Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Empik domyślam sie jak ciezko bylo Ci tu zajrzeć ale dziękujemy za wiadomosc teraz damy Ci spokój ale to nie oznacza ze o Tobie nie bedziemy pamietac. Jestes Kochana ze z taka troska o nas piszesz. Sama stracilam trzy ciaze w tym druga w 17tyg w traumatycznych okolicznościach i bolach fizycznych i psychicznych dlatego szczegolnie bliska jest mi twoja sytuacja. Czas leczy rany, blizny i lzy beda zawsze w twoim sercu ale kiedys na nowo zaświeci słońce i odzyskasz radosc życia. Jestes dzielna Kobietą, dużo sily dla Ciebie i Meza!
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny ja ostatnimi czasy mało aktywna tutaj ale staram się was podczytywac na bieżąco
siedzę właśnie na krzywej cukrowej za 20 min mam pierwsze pobranie po glukozie. nie powiem, piłam w życiu lepsze rzeczy ale jakoś daje radę choc odbija mi się cały czas
wczoraj miałam kontrolną wizytę i gina i mały waży już 1588g! we wtorek jestem zapisana ma usg 3go trymestru
mambella właśnie mi się też wydaje że ten mój chłopek coś duży jak na ten wiek i się boję że mi cukrzyca wyjdzie
empiq przesyłam dużo ciepła i miłości w twoją stronęPepper, kjt91, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Empiq kochana! Tyle bólu musi Ci być wynagrodzone, z całych sił wierzę że tak będzie :* Wasz Aniołek będzie się opiekował Wami z góry, i ześle jeszcze dużo dobrych rzeczy :*🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Empiq... Czytam i płaczę razem z Tobą. Mogę sobie tylko wyobrazić co musisz czuć. Pamiętaj dzieci nie odchodzą one zmienia datę swojego przyjścia na świat.
MałaMała co tam u Ciebie? Jak się czujesz? Ile maluszek już waży?! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPapapatka wrote:U mnie dzisiaj pracowity dzień będzie. Jutro jedziemy do mojego brata na wieś, szykuje mięso, sałatkę, ciasto. I mam ciastoline dla mojej chrzesnicy (3 latka), będziemy się bawić. Chrzesnica wie, że ciocia w ciąży i jak pytam gdzie jest Zosia to pokazuje palcem mój brzuch. A ostatnio jak byłam to jej opowiadałam ze Zosia malutka jeszcze siedzi u cioci w brzuszku a ona na to: "a kopie?". Byłam w szoku ze takie pytanie od 3 latki
To ja mam w bliskiej rodzinie 6-cio i 4,5-latka. Za każdym razem jak się spotykamy to muszę odpowiadać na trudne pytania: "A jak ten dzidziuś wszedł do Twojego brzucha?", "A jak wyjdzie?" i masę innych lżejszego kalibru. No i wybieranie imienia do tego...ostatnio wymyślili Rudolfa
.
-
Malami91 3.5 letnia córka przyjaciół też wybrała imię Rysio albo Marianna.
MonisiaK wejdź w nik wyskoczy okienko i tam będzie Liczba wpisów w pamiętniku klikasz w liczbę i w link przenieś do Ovufriend i otwiera się pamiętnik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 10:16
-
Dorota3 wrote:Też czytałam wpis z pamiętnika ale nie potrafię nawet skomentować bo zaczynam ryczeć
Miałam kliknąć cytuj, a polubiłam... mam to samo. Staram się żeby przestać o tym myśleć...
Ja badania prenatalne mam w 32 tygodniu ciąży (pokazuje tak kalendarz na Belly), kość ogonowa nadal mi dokuczaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 11:15
-
magdaaa88 wrote:Dziewczyny od dzisiaj boli mnie jakby spojenie łonowe, wcześniej tego nie miałam. Ból nie jest jakiś mocny raczej delikatny, czy któraś tak miała?
Jeśli chodzi o spojenie, boli mnie często, czasami bardzo mocno, ale lekarz nie widział żadnych zastrzeżeń, teraz zaczęło dokuczać bardziej, zobaczymy co powie mi 5 grudnia na wizycie
-
starsza córka jak jeszcze byłam z młodą w ciąży mówiła, że jak będzie chłopiec to dżordż, a dziewczynka Maja (wszystko z bajek
)
Nie dałam rady podejść go glukozy bo za późno się ogarnęłam, ale próby wątrobowe zrobiłam bo ostatnio codziennie mnie boli. W nocy młoda miała 40', dziś idziemy z dziewczynkami do lekarza. Epidemia jakaś normalnie.
-
Dziewczyny u mnie wielki sukces. Pierwszy raz udało mi się przejść glukozę bez wymiotowania
Kupiłam taki gotowy roztwór gluco test z firmy miralex
Także jak ktoś ma problem to polecamLutyska, bumbum, Dorota3, Pau.Em, malami91, Lady_E, Nadzieja22, Jonesey, Black_Lilith, Ola-Ola lubią tę wiadomość
-
Pepper wrote:Dziewczyny u mnie wielki sukces. Pierwszy raz udało mi się przejść glukozę bez wymiotowania
Kupiłam taki gotowy roztwór gluco test z firmy miralex
Także jak ktoś ma problem to polecamPepper lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza