Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Black_Lilith wrote:Ja polecam chusteczki z babydream, w zasadzie wszystkie, chociaż używamy głownie tych nagietkowych lub tych zielonych. Do teraz jako papier toaletowy nam bardzo dobrze służą. Ciekawe też są te z oliwką, ale to nie na co dzień.
Bardzo nam się sprawdziły też Tami suche bawełniane chusteczki, te moczyłam w ciepłej wodzie. Coś takiego ma też Dada, z kolei te mokre mają fatalne.ostatnio mąż kupił nawilzane z nivea baby i Ala całą pipcię w krostach miała więc juz więcej kombinować nie będziemy
-
bumbum tez bym powtórzyła badanie moczu
kupilam kiedys te chusteczki bo innych nie bylo, a bylam na wakacjach. Co sie nawkurzalam z nimi to masakra.Straszne się rwą
Pepper uzywałam osctenisept i używac teraz też będę przy pępuszku. Bez przesady, nie psikasz dużo przeciezi też nie długo bo pępek zazwyczaj szybko odpada.
Pepper, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Chyba w grudniu będzie promocja w Rossmann 2+2 na rzeczy do pielęgnacji dzieci.Ja w zasadzie wszystko z babydream lubię, świetne składy i dobra cena.
Straciatellaa, bumbum, Ewelcia85, Karola94c, Lutyska, KaroKaro, Makowa_Panna lubią tę wiadomość
-
W grudniu 5-ego będzie też dzień darmowej dostawy w wielu sklepach internetowych, także z zakupami aptecznymi warto się wstrzymać. Lista sklepów:
https://www.dziendarmowejdostawy.pl/
Ja akurat często robię w aptekamanada.pl bo maja darmową od 40zł a do niedawna zawsze w czwartki była darmowa.. okazyjnie kiedy jest darmowa w innych też. Na okrągło uzupełniam domową apteczkę.
Dajcie cynk kiedy wystartuje ta promocja w Rossmanie. -
Ja dzisiaj zaczełam 31 tydzień, troszkę martwię się bo bąbelek mało się ruszał dzisiaj.. no ale ruszał się, więc się pocieszam, może ma spokojny dzień. Za tydzień wizyta.. czekam niecierpliwie.
Straciatellaa u mnie to samo z dostawą w gemini haha.
Ewelcia, wyobrażam sobie ... może napij się wody z cytryną i imbiremEwelcia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, w ogóle to mam pytanie, na pewno każda z nas będzie składała o jakieś zasiłki do MOPSU.. Ja aktualnie nie dostaje nic, bo wszystko mi przekracza ale jak się urodzi mały to chciała bym złożyć o wszystko co jest możliwe, żeby zobaczyć czy coś się uda.. ale nie mam bladego pojęcia co mi potrzebne i do czego.. Czy jest jakaś kochana duszyczka na forum co by podała jakie papiery do czego są potrzebne?
-
Mnie dzisiaj mały po kręgosłupie głównie kopie, teraz akurat jak zjadłam to po żołądku, no super
W Rossmannie ma być 10.12 ta promocja 2+2 jeśli dobrze pamiętam.
U mnie w koszyku gemini to prawie 4 darmowe dostawy by byłyAle ja mam jeszcze dodany monitor oddechu, bo ceny wszędzie bardzo podobne i chyba nie chce mi się gdzie indziej zamawiać.
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
Karola może dopytaj w MOPS co trzeba złożyć i co będzie się Wam należeć? Zawsze to info z pierwszej ręki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 22:47
-
Dziewczyny jest jakas akcja Rossmanna:
Zarejestruj się w Programie Rossnę!. Sprawdź ofertę używając aplikacji Rossmann PL. Z aktywną kartą Rossnę! pomiędzy 34 tygodniem ciąży a 1 miesiącem życia dziecka otrzymasz za 1 grosz opakowanie pieluszek Pampers. Wirtualną Kartę pokaż obsłudze w dowolnej drogerii Rossmann. Po zeskanowaniu Karty pracownik przekaże Tobie paczkę pieluszek Pampers Premium Care rozmiar 1, 22 szt. za 1 gr.
https://www.rossmann.pl/pampers/
Pytanie czy my się załapiemy? akcja trwa do końca grudnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 22:58
Ewelcia85, Lutyska lubią tę wiadomość
-
Nadzieja22 wrote:Karola może dopytaj w MOPS co trzeba złożyć i co będzie się Wam należeć? Zawsze to info z pierwszej ręki
U mnie te Panie w Mopsie są tak nie miłe, jak kiedyś poprosiłam, żeby pomogły wypełnić mi wniosek to jedna z Pań, zaczęła wręcz krzyczeć, że nie ma czasu i że sama muszę do tego dojść.. po czym wzywała mnie z 5 razy do siebie bo coś jej nie pasowało. -
symbolica wrote:Dziewczyny jest jakas akcja Rossmanna:
Zarejestruj się w Programie Rossnę!. Sprawdź ofertę używając aplikacji Rossmann PL. Z aktywną kartą Rossnę! pomiędzy 34 tygodniem ciąży a 1 miesiącem życia dziecka otrzymasz za 1 grosz opakowanie pieluszek Pampers. Wirtualną Kartę pokaż obsłudze w dowolnej drogerii Rossmann. Po zeskanowaniu Karty pracownik przekaże Tobie paczkę pieluszek Pampers Premium Care rozmiar 1, 22 szt. za 1 gr.
https://www.rossmann.pl/pampers/
Pytanie czy my się załapiemy? akcja trwa do końca grudnia. -
Karola94c wrote:U mnie te Panie w Mopsie są tak nie miłe, jak kiedyś poprosiłam, żeby pomogły wypełnić mi wniosek to jedna z Pań, zaczęła wręcz krzyczeć, że nie ma czasu i że sama muszę do tego dojść.. po czym wzywała mnie z 5 razy do siebie bo coś jej nie pasowało.
tylko teraz jakoś progi miały się pozmieniać, wiec w sumie tylko od nich się dowiesz...współczuję. Pamiętam jak szłam po becikowe to Panie były baaardzo miłe
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:łoo Pani ja na pewno nie bo bede w 31tc. a szkoda!
No ja bym może się załapała, ale wątpie, bo nie mogę dodać ciąży, bo mam dodaną córeczkę i tylko mogę dodać kolejne dziecko.. nie wiem czemu.. 3 lata od karty Rossnę mija mi w styczniu ;_; , a urodzę w lutym, więc mój rabat 10% pójdzie z dymem ;_;
-
Symbolica,dzięki za info
ja 34 tydzień zaczynam w Sylwestra więc chyba tym razem nie dam rady.
Zakupy apteczne na czas ciazy też robiłam w aptece Manada. Witaminy wychodziły korzystniej.
Mnie też syneczek tak skopal że mam żołądek pod gardłem I mega zgage. A teraz słodko poszedł spać a mama się męczy:)