat będą prenatalne w środę (21t+0d) (środa). Stresuję się masakrycznie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 14:26
Pau.Em, Lady_E, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałaMała wrote:21t a ja nudnosci... masakra Kobietki... rano mialam parcie na sniadanie taka swieza bule z zielenina a wrocilam z biedry raptem przez ulice i jak juz wypakowalam zakupy stracilam chec i ... bleeee
Ej_est kochana zdrówka. Ja też w ciąży częściej łapie katarcałe szczęście mi już ustępuje.
Zrobiłam dzisiaj córce badania. W morfologii wszystko Ok, tylko CRP 20:/ czyli ten katar i stan podgoraczkowy to wirus więc w przyszłym tygodniu nie idzie do przedszkola. -
Agnessa wrote:Dziewczyny, odczuwacie jakie dziwne skurcze/kłucie w pochwie?
Czułam coś takiego od czasu do czasu w 1.trymestrze a dziś popołudniu znowu i jakoś często...
Ja od kilku dni czuje co jakis czas kłucie jakby w szyjce. Cieżko mi to nawet zlokalizować. Zaczęłam brać magNez profilaktycznie. -
nick nieaktualny