Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyciągnęłam dziś pudło z najmniejszymi ubrankami po synku. I się przerazilam bo na 56 miałam/mam 3 body i 3 pajace. Ja nie wiem jak to dziecko ubierałam
także mogę się rzucić w wir zakupów, bo teraz nie dam sobie wmówić zeby rozmiaru 56 nie kupować bo szybko wyrośnie
-
Straciatellaa wrote:My tez po wizycie. Moje twardnienia spowodowaly skrocenie szyjki. Jest w normie, ale dostalam leki na podtrzymanie. 4xluteina, 3xdziennie nospa. Mam dużo leżeć i nic nie dzwigac. W razie co mam dzwonić o kazdej porze.
Dzidzia nie pokazala plci, ale dr mowil ze na jego oko podtrzymuje dziewczynke
Stresuje sie strasznie, z moją 2latka oszczędny tryb zycia jest mission impossible.
wiem co czujesz.. moja prawie 3 latka daje mi ostro popalić ale na szczęście z moją szyjką ostatnio było w porządku, teraz wizyta 31.10 dopiero.. Zobaczymy . Będzie dobrze kochana, odpoczywaj dużo, bynajmniej staraj się odpoczywać, no i bierz leki
PS. no to jeszcze ja zaczęłam się zastanawiać moimi bólami brzuszka i twardnieniem.
Jeśli chcesz to ciuszki potrzymam do następnej wizyty ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 21:20
-
nick nieaktualny
-
Straciatella, na szyjke chyba lepsza luteina dopochwowa. Odpoczywaj ile się da i będzie dobrze :*
Tu nasz synek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a539a02d6207.jpgartemida27, Pau.Em, magdaaa88, KaroKaro, kjt91, Lutyska, Ewelcia85, Ciążowa_Gapsy, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
Pau.em bardzo się cieszę, że szew Cię ominął!
Trzymam kciuki za jutrzejsze wyjście do domku.
Straciatella trzymaj się dzielnie, nogi zacisnij i odpoczywaj kiedy tylko możesz.Pau.Em lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Jestem po polowkowych. Bobas jest zdrowy, wszystko "gra i trąbi". Leżał rozkraczony z rękami założonymi pod głowę. No i lekarz mowil, zeby zastawic sie na kolejnego kolosa (pierwszy syn mial 4 kg) - takie moje przeznaczenie, rodzic olbrzymy
malami91, Dorota3, kjt91, Nadzieja22, KaroKaro, Ewelcia85, artemida27, empiq, Ciążowa_Gapsy, Jonesey, Pepper, Mambella, MałaMała, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No prywatne porody kosztują
Ale masz piękny pokój z mężem. Menu ustalane pod ciebie skaczą obok ciebie jak nigdy
Coś za coś
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
8500 za poród to całkiem niezła kwota
mi po porodzie zalezy zeby jak najszybciej wyjść do domu a lezeć mogę z kims na sali bo przynajmniej zawsze przypilnuje jak trzeba do toalety czy pod prysznic i porozmawiać jest z kim o pierdołach
Gratuluję udanych wizyt dziewczynyempiq, Karola94c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
empiq wrote:Trzymam kciuki za dobry wynik. Mnie to czeka za tydzien. Dziewczyna z poczekalni, kiedy mi wypisywali skierowanie, radzila mi cytryne kupic.
moj lekarz mowił ze miedzy 24 a 28 tc zebym zrobiła .
Ciążowa_Gapsy, Karola94c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny