Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ruda90 wrote:Wyczułam lekkie zgrubienie w lewej pachwinie trochę pod wzgórkiem łonowym jakieś pomysły ? Nie boli ani nic z tych rzeczy ...
Mi się czasem takie gulki od golenia robią czy tym bardziej od depilacji. Może to od tego? -
Papapatka śliczny brzusio
A my dzisiaj tak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cca519f42ab4.jpgPepper, malami91, Papapatka, Black_Lilith, Dorota3, KaroKaro, Ewelcia85, -Mamunia-, Kropeczka85, Nadzieja22, MonisiaK, kjt91 lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyruda90 wrote:Wyczułam lekkie zgrubienie w lewej pachwinie trochę pod wzgórkiem łonowym jakieś pomysły ? Nie boli ani nic z tych rzeczy ...
Może jakiś węzeł chłonny powiększony...Ja bym kilka dni to poobserwowała, a jeśli nie zniknie to przeszłabym się dla spokoju do lekarza. -
Kochane mamy juz pojazd maleństwa.
Jest super. Bardzo nam się podoba i fajnie się prowadzi. Jupi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5221dc87fcb4.jpgLutyska, malami91, ruda90, Papapatka, Black_Lilith, Lady_E, Dorota3, KaroKaro, Ewelcia85, -Mamunia-, Pau.Em, Nadzieja22, Jonesey, Reni, kjt91 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja super że wszystko ok, śliczny maluszek
Niesamowite jak dzieciaczki szybko rosną tu jeden maluch 800g+ i 300g a ten sam miesiąc
Dziewczyny śliczne brzuszki
Jutro idę na wesele, ciekawe czy dziewczynki pozwolą zatańczyć chociaż piosenkę i też obiadek z głowy
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
25.01.2019 cc
-
nick nieaktualnyDorotka jutro na wesele? Zawsze bylam przekonana ze takie imprezy sa w niedziele.
Woek super! Ja mam jeszcze po synku 3w1 takze inwestujemy w spacerowke.
Super meble jakie to?
Brzuszki rewelacyjne i wy dziewzyny tez kwitnaco wygladacie. Ja jutro tez zrobie jakies na pamiatke.Papapatka, Pepper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyruda90 wrote:A może to moja mała wypina nóżkę
ewidentnie czuć "coś"pod skórą...
To zależy czy czujesz to w tym miejscu stale, czy momentami tylko...Na tym etapie dzieciaki się raczej szybko przemieszczają, obracają. Ja np. widzę jak mały się wypina raz z jednej strony brzucha, potem zaraz z drugiej. Ciężko powiedzieć tak na odległość co to może być.
-
nick nieaktualnyWow dziewczyny zaskoczylyscie mnie.
ja przed chwila siedzialam i zwracalam, zapewne ze przy sprzataniu za bardzo sie schylalam. A czulam sie swietnie mialam ochote zrobic sobie henne, hybryde, saune na moje zniszczone wlosy. A teraz to normalnie.... bleeeee.
Az mam ochote scagnac wozek ze strychu i przyszykowac na powitanie, ale poczekam jeszcze z miesiac. A jak juz sciagne lózeczko to bede miala ciary ze to dzieje sie naprawde i bedzie ze mna maly dzidzius! -
A co myślicie o chodzeniu do kina? Chciałabym się wybrać na "Bohemian Rhapsody" i zastanawiam się czy nie będzie za głośno? To film o zespole Queen, więc pewnie będzie trochę muzy... Byłam ostatnio na filmie Kamerdyner i było ok, ale to nie był film o rockowym zespole.. :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 21:54
-
bumbum wrote:A co myślicie o chodzeniu do kina? Chciałabym się wybrać na "Bohemian Rhapsody" i zastanawiam się czy nie będzie za głośno? To film o zespole Queen, więc pewnie będzie trochę muzy... Byłam ostatnio na filmie Kamerdyner, ale to był film o rockowym zespole.. :p
Więcej się raczej nie wybierzemy nie chce jej stresować...
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Mamunia jeśli o pytasz o te białe to kupione w agata meble
Moja malutka tez kopie i rusza się. Najczęściej lubi godzinę po 11 i po 22
Dorota3 my na wesele idziemy za tydzieńa w grudniu jeszcze chrzciny u mojej siostry także parę imprezek przed nami. W szpilkach juz nie dam rady. Musze kupić coś na płaskim niestety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 22:05
-Mamunia- lubi tę wiadomość