Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Jonesey wrote:dziewczyny czy w ciąży można stosować inhalacje z amolem? znowu mnie rozłożyło chorobsko i amol mi najlepiej pomagał ale uświadomiłam sobie że bazuje na alko i już sama nie wiem czy można to sobie inhalować a na necie opinie sprzeczne
Czytalam ze amolu nie wolno w ciazy i na ulotce tez pisze tak...Jonesey lubi tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Dzień dobry w sobotę! Dziewczyny orientujecie się czy Dezaftan można stosować w ciąży? Na opakowaniu nic nie jest napisane... Od wczoraj mam ogromną afte na podniesieniu i nie daje rady normalnie mówić i jeść, to już chyba 3 afta odkąd jestem w ciąży, ale ta jest masakryczna🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
KaroKaro wrote:Dzień dobry w sobotę! Dziewczyny orientujecie się czy Dezaftan można stosować w ciąży? Na opakowaniu nic nie jest napisane... Od wczoraj mam ogromną afte na podniesieniu i nie daje rady normalnie mówić i jeść, to już chyba 3 afta odkąd jestem w ciąży, ale ta jest masakryczna
U mnie sprawdza sie plukanie roztworem wody z woda utlenionaKaroKaro lubi tę wiadomość
-
Karo, ostatnio o Dezaftanie czytałam i gdzieś było napisane, że generalnie żaden środek tego typu nie był badany pod kątem ciężarnych, ale w tym przypadku lepiej posmarować, żeby szybciej się zagoiło, bo to nie są wielkie ilości użyte na całą jame ustną, tylko punktowo. W każdym razie ja smaruję, bo właśnie mam afte.
Karola, ja właśnie walczę z katarem i bólem gardła. Na katar inhalacje z nebu dose hialuronic 2-3 razy dziennie. Na gardło tabletki isla i hallsy też trochę pomagają. Oprócz tego wczoraj piłam ciepłe mleko z miodem i zrobiłam grzanki, które natarłam mocno czosnkiem. U mnie połączenie mleka z czosnkiem nie przejdzie, ale w takiej konfiguracji było spoko. -
nick nieaktualny
-
Jest promocja -25% na Whisbear. Kod SZ2018
Pepper, Lady_E lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny byłam dzisiaj w galerii po kurtki i buty na zimę. Wpadłam na dział maluszków h&m i oczywiście nie mogłam się oprzeć. Kupiłam rzeczy dla niemowlka do szpitala. Byłam z nich mega zadowolona. Pokazałam je potem siostrze i mamie. Siostra powiedziała żebym nic już nie kupowała a mama ze stanowczo za wcześnie. ..
załamałam się. ..
Zamiast skscytacji dostałam lęk jakby jeszcze wszystko mogło się zdarzyć.
To kiedy mam kupować i czemu mam się nie cieszyć. Mam kupić jak urodze? Cholera jasna!
:, ( -
nick nieaktualny
-
Pepper nie przejmuj się i kupuj juz po mału bo to chyba logiczne zeby rozkładac wydatki
a co ma byc to bedzie ty ciesz sie ciąża i zakupami :-*
Empiq ja w ciąży chrapieplus taki ze po porodzie przestaje ale teraz podobno daje niezle czadu
z Alą było tak samo
Pepper lubi tę wiadomość
-
Monisia, u nich na stronie nie ma bez cry sensor. Chyba w Rossmannie można kupić.
Tu masz link w których sklepach internetowych są dostępne https://www.ceneo.pl/37943172
Pepper, no coś Ty :* Nie przejmuj się gadaniem mamy i siostry. Pokazuj co pięknego kupiłaśPepper lubi tę wiadomość
-
Nadzieja22 wrote:Monisia, u nich na stronie nie ma bez cry sensor. Chyba w Rossmannie można kupić.
Tu masz link w których sklepach internetowych są dostępne https://www.ceneo.pl/37943172
Pepper, no coś Ty :* Nie przejmuj się gadaniem mamy i siostry. Pokazuj co pięknego kupiłaś
Któraś kupuje?