Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatellaa wrote:Nie chcialabym z Tobą lezec na sali haha :p ja jestem tak przeczulona, ze jak malz mi raz chrapnie to ma eksmisje do salonu :p
Eh dziewczyny na naszym wątku była Porzeczka17 i niestety teraz drugi raz poroniła ( była na wątku Majówki2019 )to takie smutne
-
Pepper wrote:Dziewczyny byłam dzisiaj w galerii po kurtki i buty na zimę. Wpadłam na dział maluszków h&m i oczywiście nie mogłam się oprzeć. Kupiłam rzeczy dla niemowlka do szpitala. Byłam z nich mega zadowolona. Pokazałam je potem siostrze i mamie. Siostra powiedziała żebym nic już nie kupowała a mama ze stanowczo za wcześnie. ..
załamałam się. ..
Zamiast skscytacji dostałam lęk jakby jeszcze wszystko mogło się zdarzyć.
To kiedy mam kupować i czemu mam się nie cieszyć. Mam kupić jak urodze? Cholera jasna!
:, (My już mamy wiekszość rzeczy. Nawet wózek. Łóżeczko tez już stoi. A niech tyko ktoś coś powie!!! To nasza ciąża i nasze dziecko i będe robić co zechcę
Tak masz myśleć
Pepper lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
MonisiaK wrote:No właśnie tak myślałam. Cena z tym crysensor spora choć po rabacie do przełknięvia.
Któraś kupuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 22:22
04.02.2019 Jest Blanka
-
Ewelcia85 wrote:No niestety komfortowe by to nie było
Eh dziewczyny na naszym wątku była Porzeczka17 i niestety teraz drugi raz poroniła ( była na wątku Majówki2019 )to takie smutne
To przykre.. może powinna badania zrobić jakieś.
PS. Pamiętacie co pisałam o tej paczce co mam na sprzedaż ? to tam mam tak : 56 do 74. Paczka zawiera :
10 par skarpetek,
4 szt. Body długi rękaw,
2 szt. Body krótki rękaw,
5 szt. Sukienek,
2 szt. Krótkie spodenki,
1 szt. Leginsy,
5 szt. Rajstopy,
4 szt. Pajace,
2 szt. Półśpiochy,
6 szt. Bluzka długi rękaw,
5 szt. Bluzka krótki rękaw,
1 szt. Sweterek,
5 szt. Opaska na główkę,
9 szt. Czapeczka (różne),
1 szt. Spodnie,
1 szt. Spodnie ocieplane,
1 para. Rękawiczki
1 śpiworek do spania (nowy bez metki). (20zł)
W sumie około 65 sztuk/par
Cena za całość 80 zł + 20 zł (śpiworek).
Jeśli ktoś zainteresowany zdjęcia wyślę najlepiej na fejsie
Chce się po prostu już tego pozbyćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 23:37
-
Monisia, ja chcę kupić, ale raczej nie teraz, bo jak weszłam na ceneo, to kilka sklepów ma je w normalnej cenie, takiej jak teraz z rabatem.
Lady E, no właśnie ja się zastanawiam i waham między leniwcem a misiem. Leniwiec na ceneo też wyskakuje w cenie ok 319 zł, także jakby co, to późnej też raczej będzie. -
nick nieaktualnyHej
wrzucę na szybko urodzinowe fotki i biegnę szykować dzisiejsza imprezę dla strony męża
było fantastycznie ❤ córka była taka szszczesliwa ❤ a to najwazniejsze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bb6b561accd.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f7baec94034.jpg
❤magdaaa88, KaroKaro, Ewelcia85, Mambella, MałaMała, baranosia, Papapatka, Lady_E, Pepper, malami91, Kropeczka85, Jonesey, Nadzieja22, Dorota3, Lutyska, kjt91 lubią tę wiadomość
-
No my z Mezem bylismy wczoraj na zakupach i tez nie moglismy sie oprzec kupic pierwsze dwa ciuszki... Maz stal jak zahipnotyzowany i wybieral i przebieral jakby to byly czesci do samochodu (mechanik i maniak samochodowy) hehehe
Przyjechalismy do domu to normalnie pol dnia sie rozplywalismy nad tymi rzeczami hehehe
milej niedzieli dziewczyny!!Pepper, Nadzieja22, Dorota3, Lutyska lubią tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
MałaMała wrote:No my z Mezem bylismy wczoraj na zakupach i tez nie moglismy sie oprzec kupic pierwsze dwa ciuszki... Maz stal jak zahipnotyzowany i wybieral i przebieral jakby to byly czesci do samochodu (mechanik i maniak samochodowy) hehehe
Przyjechalismy do domu to normalnie pol dnia sie rozplywalismy nad tymi rzeczami hehehe
milej niedzieli dziewczyny!!I pełne dwie szuflady ciuszków :p Noo szaloona
04.02.2019 Jest Blanka
-
Ja cały czas coś kupuje. Mam już około 8 bodziaków, bawełniane spodnie z 4 pary, 2 spiworki, kombinezon zimowy, kombinezon pluszowy, czapeczkę zimową. Oprócz tego mam reklamówkę ubrań od siostry po jej córeczce, ale muszę to przejrzeć i pogrupować co jeszcze muszę dokupić. Teraz czekam na zamówienie ze smyka - kupiłam 2 rożki i 2 otulacze. Dzisiaj z mężem jedziemy pooglądać szafy dla maluszka i jak coś znajdziemy to kupujemy
Co miesiąc chce coś kupować bo nie wyobrażam sobie na końcu tego wszystkiego naraz kupić.
Pepper lubi tę wiadomość
-
url=https://naforum.zapodaj.net/766e605732aa.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/766e605732aa.jpg[/url]
Dzięki dziewczyny.
Brakuje mi jeszcze sporo. Nie mam pajacy ani śpiochów ze stopkami takich cienkichmalami91, KaroKaro, Papapatka, Nadzieja22, Lutyska lubią tę wiadomość
-
Pepper wrote:url=https://naforum.zapodaj.net/766e605732aa.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/766e605732aa.jpg[/url]
Dzięki dziewczyny.
Brakuje mi jeszcze sporo. Nie mam pajacy ani śpiochów ze stopkami takich cienkich
śliczne ubrankaPepper, malami91 lubią tę wiadomość
-
Lady_E wrote:Dopiero pierwsze ciuszki? W którym jestes tc? Jeju ja już mam wózek i łóżeczko
I pełne dwie szuflady ciuszków :p Noo szaloona
zwlaszcza ze mialam zagrozona ciaze i lezalam lezalam lezalam
no i bardzo plamilam a w 8tyg to bylo podejrzenie poronienia bo w nocy dostalam krwotoku ze po nogach mi leciala krew... bylismy z Mezem przerazeni...
12/02/2019
SZYMEK
-
Lady_E wrote:Dopiero pierwsze ciuszki? W którym jestes tc? Jeju ja już mam wózek i łóżeczko
I pełne dwie szuflady ciuszków :p Noo szaloona
-
Hehe dziewczyny, ja jeszcze nie mam nic a nic dla bobo :p Za miesiąc się przeprowadzamy i na razie nie mielibyśmy gdzie trzymać
może coś jutro fajnego trafię z tej oferty w Biedronce. A co myślicie o jakości tych ubranek z biedronki/Lidla? Bo nachodzą mnie wątpliwości czy ta bawełna będzie ok skoro tak tanio...
-
bumbum wrote:Hehe dziewczyny, ja jeszcze nie mam nic a nic dla bobo :p Za miesiąc się przeprowadzamy i na razie nie mielibyśmy gdzie trzymać
może coś jutro fajnego trafię z tej oferty w Biedronce. A co myślicie o jakości tych ubranek z biedronki/Lidla? Bo nachodzą mnie wątpliwości czy ta bawełna będzie ok skoro tak tanio...
I my z mezem tez kupimy w biedronce i pepco ciuszki...12/02/2019
SZYMEK