Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
No niestety komfortowe by to nie byłoStraciatellaa wrote:Nie chcialabym z Tobą lezec na sali haha :p ja jestem tak przeczulona, ze jak malz mi raz chrapnie to ma eksmisje do salonu :p

Eh dziewczyny na naszym wątku była Porzeczka17 i niestety teraz drugi raz poroniła ( była na wątku Majówki2019 )
to takie smutne
-
Nie przejmuj sie tymPepper wrote:Dziewczyny byłam dzisiaj w galerii po kurtki i buty na zimę. Wpadłam na dział maluszków h&m i oczywiście nie mogłam się oprzeć. Kupiłam rzeczy dla niemowlka do szpitala. Byłam z nich mega zadowolona. Pokazałam je potem siostrze i mamie. Siostra powiedziała żebym nic już nie kupowała a mama ze stanowczo za wcześnie. ..
załamałam się. ..
Zamiast skscytacji dostałam lęk jakby jeszcze wszystko mogło się zdarzyć.
To kiedy mam kupować i czemu mam się nie cieszyć. Mam kupić jak urodze? Cholera jasna!
:, (
My już mamy wiekszość rzeczy. Nawet wózek. Łóżeczko tez już stoi. A niech tyko ktoś coś powie!!! To nasza ciąża i nasze dziecko i będe robić co zechcę
Tak masz myśleć
Pepper lubi tę wiadomość

04.2013 - Początek starań (5cs z clo
)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Spora? Ja tu myslę żeby leniwca kupić bo szumisia juz mam. Kupiłam jakis czas temu 20 % taniej. teraz myślę nad leniwcem bo to jednak 100 zł taniej a kusi mnieMonisiaK wrote:No właśnie tak myślałam. Cena z tym crysensor spora choć po rabacie do przełknięvia.
Któraś kupuje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 22:22

)
04.02.2019 Jest Blanka
-
Ewelcia85 wrote:No niestety komfortowe by to nie było

Eh dziewczyny na naszym wątku była Porzeczka17 i niestety teraz drugi raz poroniła ( była na wątku Majówki2019 )
to takie smutne 
To przykre.. może powinna badania zrobić jakieś
.
PS. Pamiętacie co pisałam o tej paczce co mam na sprzedaż ? to tam mam tak : 56 do 74. Paczka zawiera :
10 par skarpetek,
4 szt. Body długi rękaw,
2 szt. Body krótki rękaw,
5 szt. Sukienek,
2 szt. Krótkie spodenki,
1 szt. Leginsy,
5 szt. Rajstopy,
4 szt. Pajace,
2 szt. Półśpiochy,
6 szt. Bluzka długi rękaw,
5 szt. Bluzka krótki rękaw,
1 szt. Sweterek,
5 szt. Opaska na główkę,
9 szt. Czapeczka (różne),
1 szt. Spodnie,
1 szt. Spodnie ocieplane,
1 para. Rękawiczki
1 śpiworek do spania (nowy bez metki). (20zł)
W sumie około 65 sztuk/par
Cena za całość 80 zł + 20 zł (śpiworek).
Jeśli ktoś zainteresowany zdjęcia wyślę najlepiej na fejsie
Chce się po prostu już tego pozbyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 23:37
-
Monisia, ja chcę kupić, ale raczej nie teraz, bo jak weszłam na ceneo, to kilka sklepów ma je w normalnej cenie, takiej jak teraz z rabatem.
Lady E, no właśnie ja się zastanawiam i waham między leniwcem a misiem. Leniwiec na ceneo też wyskakuje w cenie ok 319 zł, także jakby co, to późnej też raczej będzie. -
nick nieaktualnyHej
wrzucę na szybko urodzinowe fotki i biegnę szykować dzisiejsza imprezę dla strony męża
było fantastycznie ❤ córka była taka szszczesliwa ❤ a to najwazniejsze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bb6b561accd.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f7baec94034.jpg
❤
magdaaa88, KaroKaro, Ewelcia85, Mambella, MałaMała, baranosia, Papapatka, Lady_E, Pepper, malami91, Kropeczka85, Jonesey, Nadzieja22, Dorota3, Lutyska, kjt91 lubią tę wiadomość
-
No my z Mezem bylismy wczoraj na zakupach i tez nie moglismy sie oprzec kupic pierwsze dwa ciuszki... Maz stal jak zahipnotyzowany i wybieral i przebieral jakby to byly czesci do samochodu (mechanik i maniak samochodowy) hehehe

Przyjechalismy do domu to normalnie pol dnia sie rozplywalismy nad tymi rzeczami hehehe
milej niedzieli dziewczyny!!
Pepper, Nadzieja22, Dorota3, Lutyska lubią tę wiadomość
12/02/2019 
SZYMEK
-
Dopiero pierwsze ciuszki? W którym jestes tc? Jeju ja już mam wózek i łóżeczkoMałaMała wrote:No my z Mezem bylismy wczoraj na zakupach i tez nie moglismy sie oprzec kupic pierwsze dwa ciuszki... Maz stal jak zahipnotyzowany i wybieral i przebieral jakby to byly czesci do samochodu (mechanik i maniak samochodowy) hehehe

Przyjechalismy do domu to normalnie pol dnia sie rozplywalismy nad tymi rzeczami hehehe
milej niedzieli dziewczyny!!
I pełne dwie szuflady ciuszków :p Noo szaloona

)
04.02.2019 Jest Blanka
-
Ja cały czas coś kupuje. Mam już około 8 bodziaków, bawełniane spodnie z 4 pary, 2 spiworki, kombinezon zimowy, kombinezon pluszowy, czapeczkę zimową. Oprócz tego mam reklamówkę ubrań od siostry po jej córeczce, ale muszę to przejrzeć i pogrupować co jeszcze muszę dokupić. Teraz czekam na zamówienie ze smyka - kupiłam 2 rożki i 2 otulacze. Dzisiaj z mężem jedziemy pooglądać szafy dla maluszka i jak coś znajdziemy to kupujemy
Co miesiąc chce coś kupować bo nie wyobrażam sobie na końcu tego wszystkiego naraz kupić.
Pepper lubi tę wiadomość
-
url=https://naforum.zapodaj.net/766e605732aa.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/766e605732aa.jpg[/url]
Dzięki dziewczyny.
Brakuje mi jeszcze sporo. Nie mam pajacy ani śpiochów ze stopkami takich cienkich
malami91, KaroKaro, Papapatka, Nadzieja22, Lutyska lubią tę wiadomość
-
Pepper wrote:url=https://naforum.zapodaj.net/766e605732aa.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/766e605732aa.jpg[/url]
Dzięki dziewczyny.
Brakuje mi jeszcze sporo. Nie mam pajacy ani śpiochów ze stopkami takich cienkich
śliczne ubranka
Pepper, malami91 lubią tę wiadomość
-
Nie chcialam zapeszacLady_E wrote:Dopiero pierwsze ciuszki? W którym jestes tc? Jeju ja już mam wózek i łóżeczko
zwlaszcza ze mialam zagrozona ciaze i lezalam lezalam lezalam
no i bardzo plamilam a w 8tyg to bylo podejrzenie poronienia bo w nocy dostalam krwotoku ze po nogach mi leciala krew... bylismy z Mezem przerazeni...
12/02/2019 
SZYMEK
-
No moze trochę szalona ale ja w ciąży z Alą tez juz od pierwszych prentalnych po mału wszystko kupowałam , dla Wojtusia mam sporo rzeczy uniwersalnychLady_E wrote:Dopiero pierwsze ciuszki? W którym jestes tc? Jeju ja już mam wózek i łóżeczko
-
Hehe dziewczyny, ja jeszcze nie mam nic a nic dla bobo :p Za miesiąc się przeprowadzamy i na razie nie mielibyśmy gdzie trzymać
może coś jutro fajnego trafię z tej oferty w Biedronce. A co myślicie o jakości tych ubranek z biedronki/Lidla? Bo nachodzą mnie wątpliwości czy ta bawełna będzie ok skoro tak tanio...
-
Ja rozmawialam z kolezanka ktora urodzila 3mies temu... i mowi ze ciuszki to w pepco kupowali ale takie rzeczy jakies do buzi typu gryzaki buteki smoczki itd to z atestem tylko kupowali np w smyku 5.10.15 itp z ciuszkow dziecko szybko wyrasta i mowi xe czasem nawet nie zdazy sie dziecku cos ubrac... wiec nie ma co wydawac tyle kasy... lepiej kupic mu cos przydatniejszego typu fotelik samochodowy porzadny bo to b.wazne by byl dobry a nie chinski...bumbum wrote:Hehe dziewczyny, ja jeszcze nie mam nic a nic dla bobo :p Za miesiąc się przeprowadzamy i na razie nie mielibyśmy gdzie trzymać
może coś jutro fajnego trafię z tej oferty w Biedronce. A co myślicie o jakości tych ubranek z biedronki/Lidla? Bo nachodzą mnie wątpliwości czy ta bawełna będzie ok skoro tak tanio...
I my z mezem tez kupimy w biedronce i pepco ciuszki...
12/02/2019 
SZYMEK