Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia85 wrote:Karola jak ja bym chciała 60 kg ważyć
u mnie + 9,5 kg więc mam 78 kg
U mnie też taka waga, przytyłam już 6kg i to w 2 m-ceNie wiem skąd bo jem jak jadłam może wiecej słodkiego, ewentualnie woda mi się zatrzymała bo niestety mało pije.
Ja się ostatnio fatalnie czuje, a miałam nie narzekać. Ale jak wracam z pracy to nie mam już na noc sily, coraz częściej myślę o zwolnieniu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia85 wrote:A u mnie dziewczyny smutno dzisiaj bo babcia mojego męża umarła
była dla niego bardzo ważna i strasznie to przeżywa
Wyrazy współczucia...My niedawno przerabialiśmy to samo. Najpierw dziadek męża, niedługo potem babcia - kilka dni po naszym ślubie, byliśmy w podróży poślubnej jak to się stało, nikt nam nawet nie powiedział, na szczęście zdążyliśmy wrócić na pogrzeb. -
Ewelcia wyrazy współczucia..
Zmienię temat , bo strasznie smutny.. Kobiety kupiłam fotelik Maxi Cosi Citi, ale nie mam okrycia na nóżki w nim, czy warto wogóle takie coś kupować ? -
Ewelcia przykro mi
Karola my będziemy kupować śpiworek do fotelika bo naoglądalam się crushtestów jak dzieciaczki wylatują z tych wszystkich kurtek i kombinezonów podczas wypadków więc się przyda żeby dzidzi było ciepło w drodze do samochodu i dopóki samochód się nie nagrzejeReni lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Mam wyniki krzywej. 86-97-100 Jakąś dziwna. Wydawało mi się, że po 2 godzinach powinno maleć?!
Za pierwszym razem miałam 82-130
U mnie też po 2h wynik wyższy niż po 1h. Lekarz powiedział że o ile żaden nie przekracza max to jest ok. -
malami91 wrote:U mnie też po 2h wynik wyższy niż po 1h. Lekarz powiedział że o ile żaden nie przekracza max to jest ok.
W poniedziałek mam wizytę to zobaczę co mój gin na to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 18:33
-
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:Daj znać po wizycie. Też się chętnie dowiem czy powie to samo co mój.
-
Ewelcia moje wyrazy współczucia
czesto Dziadkowie są dla nas niesamowicie ważni i potem bardzo cierpimy...
Ja nie używałam nigdy pokrowca na nóżki w foteliku. W razie potrzeby zawijalam nóżki w kocyk. Ale wiadomo można też dokupić w razie potrzeby
Dziewczyny chciałam zapytać czy były jakieś pieluchy, które Wasze dzieci uczulaly? Jakie? Czy teraz myślicie o wypróbowaniu tych bambusowych może?
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Miałam Wam właśnie pisać, że w aplikacji Mój Carefourr jest kupon na -40% na Pampers pants rozmiar 3. Wczoraj u mnie te po 26sztuk były w promocji za 18zl, do tego naliczył się ten rabat , więc opakowanie wyszło za 10,8zl. Naprawdę tanio. Także wzięłam wszystkie sześć opakowań, które mi przysługiwały i będą czekać na odpowiedni moment, jeść nie wołają
Jakby któraś miała jak wykorzystać to daje znać ;P
Ej Est jak Twoje Dziewczynki? Co u pediatry?
A reszta naszych dzieciowych chorowitkow? Lepiej już???Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 19:22
ej_est lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Chyba testowałam wszystkie pieluchy na rynku
prócz bambusowych, bo nie wiedziałam że takie są jednorazowe!
U nas najlepsze okazały sie lidlowskie i biedronkowe. Po pampersach córka miała infekcje pęcherza za każdym razem....
Teraz chciałabym przetestowac bambusowe, ale jeszcze ostatecznie nie zdcecydowałam
Do fotelika kupię pewnie śpiworek maxi cosi -
Straciatellaa wrote:Chyba testowałam wszystkie pieluchy na rynku
prócz bambusowych, bo nie wiedziałam że takie są jednorazowe!
U nas najlepsze okazały sie lidlowskie i biedronkowe. Po pampersach córka miała infekcje pęcherza za każdym razem....
Teraz chciałabym przetestowac bambusowe, ale jeszcze ostatecznie nie zdcecydowałam
Do fotelika kupię pewnie śpiworek maxi cosi
Straciatella , masz jakiegoś linak do tego śpiworka ? -
Karola94c wrote:Straciatella , masz jakiegoś linak do tego śpiworka ?
Ale się zastanawiam, bo odpowiadałyby mi lepiej na rzepy i może sama uszyję