Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Przeczytałam pamiętnik Empiq i jestem oburzona postawą lekarzy. Jakby w nich nie było walki tu czekać tam też na badanie. Powinni działać. Serce pęka
Dziś odwiłsli mi planową wizytę musze czekać kolejny tydzień. Problem że ja mam L4 do dziś. Mają dzwonić w sprawie tego zwolnienia czy inny lekarz wpisze czy moja gin jakoś to zrobi.
-
Ja to mam jednak super lekarza :p zwolenie od poczatku wysyla przy mnie elektronicznie. Zawsze jestem z nim pod telefonem gdyby coś. Obojetnie czy weekend czy święto, dzien, noc.
Cale szczescie ja pracuje w firmie 700+pracownikow i mi placi pracodawca. Tyle ile slyszalam o problemach wyplat od zus yo glowa mala
Knedle ze sliwkami z biedronki - pierwsza klasa :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lutyska wrote:Mam pytanko kupowałaś ten ręczniczek stacjonarnie czy w necie? jak w necie to dostałaś go już? podoba mi się ale zastanawiam się jaki jest na żywo i czy faktycznie chłonie wilgoć... dla synka co miałam to używa dalej ale jeden zakup przez internet mi się nie udał bo nie wyciera a z marki Smiki nie miałam w sumie żadnego ręczniczka jeszcze i nie wiem jak to jest z tą firmą
Kupiłam przez neta i nie widziałam na żywo, nie mam też doświadczenia z marką Smiki. W poniedziałek powinnam dostać paczkę i wtedy będę mogła powiedzieć coś więcej -
Papapatka wrote:Ciasto krówka-bananówka skończona
Słodka, zjadłam kawałek i czekam az Zosia się bedzie ruszać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f727d6131282.jpg
Wygląda pysznie!
Mój mąż ma dziś urodziny i na niedzielę robię mu tort - banoffeee, jestem ciekawa jak wyjdzie... -
Moja morfologia mocz i krzywa cukrowa idealnie
Lady_E jakiś czas temu miałam leukocyty i bakterie w moczu. Zrobiłam posiew wyszedł jałowy. Dr nic nie przepisał. Przeszło samo. Teraz jest już ok. Prawdopodobnie źle pobralam próbkę. Mogłam ją zanieczyscic do badania albo wziąć pierwsza frakcje moczu zamiast środkowej.Pau.Em lubi tę wiadomość
-
Super Pepper!
ja dziś mam 25tc1d i miałam wizytę - młody waży ok 720g i ponoć dobrze. A mnie się jakoś mało wydaje... albo on coś źle policzył? on twierdził, że mogłoby nawet ważyć chyba 650g i tez byłoby ok. hmm A i termin nam przyśpieszyło usg o 1 dzień na 24lutego, więc chyba to powinno mnie uspokoić..
Black Lilith ani mi nie pokazuj takich smakołyków... przez tydzień przybrałam 1kg :-o i łudziłam się, że to młody...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 18:09
Pepper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moniiiikaaaa wrote:Kurczę dziewczyny ale Wam dobrze idą te zakupy. A ja znalazłam tylko łóżeczko I monitor oddechu. W takim tempie do czerwca nie zdążę :p
Moniiiikaaaa, Lutyska, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Na stronach piszą, że powinien mieć od 700 do 900.. na mamotoja kalkulator oszacował wg om na 700g więc chyba ok.
Tutaj kalkulatorek: https://mamotoja.pl/kalkulator-wagi-plodu.html
Ja mam już chyba wszystko prócz drugiego materaca do łóżeczka (mam po mężu szczebelkowe i turystyczne po córce- z obu będę korzystać) pieluch, linomagu, bephantenu i kombinezonu grubszego niż ten miś z h&m (choć tu się jeszcze waham czy wykorzystam, czy zima w lutym będzie, czy taka ściema jak teraz). Monitor oddechu mam nadzieje nie będzie potrzebny. Dziś kupiłam w Bidze dwa ochraniacze 180cm na łóżeczko, żeby w razie czego całe łóżeczko otoczyć. Kupiłam też takiego maniuniego bawełnianego pajacyka na 56cm - tylko dlatego, że miał rękawki zakładane na dłonie - czegoś takiego jeszcze nie miałam i musiałam
A i wiadomość z dzisiejszego dnia z usg taka, że młody w końcu odwrócił się głową w dół - póki co.. nawet przed chwila zapodał kopniaka nad pępkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 18:44
Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wasze maluszki tez tak często mają czkawkę? Moja ma z 4 razy dziennie...
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka