Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Odebrałam wyniki. Morfologia mi się poprawiła. Hemoglobina wreszcie w normie a hemtokryt już tylko lekko poniżej normy.
Dla mnie to byłoby bezsensu jedzenie o 22 jeśli nigdy tak nie jem.
Ciekawe pewnie dziś już dostanę skierowanie na krzywą.
Małami a Ty jesteś diagnostą laboratoryjnym?
Makowa ty chyba zaraz wizytujesz nie? Powodzenia Pisz koniecznie po wizycie co i jak
Ja sie tez juz powoli zbieram na moja wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 16:17
-
O widzicie a mi zlecił krzywa na 20 tyg. Na 80% zmieniam lekarza, zaczęłam myśleć i ciągle przed wizytą mam wysokie ciśnienie nawet się tym nie interesuje, w moczu wyszły bakterie też go to nie zmartwiło. Ma wywalone, a tyle dziewczyn do niego chodzi. Grrr wydałam 250zl i jestem zła.
-
baranosia wrote:No i ja słyszałam właśnie żeby przed badaniem cukru zjeść tą kolację o 22 bo zbyt długa przerwa w niejedzeniu też zaburza wynik
-
Ale się rozpisałyście
co do krzywej to ja w ostatniej ciąży byłam na czczo jakies 10 h i miałam krew pobieraną przed wypiciem glukozy, po godzinie i po dwóch no i oczywiście musiałam grzecznie siedziec na poczekalni
odebrałam dzisiaj wyniki morfologii i moczu , na szczęście są dobre
Powodzenia na wizytach , ja mam w poniedziałek i juz się doczekać nie mogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 16:55
-
Nadzieja22 wrote:Makowa wszystko ze Smyka.
Ja siedzę u fryzjera z farbą na głowie, 1,5 miesiąca to za długo
Wracam do blondu
Dziewczyny możecie mi powiedzieć w jakim tygodniu najlepiej zrobić połówkowe? Bo w necie co artykuł to inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 17:16
-
nick nieaktualnyReni wrote:tym bardziej, że jest zalecane, żeby w nocy, przed snem podjadać i śniadanie do 8:30 najdalej, bo inaczej cukier skacze
ja tym razem pójdę zgodnie z zaleceniami bo sama zrobiłam ten błąd i mimo że wyszła cukrzyca to cukrzycy ciężko doszukać się w wynikach ż pomiarów glulometrem w domu. No już to tłumaczyłam:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 17:33
-
Pepper wrote:Ja teraz tez siedzę z farbą u fryzjera
Wracam do blondu
Dziewczyny możecie mi powiedzieć w jakim tygodniu najlepiej zrobić połówkowe? Bo w necie co artykuł to inaczej
osobiscie powiedzialabym ze im pozniej tym lepiejtzn jesli trzeba je zrobic do 22 tygodnia to idz w 21t6d, serio. dziecinka juz bedzie wieksza i nie bedzie zadnych niedopowiedzen bo czegos tam nie widac. ale to tylko moje zdanie
Pepper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi dwóch;D no co lekarz to zdanie. Ale jeśli ma mieć to wpływ na badanie to serio ten jeden raz nie umyje zębów. Jak uważacie to za głupotę to nie musicie się przecież stosować do tego;D
-
Hej, byłam dzisiaj na wizycie nfz i gin sprawdził tylko wagę a i tak się widzimy jutro to szybko poszło. L4 i skoerowanie na obciążenie glukoza dał i mam zrobić w 24t
A dzidziak 350gWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 18:09
Ewelcia85, ej_est, Nadzieja22, KaroKaro lubią tę wiadomość
25.01.2019 cc
-
Melduję, że z młodą wszystko ok. Ma 324 gramy. Jest na serduszku plamka, ale gin mówiła żeby absolutnie się tym nie przejmować, bo reszta wyników wzorowa. A ja przytyłam od ostatniej wizyty 700 gram
czyli liczą od pierwszej wizyty - 2kg w sumie. Także jak na połowę ciąży jestem zadowolona.
ej_est, Kropeczka85, malami91, Ewelcia85, artemida27, Jonesey, Dorota3, Nadzieja22, KaroKaro, Pepper, ruda90, baranosia, Lady_E, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez juz po wizycie
wszystko ok, szyjka długa i mocna, dzidziol cały i zdrowy, wazy 200 gramów i jak stwierdził Pan doktor jest idealny
Wasze kciuki pomogły...na 90% zasilamy drużynę żeńskaKropeczka85, malami91, Ewelcia85, artemida27, Jonesey, Dorota3, Nadzieja22, KaroKaro, Pepper, kjt91, ruda90, baranosia, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny !
USG połówkowe miałam dokładnie 21 i 1,
W przyszłym tygodniu muszę zrobić krzywą.. to będzie 23 tydzień ale wizytę mam w piątek i mam już na niej mieć wyniki..
Po tym wszystkim co piszecie zaczynam zastanawiać się czy nie zabrać męża.. -
Artemida nie wiesz jak zareagujesz. Ja 20 min po drugim pobraniu miałam zjazd do bazy. Odjechał mi obraz. Ale ja mialam w 9tc, a wtedy ogolnie zle sie czułam.
Bezpieczniej gdy jest ktos obok. Zawiezie przywiezieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 19:44
-
dziewczyny właśnie upolowalam na brytyjskim ebay NOWY Angelcare ac403 za niecałe 180 zł!
także jeśli macie możliwość kupić coś z UK to polecam sprawdzać ebay bo niektóre rzeczy są dużo tańsze niż w Polsce online
ps Szumis akurat tańszy w PolsceKropeczka85, Lady_E lubią tę wiadomość
-
Jo no to faktycznie tanio! Ja używany kupiłam za 220zl i uważam, że to tanio.
Słuchaj jakbyś się gdzieś dokopała w jaki sposób zmienić stopnie F na C to Cię ozlocęwszędzie szukam i nie ma za cholercie!
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc