Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • Papapatka Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 09:07

Jonesey lubi tę wiadomość

Zosia! Spełnienie marzeń...km5scwa1f3mt6hq0.png
  • Jonesey Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny uspokoilyscie mnie!!! :)

atdc9vvjvmoe0t4i.png
    Nasz Ślub 1.10.2016 <3
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w dzień np nie czuję ruchów. Dopiero jak na spokojnie siądę wieczorem to wtedy czuję

Jonesey lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Ewelcia85 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z ruchami tez roznie :) ale czasami mały potrafi tak przywalić ze zginam się w pół :-D nie wyobrazam sobie co będzie później =-O :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 14:35

f2wli09kebrdx746.png

km5sdf9hrbv8wz69.png

zem3df9hlpgxzhqc.png

• Jonesey Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia85 wrote:
    U mnie z ruchami tez roznie :) ale czasami mały potrafi tak przywalić ze zginam się w pół :-D nie wyobrazam sobie co będzie później =-O :-P

serio? o matko no to niezle :D moj mi czasem tak w jelitach miendoli, ze mi niedobrze ale poza tym zadnych bolesci :D

atdc9vvjvmoe0t4i.png
    Nasz Ślub 1.10.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia85 wrote:

Podobno dzieci pokazują swój temperament już w brzuchu, więc możliwe, że mały rozrabiaka Ci rośnie :D. Moja bratowa z młodszym synem bardzo cierpiała, kopał ją tak, że nieraz miała łzy w oczach z bólu i powiem Wam, że niezły diabełek z niego. W lato to o 6 rano zaczyna jeździć na rowerze :D, ciągle w ruchu, a i charakterek ma ;).

Ewelcia85, Jonesey lubią tę wiadomość

• Ewelcia85 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonesey wrote:
    serio? o matko no to niezle :D moj mi czasem tak w jelitach miendoli, ze mi niedobrze ale poza tym zadnych bolesci :D
    Sama jestem w szoku :-D
    Małami nie strasz :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 15:16

f2wli09kebrdx746.png

km5sdf9hrbv8wz69.png

zem3df9hlpgxzhqc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia85 wrote:
    Sama jestem w szoku :-D
    Małami nie strasz :-P

Ale wiesz, są też plusy, bo o godz. 20 to on już sobie grzecznie śpi zmęczony całym dniem ;).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 15:19

Ewelcia85 lubi tę wiadomość

• Pepper Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    artemida27 wrote:
    Gratulacje udanych wizyt dziewczyny :) Śliczne zdjęcia :) My niestety z połówkowych nie mamy nawet jednego ładnego.. Mała totalnie nie chciała współpracować..

Macie już siarę?

Już od kilku dni zauważam plamki w staniku, zastanawiam się czy to nie za wcześnie..
    Ja jeszcze nie mam. Piersi się powiększyły ale jeszcze nic nie wydzielają :)

💙Synek 2011
    🩷Córcia 2019
    preg.png
  • Jonesey Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malami91 wrote:
    Podobno dzieci pokazują swój temperament już w brzuchu, więc możliwe, że mały rozrabiaka Ci rośnie :D. Moja bratowa z młodszym synem bardzo cierpiała, kopał ją tak, że nieraz miała łzy w oczach z bólu i powiem Wam, że niezły diabełek z niego. W lato to o 6 rano zaczyna jeździć na rowerze :D, ciągle w ruchu, a i charakterek ma ;).

jesli to sie sprawdzi to bede szczesciara bo bede miala wybitnie spokojne dziecko :P chociaz wiecie co te prawdziwe kopniaki to dopiero nadejda wiec nie ma co chwalic dnia przed zachodem slonca :D

nick nieaktualny, Ewelcia85 lubią tę wiadomość

atdc9vvjvmoe0t4i.png
    Nasz Ślub 1.10.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, jeszcze trochę za wcześnie na ocenę aktywności tak naprawdę.

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takim tokiem myślenia to ja też będę miała bardzo spokojnego dzidziusia :)

• Karola94c Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malami91 wrote:

oho.. Moja córka była bardzo grzeczna w brzuszku :D . Za co teraz mi daje popalić haha :D . Aktywna też od 7/8 do 22 .. bez drzemki :D czasami wysiadam :D . Teraz w brzuszku czasami kopie mocno, więc mam nadzieje, że wyładuje energie już tam, a jak się urodzi to będzie grzeczny :D

nick nieaktualny, Dorota3 lubią tę wiadomość

14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
    201601144580.png
    14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
    201902141678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda90 wrote:
    Takim tokiem myślenia to ja też będę miała bardzo spokojnego dzidziusia :)

Poczekaj jeszcze trochę :P

• Lady_E Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teściowa powtarza. Mój mąż w brzuchu szalał całe dnie po urodzeniu szałaput jakich mało. Córkę za to bardzo rzadko czuła i siostra męża w dzieciństwie anioł nie dziecko. Więc patrząc no to i że nasza Blanka całe dnie szaleje już wiem że to będzie baaardzo żywe dziecko :p

iv09df9h3jajy138.png
    04.2013 - Początek starań (5cs z clo :()
    2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
    Czekamy co los przyniesie...
    Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml <3
    21.06 - Serduszko pięknie bije <3
    04.02.2019 Jest Blanka <3
  • Magkb Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam kopniaczki. Cieszę sie, ze dzidzis jest aktywny i bardzo mnie one uspokajają. W sumie to chyba pierwszy kopniak najbardziej uświadomił mi, ze nie jestem juz sama. Myśle, ze tego bedzie mi brakowało po urodzeniu maluszka.

nick nieaktualny, Jonesey lubią tę wiadomość

o1489vvjvnnzrzny.png
  • EBa Ekspertka

Wysłany: 19 października 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

My dzisiaj byliśmy we trójkę na krzywej cukrowej (ja, dzidziuś i mąż do towarzystwa). Wypiłam roztwór bez problemu i obyło się bez żadnych sensacji, wyniki 87 na czczo, 148 po 1h, 91 po 2h więc chyba ok. Za to żeby nie było za pięknie to jakieś cudo mi się w moczu pogorszyło - urobilinogen, do tej pory miałam 0,1 - teraz 2,0. Pobieżny przegląd internetu nie nastraja optymistycznie, więc więcej czytać nie będę - wizyta we środę to dowiem się co z tym będzie (lekarka zabroniła czytać internety w sprawach interpretacji wyników więc i tak się nie posłuchałam ;)).

Trzymajcie się wszystkie ciepło razem z kruszynkami :)

nick nieaktualny, Ewelcia85 lubią tę wiadomość

Córka, ciąża naturalna, 02.2019
    Aniołek, ciąża naturalna, 04.2021 13 tc
    Córka, in-vitro, urodzona 09.2024
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie zgadzam! Syn w brzuszku spokojny i teraz istny Anioł.
    Drugi syn w brzuchu tez spokojny.

Wkoncu weekend.

Ps wiekszosc kopniakow moge porownac do pekajacych bąkow w brzuchu !

Pozniej sie dzieeczyny dopiero zacznie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 17:48

• Pepper Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EBa wrote:
    Cześć dziewczyny :)

My dzisiaj byliśmy we trójkę na krzywej cukrowej (ja, dzidziuś i mąż do towarzystwa). Wypiłam roztwór bez problemu i obyło się bez żadnych sensacji, wyniki 87 na czczo, 148 po 1h, 91 po 2h więc chyba ok. Za to żeby nie było za pięknie to jakieś cudo mi się w moczu pogorszyło - urobilinogen, do tej pory miałam 0,1 - teraz 2,0. Pobieżny przegląd internetu nie nastraja optymistycznie, więc więcej czytać nie będę - wizyta we środę to dowiem się co z tym będzie (lekarka zabroniła czytać internety w sprawach interpretacji wyników więc i tak się nie posłuchałam ;)).

Trzymajcie się wszystkie ciepło razem z kruszynkami :)
    U mnie też wyszło ostatnio coś w moczu.
    Dr kazał zrobić mi posiew. Zrobiłam. Wyszedł jałowy. Może źle pobralam próbkę pierwszego moczu. Nie ma co się martwić na zapas. :) życzę zdrówka

EBa lubi tę wiadomość

💙Synek 2011
    🩷Córcia 2019
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 12:25

‹‹ 384 385 386 387 388 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ