Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
witam się
dzisiaj mamy studniówkęzara poród
oprócz kilku ciuchów nie mam nic, kolejny weekend zleciał, a w domu nic nie zrobione
jeśli chodzi o kino, to ja sobie odpuszczam tzw. głośne filmy
byłam kilka tygodniu temu na MEG o rekinie i tam była dosyć ostra muzyka. Mały bardzo się denerwował, że rozważałam wyjście z sali.
Byłam również na premierze serce nie sługa i już nie było tak ostro, więc to chyba zależy od dźwięków. Te ostre, horrorowe czy z sensacji mogą drażnić malucha.
Nie pamiętam na jakim filmie, ale koleżanka musiałam wyjść z kina, bo tak źle maluch znosił hałas. Na pewno lepie wziąć miejsca daleko od głośników. Ja miałam w ostatnim rzędzie prawie pod głośnikami i więcej już tak nie wezmę.-Mamunia-, kjt91 lubią tę wiadomość
-
Reni no fakt na MEG tez byliśmy i mała szalała. Mąż chciał wyjść. Ale dałam rade.
Ale w ciąży już raczej nie pójdziemy do kina. Chyba że na jakiś spokojny i cichy filmReni lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
Widzę że temat kina wciąż żywy, my właśnie wróciliśmy z Kleru i malutka prawie cały film przespała
A ja załapałam jakaś infekcję bo trochę mnie tam swędzi ale nie mam raczej upławów, posmaruje clotrimazolum i zobaczymy co będzie rano... Myślicie że powinnam zadzwonić do lekarza żeby szybko zadziałać czy czekać do wizyty za tydzień?🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
KaroKaro wrote:Widzę że temat kina wciąż żywy, my właśnie wróciliśmy z Kleru i malutka prawie cały film przespała
A ja załapałam jakaś infekcję bo trochę mnie tam swędzi ale nie mam raczej upławów, posmaruje clotrimazolum i zobaczymy co będzie rano... Myślicie że powinnam zadzwonić do lekarza żeby szybko zadziałać czy czekać do wizyty za tydzień?
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny! U nas też brzydko, 5 stopni, ale chociaż nie pada.
Powodzenia na glukozieJa jakoś w przyszłym tygodniu się wybieram. Dla mnie nawet samo wypicie tego nie jest najgorsze, bardziej siedzenie dwie godziny mnie dobija. No ale jak trzeba to trzeba.
Miłego dnia!
Ewelcia85, malami91 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
powodzenia na glukozie
ja idę w przyszłym tygodniu
Zaraz wyruszam odprowadzić Oliwkę do szkoły , małe zakupy po drodzę i potem nie zamierzam ruszac się z domu bo brzydko u nas
A jutro z Alą na szczepienieeh nie lubie ale jak trzeba to trzeba
malami91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlack, u mnie z kolei z wypiciem był największy problem. Ostatnie łyki to już naprawdę na siłę. To mój drugi raz, myślałam, że będzie lepiej, ale nieeee. W Łodzi rano była spora mgła, ale teraz robi się całkiem ładnie, tyle że chłodno - wiadomo. Jeszcze pół godziny i spadam stąd
.
-
magdaaa88 wrote:Dziewczyny od paru dni mam dużo wydzieliny, mlecznej takiej rzadkiej. Oczywiście już się wystraszyłam, że to płyn owodniowy, kupiłam te testy ph i niby wszystko ok. W środę mam wizyte u gina. Jak u Was na tym etapie z wydzielina?
U mnie nie ma, ale czytałam, że na tym etapie upławy mogą się pojawiać często, też właśnie o mlecznej barwie.