Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ide na usg 3trym 20.12 (30t4d) przed samymi swietami :p moj gin mowil, ze zrobimy sobie sami je w gabinecie ale wole iść do tej babki co mi robila 2trym
lepszy sprzet
My wcinamy ciasteczka korzenne mniam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 16:09
Ewelcia85, Lutyska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pau.Em wrote:To kiedy w końcu ten 3 trymestr się zaczyna? Czasem nie w 27t0d?
Ja też jestem jeszcze bardziej przerażona po tych ostatnich wydarzeniach u nas, boję się.. mam nadzieję, że Empiq się jakoś trzyma, że ma wsparcie bliskich i że się odezwie niedługo
No tak, zaczyna się w 27 tygodniu. U Ciebie też zaraz -
My usg 3 trym mamy 29.11 to bedzie 29t+3d. Czyli rowno za 2 tygodnie
Ja własnie szukam szlafroku mam w domu taki grubu polarowy. Ale na oddziale się w nim ugotuje tam zawsze gorąco. Abo wezmę sobie taki dłuższy sweterek. Zobaczymy
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Ja bym nie kupowała polarowego szlafroka, to jest poliester, zapocicie się.
W poprzedniej ciąży kupowałam do szpitala na allegro cienki bawełniany z Italian Fashion, około 70 zł kosztował. Używam cały czas, uwielbiam go.
Ja się zapisuję na USG III trymestru jakoś w drugim tygodniu grudnia, czyli 31 tydzień. -
A ja się pochwalę moim wczorajszym zakupem
chodziłam po lumpie i kupiłam firanki do pokoju za 2 zł
a o to i one
url=https://naforum.zapodaj.net/34ffc3ffc5d9.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34ffc3ffc5d9.jpg[/urlPapapatka, -Mamunia-, Straciatellaa, Paulaa25, Black_Lilith, Pepper, malami91, Pau.Em, Makowa_Panna, KaroKaro, Kropeczka85, ej_est, artemida27, Nadzieja22, Karola94c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Black_Lilith wrote:Ja bym nie kupowała polarowego szlafroka, to jest poliester, zapocicie się.
W poprzedniej ciąży kupowałam do szpitala na allegro cienki bawełniany z Italian Fashion, około 70 zł kosztował. Używam cały czas, uwielbiam go.
Ja się zapisuję na USG III trymestru jakoś w drugim tygodniu grudnia, czyli 31 tydzień. -
Straciatellaa wrote:A ja mam i polarowy(?)(taki z dluzszym wlosiem) i bawelniany cienki i wole polarowy. Po porodzie w szpitalu tylko w nim chodzilam, drzemalam z małą nim przykryta na łóżku :p do teraz uzywam, szczegolnie teraz jesien/zima
To jak się nie pocisz to jak najbardziej bierz do szpitala.
Ja dostałam od siostry z Anglii taki piękny polarowy szlafrok a la płaszcz Harry'ego Pottera. Z kapturem długim spiczastym. I nie mogę, jest mi w nim tak gorąco, mam wrażenie, że skóra nie oddycha. Ale ja mam obsesję na punkcie sztucznych materiałów, a już zwłaszcza akrylu i poliestru nie toleruję. -
No coż Włocławek to miasto seksu i biznesu więc lumpów u nas na pęczki
Przed urodzeniem Ali kupiłam za niecałe 20 zł kosz mojzesza w lumpie
wprawdzie nie używałam go ale teraz poszukuje stelaza/stojaka pod niego i zamierzam Wojtusia do niego wkładać
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Hej, ja po wizycie. U małego wszystko ok i waży już 1,4kg
Kolejna wizyta 11.12Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 17:49
malami91, Makowa_Panna, Papapatka, Pepper, symbolica, bumbum, KaroKaro, Ewelcia85, Kropeczka85, Lutyska, Black_Lilith, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
25.01.2019 cc
-
Kupiła podobny w, H&M w rozmiarze 50/56. Dla porównania wielkości przyłożył pajaca od mamaginekolog.pl
URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/6124e56076493387][/URL
URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/9a195245facf9620][/URL
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 18:02
Pau.Em, Nadzieja22, Lutyska, Ola-Ola lubią tę wiadomość
-
Ja mam jutro wizytę
, oczywiście zapomniałam odebrać badań z przychodni... ale mam podgląd na internecie z Diagnostyki: źle nie jest, rewelacji jeśli chodzi o morfologie też nie ma, ale to chyba wszystkim ciężarnym hemoglobina (i nie tylko) spada pomimo diety i suplementu, nie? u mnie 11,7 (startowałam z 12,9). A jak u Was z morfologią?
Bierze któraś symvital mama?
Kupiłam dziś w komisie dzieciowym za 8zł z h&m kombinezon, bardzo podobny do tego:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 18:21
Nadzieja22 lubi tę wiadomość