Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny.
Cieszę się z dobrych wieściach po wizytach. Spore już te nasze kluseczki
Ja mam wizytę jutro rano, mam nadzieję, że tym razem bez jakiś "ale" będzie, a pomiary w główce będą już dobre. Młody strasznie w brzuchu szaleje...nie pamiętam czy w poprzednich ciążach też, aż tak strasznie mi brzuch wywalało, że kołdra skacze
U mnie teraz ciężko, bo mam straszny młyn w pracy. Firma miała być przejęta i sprawy pewne pokończone, ale się przedłuża i nie wiadomo jak to będzie. Psychicznie jestem więc wrakiem...a tak chciałabym już móc odpocząć
Ja mam zwykłą białą komodę z jysk, a na tym odpowiednio dobraną nakładkę pod przewijak. Wtedy wystarcza tylko miękki. Ja pozszywałam ze sobą po dwa rożki tworząc podwyższone boczki i mam w związku z tym dwustronnie różne przewijaki miękkie własnej robotya jaka taniocha z rożków po 5zł
Przesyłam buziaki dla Was wszystkich i Maluszków. Trzymajcie się ciepło.bumbum, Dorota3, Black_Lilith, Ewelcia85, Karola94c, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Paulaa25 wrote:Pepper jak nazywa się Twoj wzór pościeli?
Bo ja szukałam na allegro jak i na ich stronie i nie widze takiej z rózem jak Twoja.
Ale możesz tam zadzwonić i podesłać im link z ta moja może jeszcze mająja tam dzwoniłam żeby mi rożek do pościeli dobrał bez kokosa i nie było problemu
-
Dorota3 wrote:Ja mam w koszyku na allegro u jednego sprzedawcy kosmetyków na 150zl i niby ma opcje Smart ale do paczkomatu może się nie zmieścic
ale poczekam do wypłaty bo początkiem miesiąca dużo opłat.
U mnie to samo. Czekam do wypłaty
Straciatellaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Straciatellaa wrote:me too
na pierwszy rzut pójdzie zamówienie na Gemini żeby już nie patrzeć na tą kwotę w koszyku
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Bezsenność.. zauważyłyście dziewczynki, że jakoś ten czas szybciej leci teraz ? Niż na początku ? .. zostało mi 9 tyg i kilka dni do terminu .. ja normalnie jestem przestraszona już ale nie mogę się doczekać, aż młody będzie przy mnie
-
Karola, nie znam go, ja mam Airfryer Philipsa. Robiłam też w nim kotlety bez panierki z indyka i pyszne były
Black Lilith, ano są, ale takie zupełnie beztłuszczowe to to nie jestAle mała ilość wystarczy, na np 1,2 kg ziemniaków ok łyżka lub dwie i fryty boskie.
Jej, ale mi zrobiłyście smaka na paluszki rybne! W sobotę muszę kupić koniecznie i zjem paczkę sama, bo mąż nie lubiPolecacie jakieś konkretnie? Ja już parę lat nie jadłam.
Ja czekam na kasę z ZUSu, ostatnio była 22.10, a kolejnej do tej pory brak i nawet na profilu nie pokazuje, że jest zwolnienie, a tu już drugie za tydzień się kończy. Dobrze, że mamy odłożone pieniądze, ale i tak na razie wstrzymuje się z zakupami po ostatnim weekendziePrezenty też już pozamawiane i powoli przychodzą.
W ogóle u mnie w rodzinie jest tak ustalone, że nie kupujemy każdy każdemu prezentu, tylko każdy mówi co chce konkretnie i wszyscy się składamy na porządniejsze prezenty. Tak samo dzieciom kupujemy. Według mnie to fajna opcja, bo każdy dostaje co chce, a i kasa jest po równo dzielona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 01:03
-
Karola mi się tam dłuży ciąża
Chciałabym już chociaż początek lutego
-
Nadzieja22 wrote:Karola mi się tam dłuży ciąża
Chciałabym już chociaż początek lutego
No ja już też doczekać się nie mogę. Na ile minut te frytasy wstawiasz w 180 stopniach ?
-
A jeszcze jedno pytanie mam do was kochane, bo dla małego kupiłam fotelik maxi cosi citi, a jeśli chodzi o moją starszą córkę to jeździ w foteliku, który dostaliśmy tak naprawdę i chce jej wymienić jak najszybciej.. ale jest jeden problem,chciałabym znaleźć dla niej fotelik przodem do kierunku jazdy .. a żeby był bardzo bezpieczny.. jesteście w stanie coś doradzić ?
-
nick nieaktualnyKarola94c wrote:A jeszcze jedno pytanie mam do was kochane, bo dla małego kupiłam fotelik maxi cosi citi, a jeśli chodzi o moją starszą córkę to jeździ w foteliku, który dostaliśmy tak naprawdę i chce jej wymienić jak najszybciej.. ale jest jeden problem,chciałabym znaleźć dla niej fotelik przodem do kierunku jazdy .. a żeby był bardzo bezpieczny.. jesteście w stanie coś doradzić ?
Najlepiej to wyszukaj na Facebooku grupę społeczność osiem gwiazdek i tam pytaj o dobry fotel przodem.
Moja jeszcze pojeździ do października tyłem, aż skończy 4 lata i rozważam Takate właśnie albo Recaro young sport. -
Karola ile dziecko waży i ma lat. Jeśli ma mniej niż 18kg to celowałabym w fotelik 9-36 który ma pasy wewnętrzne do 18kg. Jeśli ponad 18kg to wtedy pozostaje fotelik 15-36kg wyłącznie na pasy samochodowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 07:59
-
nick nieaktualny