Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybumbum wrote:Eh nic mi nie mów, mi też na piersiach się pojawiły i to takie, że płakać się chce
Ale takie już geny, zawsze miałam tendencję do tego
Ja po ciąży mam rozstępy wszędzie...na piersiach, na brzuchu, na pośladkach, na udach, na biodrach, nawet na plechac i kolanach hahahi chyba nie do końca to kwestia genów bo moja mama urodziła trójkę dzieci i nie ma nawet jednego rozstepu, a ja jestem jednym wielkim rozstępem
na szczęście tak jak pisze Ewelcia one z czasem błędna i wyglądają lepiej.
Ja tam sie do swoich przyzwyczaiłam. Najgorzej wyglada brzuch, ale z tym sie juz pogodziłam, ze bikini to nigdy wiecej nie założę. Na szczęście mężowi nie przeszkadza i mowi, ze jestem tygrysemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 09:53
Ewelcia85, Dorota3 lubią tę wiadomość
-
Ja na pediatrę też nie mogę na szczęście narzekac
zawsze dokladnie zbada jak ma jakieś wątpliwości to od razu skierowanie na krew zeby sprawdzic crp itd . Starszej ostatnio wypadały włosy to dostałam skierowanie dosłownie na wszystko nawet proby wątrobowe
takze ja jestem bardzo zadowolona .
-
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:ej_est my od razu jedziemy do szpitala. I tylko raz nam się zdarzyło, że mimo braku skierowania mówili, że nie przyjmą. Chciałam odmowy na piśmie + mój mąz powiedział co o ich myśli
Przyjeli nas, okazało się, że córka ma surowicze zapalenie uszu. Z zapaleniem płuc tez jechaliśmy. ile to trzeba przeżyć z tymi dziećmi
Nasz szpital pozostawia wiele do życzenianajczęściej odsyłają do calodobowki bo bez skierowania nie przyjmą, ale nie pomyslałam o tym zeby ich postraszyć następnym razem spróbuje
Dobrze, ze moje dziewczyny rzadko chorują bo inaczej bym sie z ta służba zdrowia wykończyła. Musze sie zorientować czy nasza pediatra udziela wizyt prywatnych to moze przy trzecim w razie wu bede od razu dzwoniła po nią -
nick nieaktualny
-
ruda90 wrote:czy któraś z was oprócz mnie nadal nie czuje ruchów maluszka ?🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLekarz pediatra u dziecka z mojej rodziny nie rozpoznał ostrego ropnego zapalenia zatok. Widział dziecko 3x w przeciągu tygodnia i przepisywał tylko coraz to kolejne syropki. W końcu prywatna wizyta u laryngologa i od razu skierowanie do szpitala. W szpitalu CRP blisko 200, pobyt w szpitalu 10 dni i codzienne punkcje zatok.
-
malami91 wrote:Nie martw się
. Przecież na wizycie wszystko było ok
. Niektóre kobiety w pierwszej ciąży naprawdę późno zaczynają czuć ruchy, nawet koło 24-26tc.
-
hej wszystkim
co do rozstepow to ja juz je mialam przed ciaza i pewnie po ciazy dojda kolejne
ja to nazywam moimi bliznami wojennymi, w koncu pokazuja przez co nasze cialo musialo przejsc, a juz te stricte po ciazy mysle, ze beda czyms pieknym
za chwile mam rozmowe kwalifikacyjna z laska na moje miejsce, nie wiem dlaczego ale strasznie sie stresuje, a to przeciez nie ja tu powinnam byc zestresowana
jeszcze 5 tygodni i nareszcie przejde na macierzynski..Lutyska, kjt91 lubią tę wiadomość
-
Kropeczka85 wrote:Jo tam jak kupiłam to było od razu C , więc nie miałam potrzeby nic zmieniać.
wiesz co tak teraz patrze na zdjecie tego co kupilam i chyba przez przypadek kupilam wersje z Cnawet na to nie zwrocilam uwagi
przekopalam wczoraj internet i tez nie moglam nigdzie znalezc jak sie zmienia z F na C, cos mi sie wydaje ze faktycznie ten model kupujesz w konkretnej wersji i tego sie nie da zmienicale jak przyjdzie moj to jeszcze pokombinuje i ci dam znac
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
ej_est wrote:Ja po ciąży mam rozstępy wszędzie...na piersiach, na brzuchu, na pośladkach, na udach, na biodrach, nawet na plechac i kolanach hahah
i chyba nie do końca to kwestia genów bo moja mama urodziła trójkę dzieci i nie ma nawet jednego rozstepu, a ja jestem jednym wielkim rozstępem
na szczęście tak jak pisze Ewelcia one z czasem błędna i wyglądają lepiej.
Ja tam sie do swoich przyzwyczaiłam. Najgorzej wyglada brzuch, ale z tym sie juz pogodziłam, ze bikini to nigdy wiecej nie założę. Na szczęście mężowi nie przeszkadza i mowi, ze jestem tygrysem
Też tak mam ale poza rozstepami dokucza mi bardziej obwisla skóra nad cięciem po cc i nawettak przez spodnie ja widać... Może zdecyduję się kiedyś na zabieg a teraz stosuje bio oil bo i tak już gorzej nie bedzie25.01.2019 cc
-
Dorota3 wrote:Też tak mam ale poza rozstepami dokucza mi bardziej obwisla skóra nad cięciem po cc i nawettak przez spodnie ja widać... Może zdecyduję się kiedyś na zabieg a teraz stosuje bio oil bo i tak już gorzej nie bedzie
Mi został taki wałek nad blizna. Nawet teraz jak już brzuszek jest okrągły to wałek dalej jest, nic ładnego. -
nick nieaktualny