Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam tylko na piersiach od dołu rozstępy po 1 ciąży, ale zupełnie tego nie widać, w sumie też jakoś się tym nie przejmuje. Najważniejsze że pierwsza ciaza oszczedzila mi brzuch. Nie stosowalam wtedy nic, bo mi wszystko smierdzialo. A teraz kupiłam jakiś kremik ż Babydream dla kobiet w ciąży i się czasem smaruje. Zwykle zapominam:D
Mambella ja nienawidzę upałów. Czekam na jutro - ma być cudownie- zimno i deszczowo:) -
nick nieaktualnyEwelcia85 wrote:Pau_Em ja ciepło lubię ale już marzy mi się taka piękna , deszczowa jesień i ja z herbatką z cytryną i miodem pod kocykiem
O to To! Właśnie tego potrzebuje teraz - deszczowej jesieni, herbaty, kocyka i dobrej książki:D to niewykonalne -mam dziecko i dwie kocice;D
Marzy mi się jeszcze śnieg;D ciepłe grzejniki, śnieg, godzina 17 i ciemno na dworze, A świecące latarnie oświetlają pruszacy śnieg... ❤ i kakao gorące i film.. ❤
MarzycielkaDorota3, Straciatellaa, Ewelcia85, Papapatka, Pepper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokonałam pierwszych zakupów
kupialam wózek. A właściwie to nie ja tylko moi rodzice, ale liczy sie fakt, ze mała ma juz pierwsza ‚rzecz’ i to taka konkretna
W sumie nie planowaliśmy jeszcze tego, ale trafiła sie fajna okazja na wózek używany. W świetnym stanie, bardzo zadbany i w atrakcyjnej cenie.Nadzieja22, kjt91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLutyska wrote:O nie, byle nie deszcz... chłodniejsze dni przeżyję, ale deszczowe dni są u nas masakra. moje dziecko przyzwyczajone do przebywania na zewnątrz cały dniami, chyba że duży upał to w godzinach szczytu był w domu a jak ma cały dzień siedzieć w domu, bo pada to nie idzie z nim wytrzymać...
Straciatellaa współczuję choróbska... odpoczywaj w miarę możliwości i oby szybko przeszło
To tak jak u nas. Dziewczyny tylko oczy otworzą i juz pytają o dwór. My juz o 10 rano podbijamy place zabaw, a jak pada deszcz to jest męczarnia. Kisimy sie w domu czego strasznie nie lubimy. -
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:Pau.Em uwielbiam zimę, święta! Ostatnio oglądałam jakiś świąteczny film i włączyłam sobie piosenkę "Last christmas"
małż przerażony mówił,żebym tylko choinki zaraz nie ubierała
Za długie było to lato. Lubię ciepło, ale bez przesady. Ile można?
Jesień zawsze mi się kojarzy z moim rodzinnym domemszliśmy na spacer, na cmentarze do bliskich, a w domu ogrzewał nas rosół który mama gotowała. Siadaliśmy i oglądaliśmy jakieś rodzinne filmy na tvp1
ah
Niech już będzie zimno -
haha, a odnośnie klimatu świąt, to ja cały rok śpiewam sobie świąteczne piosenki, synkowi kolędy do snu, a jak już przychodzi moment, kiedy POWINNO się je śpiewać, bo są święta, to mi przechodzi
ale uwielbiam zimę i nie mogę się doczekać śniegu.
swoją drogą, u nas (mieszkam w rejonie podgórskim), luty jest zawsze bardzo mroźny. ciekawe jak to będzie wyglądało tym razem, z naszymi maluchami. i ciekawe ile z nas zostanie jednak styczniówkamija w poprzedniej ciąży byłam na wątku kwietniowym i urodziłam 15.04 jako jedna z ostatnich, bo wszystkie prawie się wypakowały wcześniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 15:17
-
Hej...
Zawsze uwielbiałam słońce i upał, ale w ciąży kiepsko znoszę taka pogodę niestety. Dziś czyje się fatalnie.
Odpukać jeszcze nie zauważyłam u siebie rozstępów.
Straciatella ja już się nie mogę doczekać ubierania choinki. Uwielbiam Boże Narodzenie klimat tych świąt jest niesamowity. -
nick nieaktualny
-
Ewelcia możesz mi powiedzieć czy doszliscie co było powodem wypadania włosów u Oliwki? Mojej wychodzą całymi pasmami. Badaliśmy się. Trochę nie ok z tarczycą, ale to raczej nie powód. Znaleźliście przyczynę i jakiś sposób na to?
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc