Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia85 wrote:U mnie z ruchami tez roznie
ale czasami mały potrafi tak przywalić ze zginam się w pół
nie wyobrazam sobie co będzie później
serio? o matko no to niezlemoj mi czasem tak w jelitach miendoli, ze mi niedobrze ale poza tym zadnych bolesci
-
nick nieaktualnyEwelcia85 wrote:U mnie z ruchami tez roznie
ale czasami mały potrafi tak przywalić ze zginam się w pół
nie wyobrazam sobie co będzie później
Podobno dzieci pokazują swój temperament już w brzuchu, więc możliwe, że mały rozrabiaka Ci rośnie. Moja bratowa z młodszym synem bardzo cierpiała, kopał ją tak, że nieraz miała łzy w oczach z bólu i powiem Wam, że niezły diabełek z niego. W lato to o 6 rano zaczyna jeździć na rowerze
, ciągle w ruchu, a i charakterek ma
.
Ewelcia85, Jonesey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
artemida27 wrote:Gratulacje udanych wizyt dziewczyny
Śliczne zdjęcia
My niestety z połówkowych nie mamy nawet jednego ładnego.. Mała totalnie nie chciała współpracować..
Macie już siarę?
Już od kilku dni zauważam plamki w staniku, zastanawiam się czy to nie za wcześnie.. -
malami91 wrote:Podobno dzieci pokazują swój temperament już w brzuchu, więc możliwe, że mały rozrabiaka Ci rośnie
. Moja bratowa z młodszym synem bardzo cierpiała, kopał ją tak, że nieraz miała łzy w oczach z bólu i powiem Wam, że niezły diabełek z niego. W lato to o 6 rano zaczyna jeździć na rowerze
.
jesli to sie sprawdzi to bede szczesciara bo bede miala wybitnie spokojne dzieckochociaz wiecie co te prawdziwe kopniaki to dopiero nadejda wiec nie ma co chwalic dnia przed zachodem slonca
malami91, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:Podobno dzieci pokazują swój temperament już w brzuchu, więc możliwe, że mały rozrabiaka Ci rośnie
. Moja bratowa z młodszym synem bardzo cierpiała, kopał ją tak, że nieraz miała łzy w oczach z bólu i powiem Wam, że niezły diabełek z niego. W lato to o 6 rano zaczyna jeździć na rowerze
.
oho.. Moja córka była bardzo grzeczna w brzuszku. Za co teraz mi daje popalić haha
. Aktywna też od 7/8 do 22 .. bez drzemki
czasami wysiadam
. Teraz w brzuszku czasami kopie mocno, więc mam nadzieje, że wyładuje energie już tam, a jak się urodzi to będzie grzeczny
malami91, Dorota3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja teściowa powtarza. Mój mąż w brzuchu szalał całe dnie po urodzeniu szałaput jakich mało. Córkę za to bardzo rzadko czuła i siostra męża w dzieciństwie anioł nie dziecko. Więc patrząc no to i że nasza Blanka całe dnie szaleje już wiem że to będzie baaardzo żywe dziecko :p
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Ja uwielbiam kopniaczki. Cieszę sie, ze dzidzis jest aktywny i bardzo mnie one uspokajają. W sumie to chyba pierwszy kopniak najbardziej uświadomił mi, ze nie jestem juz sama. Myśle, ze tego bedzie mi brakowało po urodzeniu maluszka.
malami91, Jonesey lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
My dzisiaj byliśmy we trójkę na krzywej cukrowej (ja, dzidziuś i mąż do towarzystwa). Wypiłam roztwór bez problemu i obyło się bez żadnych sensacji, wyniki 87 na czczo, 148 po 1h, 91 po 2h więc chyba ok. Za to żeby nie było za pięknie to jakieś cudo mi się w moczu pogorszyło - urobilinogen, do tej pory miałam 0,1 - teraz 2,0. Pobieżny przegląd internetu nie nastraja optymistycznie, więc więcej czytać nie będę - wizyta we środę to dowiem się co z tym będzie (lekarka zabroniła czytać internety w sprawach interpretacji wyników więc i tak się nie posłuchałam).
Trzymajcie się wszystkie ciepło razem z kruszynkami-Mamunia-, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
Córka, ciąża naturalna, 02.2019
Aniołek, ciąża naturalna, 04.2021 13 tc
Córka, in-vitro, urodzona 09.2024 -
nick nieaktualnyTez sie zgadzam! Syn w brzuszku spokojny i teraz istny Anioł.
Drugi syn w brzuchu tez spokojny.
Wkoncu weekend.
Ps wiekszosc kopniakow moge porownac do pekajacych bąkow w brzuchu !
Pozniej sie dzieeczyny dopiero zacznieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 17:48
-
EBa wrote:Cześć dziewczyny
My dzisiaj byliśmy we trójkę na krzywej cukrowej (ja, dzidziuś i mąż do towarzystwa). Wypiłam roztwór bez problemu i obyło się bez żadnych sensacji, wyniki 87 na czczo, 148 po 1h, 91 po 2h więc chyba ok. Za to żeby nie było za pięknie to jakieś cudo mi się w moczu pogorszyło - urobilinogen, do tej pory miałam 0,1 - teraz 2,0. Pobieżny przegląd internetu nie nastraja optymistycznie, więc więcej czytać nie będę - wizyta we środę to dowiem się co z tym będzie (lekarka zabroniła czytać internety w sprawach interpretacji wyników więc i tak się nie posłuchałam).
Trzymajcie się wszystkie ciepło razem z kruszynkami
Dr kazał zrobić mi posiew. Zrobiłam. Wyszedł jałowy. Może źle pobralam próbkę pierwszego moczu. Nie ma co się martwić na zapas.życzę zdrówka
EBa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny