Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bumbum wrote:Właśnie szukam przewijaka dla Małej, mam stół do przewijania z Ikei. Zastanawiam się, czy kupować twardy czy miękki? Bardziej składniam się ku miękkiemu, skoro podłoże mam już twarde, polecacie coś ładnego?
My mamy SINGLAR do przewijania z Ikei i kupiliśmy do niego ten miękki, dmuchany
https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50251798/ Do niego jeszcze są takie pokrycia na suwak.
Dla starszaka mieliśmy twardy przewijak, ale on był nakładany na łóżeczko, więc tylko taki się nadawał. -
My zmieniliśmy samochód na combi jak zaszłam w poprzednią ciążę, wozimy tyle klamotów, że po narodzinach synka kupiliśmy jeszcze boks na dach. Mamy psa, co prawda nie jakiegoś wielkiego, ale miejsce siedzące jedno zajmuje. I chyba znów musimy rozważyć zmianę latem.
Jestem taka zła - dziś nam teściowie oznajmili, że jadą 19 lutego na ponad dwa tygodnie do sanatorium... Jak się starszy urodził też ich nie było. Ale udają dziadków roku zawsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 19:54
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia85 wrote:O tak pełnia
Już zmolestowałam męża ale nawet najmniejszego skurczyku nie ma
e tam ja będę się jeszcze toczyć z miesiąc ;-P
Ja też chce dziś molestować męża, mam nadzieje, że nie zaśnie zanim wszystko zrobię. Więc idę wyciągnąć pranie, rozwieszę i może coś wymyślęEwelcia85 lubi tę wiadomość
-
Ja na razie się wstrzymuje od porodu wyszło mi zimno na ustach A wiadomo że wirus jest groźny dla dziecka. Więc mam nadzieję że Blanka poczeka aż to mi zejdzie:)
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Bumbum, tydzień temu kurier zabrał wózek i mają nam nowy wysłać. Oprócz tych rysek w okolicy regulacji rączki, znalazłam też niewielki kawałek startego materiału z tyłu gondoli na tym materiale odblaskowym, potem odpakowałam spacerówkę i też była rysa obok miejsca gdzie wpina się pałąk. Blokada rzeczywiście mega ciężko chodzi, ale jak mocniej się naciśnie, to puszcza.
Straciatella my mamy od ponad roku renault espace i jest mega super
Co do pełni, to trochę w tym prawdy jest. Koleżanka jest od kilku dni w szpitalu i od wczoraj co chwilę poródStraciatellaa lubi tę wiadomość