Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
ruda90 wrote:Mamunia tak mi kazała robić położna ale mala się tak złości i krzyczy że nie mam serca jej męczyć...nie chcę złapać samego sutka za nic w świecie...mala z nakładką je z większymi lub mniejszymi perypetiami
Jakbyś opisywała moja sytuację... Też używam kapturków ale staram się z tego wychodzić... Używam też strzykawek (jako tłok) do wyciągania brodawek. Czasem się udaje a czasem nie
-
nick nieaktualny
-
Kochane z serca Wam dzieła taki odzew! Zamówiłam w aptece podpaski z testem pH. Na razie leżę z luteiną (dziś 37+3 a ja dalej na luteinie!) i nic się nie dzieje.jak nie chodzę to pochwalić i szyjka nie bolą. Zobaczymy! Jakoś nie spieszy mi się na IP i jeszcze ufam intuicji ze póki co nie ma potrzeby. Dziękuję Wam stokrotnie!
-
nick nieaktualny
-
Pepper wrote:Karola Twój brzuszek miałam jakiś czas temu
i pomyśleć że wazylysmy niedawno niecałe 50 kg
Tak to prawda.. 48 kg. Ale ja to wzrost 172 cm .. i chciałam żeby mi zostało z 10 kg
-Mamunia- wrote:Karola serio nie wiem gdzie Tobie poszło te 20 kg. Chyba ze ważylaś 30 przrd ciążą.
Pepper zazdroszcze takiego brzuszka. Masz co dzwigać.
Dziewczyny gdzie reszta ciężaroweczek?
no halo haloja ważyłam 48 kg !
-
Bóg mnie opuścił planując malowanie. Po wczorajszym i dzisiejszym malowaniu i ogarnianiu myślałam że urodzę. Kręgosłup tak mnie boli że ledwo chodzę
oby jutro było lepiej. Wczoraj miałam mega kłucie w szyjce na szczęście w poniedziałek wizyta to zobaczymy czy coś ta moja szyjka 2cm się skraca czy nie
-
Karola94c wrote:Tak to prawda.. 48 kg
. Ale ja to wzrost 172 cm .. i chciałam żeby mi zostało z 10 kg
No serio?Ja też startowałam z takiej wagi ale mam 155 cm
Obecnie 55 kg. Jeśli chce wrócić do wagi sprzed ciąży zostało mi jeszcze 7 kg
Dziewczyny a co myślicie o stosowaniu pieluch wielorazowych zamiast pampersów? Planujecie używać? Może macie jakieś doświadczenia/przemyślenia/rady na ich temat?
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Super brzuszki!
Ja obiecuję jutro wrzucić zdjęcie jak mąż zrobiPepper, Pau.Em, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Artemida ja używałam. Po każdym siku do zmiany, więc pod tym względem ciężko. Na początku wygodne, bo i tak się zmienia pieluchę co 2-3 godziny. I przydatne przy odpieluchowaniu. Pieluch trzeba mieć dużo, żeby to miało sens, ja szczerze mówiąc po wypróbowaniu różnych i tak najchętniej sięgałam po otulacz z tetrą o dużej gramaturze.
-
nick nieaktualny