Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEBa wrote:My dzisiaj byliśmy we trójkę na krzywej cukrowej (ja, dzidziuś i mąż do towarzystwa). Wypiłam roztwór bez problemu i obyło się bez żadnych sensacji, wyniki 87 na czczo, 148 po 1h, 91 po 2h więc chyba ok.
Ładny wynik. Ja muszę zrobić w poniedziałek, no najpóźniej we wtorek, bo w środę po południu wizyta.
EBa lubi tę wiadomość
-
W przypadku mojej siostry córeczka cały czas kopała, była bardzo aktywna w brzuchu. Nawet lekarz mówił, że nie może jej zmierzyć bo cały czas się rusza. I w zasadzie tak już pozostało - teraz ma 1,5 roczku i nie usiądzie nawet na 3 minutki, wszystko robi chodząc. I w zasadzie od początku była ruchliwa, cały czas na rączkach, potem szybko nauczyła się raczkować i chodzić
-
nick nieaktualnyMambella wrote:A mój syn w brzuchu bardziej się wiercił niż kopał, do 7 m-ca anioł ale za to teraz tak dokazuje że wieczorami płacze ż bezsilności. Już nie wiem czy gdzieś jakiś błąd popełniliśmy czy to minie;-(
-
Moja Blanka w brzuchu aniołek, a jak się urodziła to wyszło szydło z worka... Co prawda jeśli chodzi o spanie nie mogłam narzekać ale uparta jest na maksa więc szybko zaczęła raczkowac, chodzić, mówić i od kiedy się nauczyła to właściwie od rana do wieczora na pełnych obrotach
Jej brat to się nawet nie kryje, że też pewnie będzie nieźle ziółkoKarola94c lubi tę wiadomość
-
Padam dziewczyny na twarz, od rana na biegu bo udało mi się namówić męża żeby trochę powiercił, poprzykrecał, później wiadomo sprzątanie i prawie cały dzień nam zeszło...
Co do siary to ja też trochę zauważyłam ale dosłownie po 1 kropelce wieczorem i nawet się nie zastanawiałam czy to czas na to żeby się pojawiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 22:48
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Dziewczyny .. za przeproszeniem no tak mnie boli dupa, że na niej usiąść nie mogę..
tzn niżej niż kość ogonowa.. z łatwością chodzę..
usiąść też ciężko.. jedynie jak leżę jest okej, no ale przy mojej córce to ja sobie nie mogę poleżeć
-
U naszego synka wszystko na miejscu i takie jak powinno być w tym tygodniu. Waży 367g (10 dni temu 295g, ale teraz inny sprzęt, więc nawet nie porównuje czy dobrze przybiera
) Serduszko miarowo 150 i wszystko dobrze pracuje, wszystkie narządy w porządeczku.
Byliśmy oglądać wózki i fotele, mamy raczej wybrane już. Myślałam, że będzie gorzej ze zdecydowaniem sięSchodziłam się jak głupia i teraz jęczę z bólu nóg i sama nie wiem czego jeszcze
A tu jutro i pojutrze mamy chrzciny.
Ps. Chyba młody właśnie odprawia taniec radości z powodu dzisiejszego dnia
Tutaj focisze Mikiego
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac70976cc5ab.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3616aab5450b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0df00b0d4737.jpgEwelcia85, Mambella, KaroKaro, ej_est, Jonesey, malami91, Pepper, Black_Lilith, MonisiaK, Dorota3, Kropeczka85, iwona01, Karola94c, Aleksa87, kjt91 lubią tę wiadomość
-
Karola a nie jest to może rwa kulszowa? Bol potrafi promieniować na nogi , tyłek ? Mnie czasami dupsko boli jak się nachodzę albo intensywniej posprzątam itd. czasami tak boli ze z łóżka zwlec się nie mogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 02:52
-
Ja dzisiaj tez ciężka noc
Budziłam się co chwilę, nie mogłam znalesc sobie miejsca. Niech ten mój mąż wraca z delegacji bo czegoś mi w łóżku brakuje :p
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Pierwsze zakupy za nami
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6745709055b2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 11:29
Papapatka, Nadzieja22, Black_Lilith, malami91, KaroKaro, Jonesey, Ewelcia85, Mambella, Pepper, ej_est, Lutyska, Dorota3, kjt91 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 09:07
Nadzieja22, artemida27, empiq, Ewelcia85, Pepper, ej_est, Pau.Em, Black_Lilith, malami91, Dorota3, -Mamunia-, Kropeczka85, kjt91 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja22 ale pięknie zapozował
U mnie dziś też nieprzespana noc, budziłam się chyba z 10 razyNadzieja22 lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Ja też miałam kiepską noc, zasnęłam chyba koło 3... A tu muszę się trochę ogarnąć, bo za 3 godziny mamy chrzest nr 1. Jutro kolejny na 12. Fajnie, bo nie muszę na weekend gotować, w sumie to wczoraj jedliśmy na mieście, a przedwczoraj miałam pulpeciki z dnia poprzedniego
Prawie cały tydzień laby od garów.
Ewelcia85 lubi tę wiadomość