Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi aplikacja liczy ile karmię i która piersią. I mam podany czas ile minelo od poprzedniego karmienia i dzięki temu wiem ile mam czasu do następnego.
Lutyska ja raz dziennie używałam wacika spryskanego oceniseptem. Kikut odpadł mniej więcej około 9 doby.
Black super wyglądasz:)
Ruda nie wiem ile będzie wizyt. Na razie była jedna i teraz w poniedziałek kolejną. W każdym razie fajna babka przychodzi to ja chętnie,bo mi i jedno i drugie dziecko obejrzy;pLutyska, Black_Lilith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mialam 1 wizyte poloznej jak narazie i chciala zebym za tydzien na wizyte u lekarza do osrodka z mala przyjechala. Powiedzialam jej ze teraz tyle chorych i nie chce w te zarazki to mowila ze ona przyjedzie do nas pod koniec tyg a do lekarza za jakis czas nas umowi.
W ksiazeczce jest 6 ale ja nie licze ze do nas tyle bedzie przyjezdzac.chyba nawet nie ma takiej potrzeby.ta babka jest moze i fajna ale jak cos konkretnego to do lekarza umawia. A pediatre mamy taka ze tylko ze zdrowym dzieckiem do niej ide tzn na szczepienia itp. A jak chore do prywatnie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś u nas 37+4 i z racji że ciąża jest donoszona trochę nas poniosło w łóżku... mimo zakazu lekarza. Kurczę, teraz jestem znerwicowana. Dodam że to nie było współżycie tylko pieszczoty. Ale i tak mnie dopadły cholerne wyrzuty sumienia. Ciekawe, czemu lekarz zabrania seksu - czy ze względu na rozwarcie? Przecież już jestem blisko terminu. Czy w ogóle z rozwarciem seks zawsze odpada? Czopu śluzowego u siebie nie zauważyłam.
-
a ja mam skurcze od godziny co ok 10-12 min plus biegunka.
Czekam jeszcze do dwóch dodatkowych skurczy i biore nospeNie sa one bardzo bolesne dlatego jakoś nie panikuje bo nie czuje żeby to było to
ALE... może akurat
Ciążowa_Gapsy, Pepper, malami91, Karola94c, Black_Lilith, Nadzieja22, baranosia lubią tę wiadomość
-
Witajcie mamuśki.Gratuluję wszystkim nowym mamusią z calego serducha.Ja bardzo wolno dochodze do siebie po cc.Od 4 dni sączy mi się z rany i jestem na antybiotyku.Jutro mam kontrolę u gina.Malutka ok ale chyba też ma problemy z brzuszkiem , napina się i śpi niespokojnie.
Pytanie do karmiących piersią stosujecie jakąś dietę???Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 18:02
-
nick nieaktualny
-
Dostałam takich dziwnych skurczy co 13 min.. (już 4) tak jest parcie w dół i brzuch robi się okropnie twardy ale nie bolą, może ciut..
Ciążowa_Gapsy, malami91, Pepper, Nadzieja22, Kolorowaola, baranosia lubią tę wiadomość