Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mambella wrote:Hej, ostatnie noce mam fatalne, budzę się milion razy a o 3 jestem już wyspana że ciężko mi usnac.
My też do kąpieli HiPP, na pupę bephanten albo zielony linomag.
Macie czasami bóle brzucha takie okresowe?
ja nie mam takich bóli póki co. Tylko twardnienia (skurcze BH) z 2xdziennie.
Ma być śnieg w przyszłym tyg!!a za 2tyg zapowiadają już srogą zimę!
no zobaczymy co z tego wyjdzie. Juz przygotowuje zapasy herbatki z cytrynką, goździkami, cynamonem i imbirem
-
Dzieki dziewczyny też się zdecyduje na hippa
I bepanthen tez kupię w razie czego. Jestem zielona w kosmetykach...
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Hej, mi za to ciągle chce się pić ! .. jak bym na jakimś kacu była hehe. Co do kąpieli to płyn hipp, a do smarowania pupy linomag ochronny z Wit A+E (lubię go). Mnie boli kość ogonowa.. ja już nie wiem, chyba do końca ciąży będzie mnie bolało, muszę się przyzwyczaić.
Ewelcia85, Lutyska lubią tę wiadomość
-
Mambella wrote:Hej, ostatnie noce mam fatalne, budzę się milion razy a o 3 jestem już wyspana że ciężko mi usnac.
Macie czasami bóle brzucha takie okresowe?No ciekawe co będzie z tą zimą u nas takiej prawdziwej to juz kilka ładnych lat nie było ( nie liczę dwoch dni śniegu i potem tygodnia pluchy
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 10:00
-
Macie czasami bóle brzucha takie okresowe?🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Karola94c wrote:Hej, mi za to ciągle chce się pić ! .. jak bym na jakimś kacu była hehe. Co do kąpieli to płyn hipp, a do smarowania pupy linomag ochronny z Wit A+E (lubię go). Mnie boli kość ogonowa.. ja już nie wiem, chyba do końca ciąży będzie mnie bolało, muszę się przyzwyczaić.
Mama Bella mam to samo o 3 w nocy, organizm domaga się wstania do kibelka, napicia, nie mogę się wygodnie ułożyć, młody się wierci, czka czy odpycha - sama nie wiem. W pierwszej ciąży spałam jak zabita do 9 rano. Aż się boję tego co będzie za 3-4miesiace..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 10:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMambella wrote:Hej, ostatnie noce mam fatalne, budzę się milion razy a o 3 jestem już wyspana że ciężko mi usnac.
Macie czasami bóle brzucha takie okresowe?
Moje dziecko mnie wykończyile ona ma energii to nie Wiem, ale jest 11 ja już padam a ona szaleje. O 8 byłyśmy już na spacerze, było u nas -5 stopni rano. Zima idzie
chce już śnieg, chce choinkę i chce święta ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 11:10
-
nick nieaktualny
-
Pau.Em wrote:Nie Mam, mam tylko skurcze BH.
Moje dziecko mnie wykończyile ona ma energii to nie Wiem, ale jest 11 ja już padam a ona szaleje. O 8 byłyśmy już na spacerze, było u nas -5 stopni rano. Zima idzie
chce już śnieg, chce choinkę i chce święta ❤
Też na to czekam!! W przyszłym tyg chce pierniki upiec z dziewczynkami. W domu mam pełno lampek z pepco
chociaż trochę nastroju świątecznego
do tego zapach mandarynek i pomarańczy ahhhh
Pau.Em lubi tę wiadomość
-
Kolorowaola wrote:Cześć, straszne tu informacje nadrobiłam i przykro
Mam pytanie, wycieka Wam dziewczyny już siara? Mi wczoraj poleciało z jednej piersi,a dziś właśnie ta sama jest trochę obolała i się martwię
A gdzie Cię boli dokładnie? sutek? czy pierś? Czy wyczuwasz małe grudki w bolącym miejscu? -
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:Tyś moja świąteczna bratnia dusza
Też na to czekam!! W przyszłym tyg chce pierniki upiec z dziewczynkami. W domu mam pełno lampek z pepco
chociaż trochę nastroju świątecznego
do tego zapach mandarynek i pomarańczy ahhhh
Już rozglądam się za ozdobami, właśnie muszę odwiedzić Kik i Pepco, muszę kupić lampki na choinkę i lampki takie ozdobne żeby u córki w pokoju na oknie zaczepicno i może jakieś dodatkowe ozdoby ;P
-
symbolica wrote:Rozumiem, że obciążenie glukozą (cukrzycę) badałaś? Bo nie pamiętam.. A może masz po prostu suche i gorące powietrze w mieszkaniu o co teraz nie trudno.
Mama Bella mam to samo o 3 w nocy, organizm domaga się wstania do kibelka, napicia, nie mogę się wygodnie ułożyć, młody się wierci, czka czy odpycha - sama nie wiem. W pierwszej ciąży spałam jak zabita do 9 rano. Aż się boję tego co będzie za 3-4miesiace..
Robiłam jest okej z glukoza :p . Wydaje mi się, że powietrze jest okej bo cały czas otwarte okno, w sumie ogrzewanie może wpływać bardzo .. dziś wyruszamy na obiad do mojej teściowej, pewnie dopiero wrócimy wieczorem, szczerze, to mi się troszkę nie chce bo to 50 KM w jedną stronęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 13:33
-
Straciatellaa wrote:ja mam siare już od końca I trymestru/poczatku II, ale bardzo długo karmiłam i w sumie jestem świeżo po karmieniu stąd pewnie tak szybko.
A gdzie Cię boli dokładnie? sutek? czy pierś? Czy wyczuwasz małe grudki w bolącym miejscu?
Pierś najbardziej z prawej strony -
nick nieaktualny