Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja po polowkowym!!!!! Rośnie nam zdrowy SYN!!!!
waży 358g. Dziewczynki szczęśliwe a wszyscy dokoła chyba jeszcze bardziej niż my
Proszę o wpisanie na liste 2.02 29lat Rzeszów Synpaprot.ka, Straciatellaa, malami91, Lady_E, Pau.Em, Nadzieja22, Kropeczka85, Papapatka, Jonesey, ej_est, Ewelcia85, baranosia, -Mamunia-, Mambella, kjt91 lubią tę wiadomość
25.01.2019 cc
-
nick nieaktualnyDorota3 wrote:Hej, ja po polowkowym!!!!! Rośnie nam zdrowy SYN!!!!
waży 358g. Dziewczynki szczęśliwe a wszyscy dokoła chyba jeszcze bardziej niż my
Proszę o wpisanie na liste 2.02 29lat Rzeszów Syn
Super. Będzie rodzynek
.
Dorota3 lubi tę wiadomość
-
Ja tam zimy nienawidze... Ale jeśli chodzi o święta my wiadomo (jako ateiści) zamiast Bożego Narodzenia obchodzimy szczodre gody. Choinke ubieramy bo to pogański zwyczaj
Prezenty tez sobie robimy
I traktujemy szczodre jako czas dla rodziny
Są tu jeszcze jakieś ateistki czy jestem sama
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Wrzucam na chwilę brzucha
Nie cytujcie, proszę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 13:59
KaroKaro, Papapatka, magdaaa88, Straciatellaa, empiq, Dorota3, ej_est, MałaMała, baranosia, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Straciatellaa współczuję choroby, oby antybiotyk szybko zaczął działać!
Dorota3 gratuluję synka
Nadzieja22 ślicznie wyglądasz!
A ja właśnie odebrałam paczkę z 5.10.15. i oszalałam z miłości
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d5eba01be42.jpgNadzieja22, Pau.Em, malami91, magdaaa88, Dorota3, Lady_E, -Mamunia-, kjt91 lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Dzięki!
Pau.Em w lumpku znalazłam 2 tygodnie temu
Karo śliczne, ale rajtki?Powodzenia w ubieraniu hehe. Ja teraz będę szła w pajace, przepiękne są na next. Niedługo może coś zamówię.
KaroKaro lubi tę wiadomość
-
Nadzieja22 wrote:Dzięki!
Pau.Em w lumpku znalazłam 2 tygodnie temu
Karo śliczne, ale rajtki?Powodzenia w ubieraniu hehe. Ja teraz będę szła w pajace, przepiękne są na next. Niedługo może coś zamówię.
Rajstopy są w większym rozmiarze, wiadomo że nie będę noworodka w nie ubieraćNadzieja22 lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Cześć dziewczyny,
Ja po długiej przerwie wracam na krótki meldunek co u nas. Wczoraj mieliśmy połówkowe. Dzidzia pięknie rośnie, z tego co czytam to chyba jak na razie największa - waży 436 g. Chętnie pozowała, więc pierwsze zdanie pani doktor było potwierdzeniem płciPotwierdziło się to co lekarz wypatrzył w 12 tygodniu, będzie dziewczynka
Więc zasilamy grupę damską. Wpiszcie mnie proszę na listę, termin wg OM 02.02.2019 (choć myślę, że urodzi się jeszcze w styczniu
- lekarz rypnął się wpisując date om do programu komputerowego przy usg i tam wychodzi 31.01.2019)dziewczynka, ja mam 35 lat, Warszawa.
Wracając do usg - mała ma duży brzuszek (po mamie) i długie kości udowe (po tacie 190 cm
), jedyna rzecz na jaką zwróciła uwagę pani doktor to poszerzone miedniczki nerkowe (obie 5 mm) i musimy to ponownie skontrolować za 3-4 tygodnie. Czytałam już o tym u mamyginekolog i na razie nie panikuję
Niunia jest fajowa i urocza na obrazkach z usg, na zdjęciu 3d ma policzki jak ja
Dla dziewczyn, które nie czują jeszcze ruchów mam słówko pocieszenia - ja poczułam pierwsze ruchy, co do których jestem pewna w 20t0d, czyli w ubiegły piątek; mam spora izolację tłuszczową i łożysko na przedniej ścianie, ruchy poczułam pierwszy raz jak się na spokojnie położyłam do łóżka, rozluźniłam i tak leżałam z dłońmi przyłożonymi do brzucha, po kilku-kilkunastu minutach poczułam puknięcie - nie do pomylenia z bulgami żołądkowymiWcześniej nie wiedziałam czy mi tylko burczy w brzuchu, przelewa się coś tam, czy co tam jeszcze innego. Na 100% pewna jestem dopiero tych ruchów w 20t0d.
Pozdrawiam Was ciepłoDorota3, Jonesey, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Córka, ciąża naturalna, 02.2019
Aniołek, ciąża naturalna, 04.2021 13 tc
Córka, in-vitro, urodzona 09.2024 -
Kropeczka85 wrote:Ewelcia możesz mi powiedzieć czy doszliscie co było powodem wypadania włosów u Oliwki? Mojej wychodzą całymi pasmami. Badaliśmy się. Trochę nie ok z tarczycą, ale to raczej nie powód. Znaleźliście przyczynę i jakiś sposób na to?
niestety pod koniec roku szkolnego nawarstwiło się sprawdzianow i moja Oliwka bardzo wszystko przezywała a to odbiło się na włosach . Dostaliśmy syrop magmil kids i melissed i na szczęscie przestały wypadac garsciami
a wypadały strasznie 3 msc
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorota3 wrote:Hej, ja po polowkowym!!!!! Rośnie nam zdrowy SYN!!!!
Proszę o wpisanie na liste 2.02 29lat Rzeszów Syn
ooooo Dorota rodzimy razem! ja też Rzeszów!!!wybrałaś już szpital?
gratuluję chłopca!!! -
ej_est wrote:Dziewczyny!! Pijecie w ciąży karmi?🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza